Compleetdenkers

Compleetdenkers – Het spreekuur – deel 2

In deel 1 van het Spreekuur brachten we jullie een panelgesprek met 5 moedige artsen. Alle vijf hebben ze te kampen gehad met een schorsing door de Orde der Artsen, louter en alleen door het feit dat ze zich kritisch hadden uitgelaten tegenover het narratief van de overheidsexperten. Meestal ging het over het ondertekenen van een open brief in maart 2021. Deze open brief die ondertekend werd door 760 artsen waarschuwde enerzijds voor de mogelijke bijwerkingen van de geplande massavaccinatie en anderzijds waarschuwden deze artsen toen al dat 2 prikjes niet gingen volstaan omdat, volgens hen, de prikken maar tijdelijk effect gingen hebben. Zij beweerden toen al dat natuurlijke immuniteit opgebouwd na infectie veel beter is dan de immuniteit opgebouwd na de prikken. Meer dan een jaar later bleken deze artsen het 100% bij het rechte eind te hebben gehad. Doch werd hun schorsing niet ongedaan gemaakt. Integendeel, de heksenjacht gaat onverminderd verder. In deel 2 brengen we jullie een zeer sterk gesprek met dokter Stefaan Deneweth. Hij is zowel orthopedisch chirurg, sportarts als expert in verzekeringsgeneeskunde. Tevens was hij ook gedurende ongeveer 20 jaar Gasthoogleraar aan Haute Ecole Paul-Henri Spaak, Institut d’Enseignement Supérieur Paramédical I.S.E.K. te Brussel. In tegenstelling tot de artsen uit deel 1 had dokter Deneweth geen problemen met de Orde der Artsen. Toch is ook hij zeer kritisch over hoe onze overheidsexperten de crisis hebben aangepakt en hoopt ook hij dat er eindelijk een serieus debat kan gehouden worden in ons land. Om die reden wilde hij zeer graag dit gesprek hebben. De toekomst van onze kinderen is immers te belangrijk en zwijgen is ook voor deze moedige arts geen optie meer.

Deel 1 staat hier:

Compleetdenkers – Het spreekuur – deel 1

Meer info: www.compleetdenkers.be

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.402 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Compleetdenkers – Het spreekuur – deel 2
  1. Vaccinmoordenaars moet je sowieso uitroeien, maar het volk laat zich zonder veel verzet naar de slachtbanken voeren.

    Geen enkel verschil met de eerste moordpartijen door de Rothschilds en Rockefellers in de eerste en tweede wereldoorlog!

    Hoewel? Nu worden er miljarden vermoord. Dus neem je wapens op en bestrijdt de moordenaars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *