Compleetdenkers

Compleetdenkers – Sam Brokken

Vandaag brengen we jullie een gesprek met Sam Brokken. Sam was lector en onderzoekshoofd Gezondheidswetenschappen aan de PXL Hogeschool te Hasselt. Was, want na zijn passage bij De Zevende Dag op 14 februari 2021, waar hij om een open debat vroeg rond de aanpak van de coronacrisis, werd hij eind maart 2021 ontslagen. Later kreeg hij van Erasmus ook zijn ontslag. Sam is auteur van “De omgekeerde lockdown”, een open brief aan de regering, ondertekend door meer dan 1500 medici, waarin hij pleit voor de bescherming van de zwaksten zonder de rest van de maatschappij vast te zetten. In september 2021 was hij te gast bij Tegenwind, een documentairereeks van Jakobien Huisman en Alain Grootaers over kritische wetenschappers. Omdat zijn arbeidskansen in België zo goed als onbestaande waren, trok hij naar India waar hij momenteel een wereldwijd online platform opstart om mensen te informeren over welzijn en gezondheid, Global Well. Veel kijkplezier!

Bron: www.compleetdenkers.be

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.938 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Compleetdenkers – Sam Brokken
 1. Gelukkig dat men daar klassieke vaccins heeft gekozen.

  Hoop nog op nieuws over de doodstraf boven het hoofd van Bill Gates,
  ivm genocide!

 2. Alles is met alles verbonden. ’t Is even wennen als je meegezogen wordt in het nieuwe angstapenvirus en vooral als je denkt dat het basismodel tegenwoordig WIJ versus ZIJ is. Dat er maar Eén Waarheid is en dat alle andersdenkenden nu de vijand zijn. Kinderen weten gelukkig nog wel iets van onze oorspronkelijke onschuld. Volwassenen laten zich helaas makkelijk hypnotiseren vanwege hun angsten voor onveiligheid, pijn en dood. En er niet meer bij horen. Maar stel dat je er al bij hoort? Bij een groot geheel, waarin de meeste mensen helaas onbewust zijn van al onze psychische verbindingen. Het is dan wel vet pijnlijk als je leest dat op dit moment in Nederland één op de vier kinderen een chronische aandoening heeft. Langdurige narigheid, klachten waar de huidige medische gezondheidszorg geen oplossing voor heeft. Buikpijn, zenuwachtigheid, hallo, kan dat ook voornamelijk terug te leiden zijn tot stress, bij hun ouders en daardoor bij hen!? Chronische spanning en smerig, vervuild, gezouten en gesuikerd voedsel leiden tot een opstapeling van kwetsbaarheden. Onze samenleving is meer en meer bewonderend gericht op genadeloze winnaars en nodeloos hardvochtig geworden voor de verliezers, die vooral eigen schuld wordt verweten. We eisen succesvolle leerprestaties, CITO-toetsen, gezagsgetrouwheid, digitale vaardigheden en een competitieve instelling van onze kids.

 3. Raar, ik zet jullie in Signal en mijn volledige signal groep is geblokkeerd .
  Ik delete jullie en alles is weer normaal.
  Deze vraag wou ik stellen.
  Sam Brokken was dus in India, en niet gevaccineerd, hoe verloopt dan de reis? Vliegen kan toch niet?

 4. Hoe is het mogelijk dat je ongevaccineerd kunt reizen. Je had er eentje, te weig om te reizen. Monkeypox komt door de vaccins.

 5. Het doet enorm goed meer en meer de waarheid op te snuiven. Enorm dank aan allen die een stem hebben, zoals Sam Brokken en velen anderen, die het opnemen voor de WAARHEID! Het helpt mij en velen om het hoofd boven water te houden in deze valse wereld!
  De grote gevecht tussen goed en kwaad gaat naar het hoogtepunt en zoals in vele eind faces zal het goede overwinnen! Het nieuwe tijdperk zal ingaan en liefde, niet materialisme zal, is de slogan!
  Het spirituele tijdperk, het Waterman tijdperk is niet meer van de kaart te vegen! De mensheid zal kosmisch verbonden worden door de ontwaking van een moederlijke vonk(Sanctus Spiritus), die .verblijft in hun sacrum. Die kracht zal opstijgen naar de fontanel en zich verbinden met het heelal! Op die manier zal de Gouden Eeuw werkelijkheid worden!
  http://www.sahajayoga.org of http://www.ikmediteer.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *