Viruswaarheid

Corruptie vliegt je om je oren – Jeroen en Willem nemen de week door

Het weekjournaal met heel veel politiek theater, censuur, propaganda en bedrog wordt, zoals elke week, gepresenteerd door Jeroen en Willem. Zij gaan in op de internationale perikelen, de rellen in Sri Lanka, het aftreden van meerdere presidenten rond de wereld en bespreken hoe Agenda 2030 ervoor staat. Medisch is er veel goed nieuws, in Frankrijk en Italië worden rechtszaken gewonnen tegen de mandaten, er worden ook veel artikelen gepubliceerd die laten zien dat de prikken schadelijk zijn, dat de maatregelen niet werken en dat natuurlijke immuniteit superieur is.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 2.050 times, 1 visits today)
11 thoughts on “Corruptie vliegt je om je oren – Jeroen en Willem nemen de week door
 1. Wat staat er ons te gebeuren als het Evil Empire…dat zijn De Banksters in De City B.I.S. en Washington rovers nest … D-ebiteuren en C-rediteuren in Lower Manhattan Wall Streetratten …de druk nog verder op gaat voeren.

  Deze week was het de Goud & Zilver Manipulatie om Putin te pesten.
  Is het de druppel die de emmer doet overlopen ? …nee nee nee
  Poetin wacht af tot komende winter.
  paar weekjes ALLE gasuitvoer stop zetten !!

  Poetins top 3 doelen nucleaire aanvallen.
  (1) DC….Washington…. incl haven.
  (2) De city…(Rothschild)…. incl haven.
  (3) Rotterdamse haven. Binnen 2 dagen gaat Laagland & Wir schaffen das…terug naar het VOC tijdperk….

  (4) Russische onderzeeërs/spionagevliegtuigen snuffelen de Noordzee af opzoek naar datakabels en atoomduikboten voor kust van Amerika het evil Empire US

  ================================
  Deutsche Bank deed ook jarenlang mee aan het manipuleren van goud en zilver. Met een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs fixing en eerder een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de goudprijs.
  De snelle daling van goud en zilver sinds heeft zeker zijn doel bereikt in het breken van het vertrouwen van veel gewone beleggers.
  ==========================================================
  America Has Been At War 93% of the Time – 222 Out of 239 Years – Since 1776.

  https://www.globalresearch.ca/america-has-been-at-war-93-of-the-time-222-out-of-239-years-since-1776/5565946

  year-by-year timeline of America’s wars, which reveals something quite interesting: since the United States was founded in 1776, she has been at war during 214 out of her 235 calendar years of existence. In other words, there were only 21 calendar years in which the U.S. did not wage any wars.

  To put this in perspective:
  * Pick any year since 1776 and there is about a 91% chance that America was involved in some war during that calendar year.
  =========================================================
  Lijst :1945 t/m 2014>Overthrowing other people’s governments: The Master List
  By William Blum

  https://williamblum.org/essays/read/overthrowing-other-peoples-governments-the-master-list#:~:text=Overthrowing%20other%20people%E2%80%99s%20governments%3A%20The%20Master%20List%20By,Germany%201950s%20Iran%201953%20%2A%20Guatemala%201954%20%2A

 2. Je eigen land vernietigen – een bijzonder soort kwaad.

  ToBe or not ToBe

  Miljarden ponden belastinggeld zijn naar deze bedrijven overgemaakt voor in het beste geval een vaccin dat de overgrote meerderheid van de bevolking niet nodig heeft, en in het slechtste geval aanzienlijke schade toebrengt aan de ontvangers, terwijl onze media de andere kant opkijken.

  Een deel van mij denkt dat als u tijdens de lockdown in uw tuin hebt liggen zonnebaden en uw nepgeld hebt uitgegeven aan afhaalmaaltijden en Netflix, terwijl u op straat had moeten protesteren tegen dit economische terrorisme, dat dan uw eigen schuld is.

  Maar dan herinner ik mezelf eraan wat voor een monsterlijke propagandaoorlog de regering, via de mainstream media, op de gewone bevolking heeft losgelaten. Als zodanig zijn de gewone mensen niet helemaal verantwoordelijk voor de economische ondergang waarmee vele gezinnen nu te maken zullen krijgen.

  Kias and Hyundais continue to burn after 5.8 million cars and SUVs recalled https://youtu.be/RFzJeoQ8nXw

  in een wereld die van ons allemaal is Taking Care Off en niet SCARE OFF is dieper afdalen in jezelf waar dit gedrag vandaan komt = ego die de meest fragmentarische onzin verzint wat lijdt tot dit Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie.

  We zijn al vrij en doen zij ons geloven dat het niet zo is en gebaseerd op Terra Nullius. Romeinse Rechtssysteem (049 BC) 2000 jaar oud https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

  De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

  Met als gevolg Vaccinbeschadigden: De prijs van angst https://www.frontnieuws.com/vaccinbeschadigden-de-prijs-van-angst/#comment-92346

  En doen ze dit Minister Van der Wal-Zeggelink ruimt Boeren op namens Bill Gates en Fentener van Vlissingen.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/11/minister-van-der-wal-zeggelink-ruimt-boeren-op-namens-bill-gates-en-fentener-van-vlissingen/ en wordt hier uitgelegd Gideon van Meijeren, Sieta van Keimpema en Willeke Peek de Boer https://youtu.be/5ar6zC75lXs waar het over gaat.

  Waarom Nederland doorsluisland voor dirty money is. 20 maart 2022 https://youtu.be/4ZPYWhQkzZk
  Dat we het nu niet weten aan te pakken verbaast mij hogelijk’.

  Het Westen lijkt de jacht op de Russische oligarchen om Poetin heen te hebben geopend. De Britse premier Boris Johnson beloofde dat de oligarchen zich niet langer meer zouden kunnen verstoppen, in de Verenigde Staten wordt al ingezet op het afpakken van de bevroren Russische tegoeden en ook België blokkeerde reeds 10 miljard aan tegoeden.

  Dit terwijl Nederland blijft haken op 200 miljoen euro.
  Hoe kan dat?
  En is wat er in Nederland wordt gedaan genoeg?
  Hierover aan tafel oud-politica en directeur van Transparency International Nederland.

  Veroorzaken ze zelf een oorlog hiervoor en zijn de afspraken die zij keer op keer niet nakomen.
  Leveren hier vervolgens wapens aan Mark Rutte haalde foute oligarchen en maker Buk-raket Rostec zelf
  https://youtu.be/y2tvXdQAUPo en worden nu tegen ons gebruikt……

  Trudeau and Rutte ‘golden pin-up boys’ for World Economic Forum: Rowan Dean https://youtu.be/5PYkrXwoOZ4 This has not aged well https://youtu.be/q14MQWPzIXs

  Is Justin Trudeau uniting or dividing Canadians? Let’s find out!
  https://youtu.be/i8nSA8DkVVQ

  Eén van de grotere blaaskaken van dit langzaam maar zekere ineenstortende systeem is WEF-kloon/cyborg Rutte, hondsbrutaal, onbeschaafd, mensonterend en zielloos. Vriendelijk glimlachend iedereen de marteldood toewensend, zodat het zijn programma tot het einde toe kan afwikkelen.

  U vraagt om een voorbeeld, uw goed recht. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/15/oeganda-en-het-beest/

  The Great Reset is geen complottheorie. Het is een duidelijke politieke agenda voor de hervorming van de wereldwijde sociaaleconomische en financiële orde. De uitvoering van deze agenda wordt gecoördineerd door NGO´s zoals de WEF (World Economic Forum), het IMF (Internationaal Monetary Fund) en de betrokken wereldleiders waaronder minister-president Mark Rutte.

  Rutte IV sloopt boerenbedrijf. Een gesprek met Sybe Schaap https://youtu.be/37Y_irWXtcg

  Behalve voor de STAAT DER NEDERLANDEN constructie was er geen staatshoofd, geen minister-president en geen minister aanwezig op deze geheimzinnige samenkomst.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/08/bilderberg-in-washington-binnenkort-horen-we-de-opnamen/

  MARK RUTTe Het wordt tijd dat duidelijk wordt welke rol Mark Rutte speelt of speelde in Nederland.
  Destroying your own country – a special kind of evil. A true master does not create followers and does not want to be worshiped or have control over you. A true master shows you the way to mastery.

  In the Moon Channel: possessive thoughts, impossible desires, pride. All related to that stupid form of loving. In the Sun Channel: thoughts of anger, hatred, competition. All related to that stupid kind of disgust.But the day you see, you know, in that brief period of seeing that may not last more than half an hour, at that most blessed of all milestones, all the wrong understanding stops during those precious few minutes. All the power of the winds in the side channels ceases. And then, you know, the seer, the person who sees, sees the bright light unadulterated as it is, can stop and take up residence in what is his own true nature.

  The day you see, you reach a completely different reality, an infinitely higher reality. Tremendous Wisdom of the Highest Order and Love. Namaste

  Licht alles besloten in de ademhaling en is loslaten wat niet meer dient en is een afronding van de kosmos.

  A Huge Coronal Mass Ejection! https://youtu.be/8PNoEcADeyE
  You know they say you can make two different rainbows now since we have 2 suns. I was watering yesterday and could only get 1. I had the right and left side of one. You do it with your garden hose. Then at 4 PM I got the second one above the 1st. It was different that the 1st in colors. A different color spectrum. The sun should NOT be in your eyes this time of year.
  It isn’t the end of summer. It should be to the north. Where are we???

  YOU WON’T HEAR ABOUT THIS ON MAINSTREAM… POLE SHIFT GSM CC
  https://youtu.be/V5UFE_td3fw

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=771

  De Schuman resonanties dwingen ons om te evolueren
  Schumann resonantie 2022 = The Great Awakening, het bewustzijn neemt toe….

  SPIRITUAL CHAOS! 🔥 | 5 Things you must know! Ascension update =

  When the moon is very close to the earth today. There will be big earthquakes….

  Scientists Early Warning of MAJOR Earthquake For Eastern Half Of United States, Canada & Puerto Rico https://youtu.be/Tpld__M5Ki8

  The Earth is Forcing you to Evolve ​https://youtu.be/r-SPns0Lx1U is Welcome in the new world is your plan who beliefs in what he is doing without restrictions instead of a few people..Where Do I Begin With Believing 2022

  World Peace https://youtu.be/nxv8-qnYuPg should be the message been for every one is relearn…..

  Relearn…..We Are All Related So basically we have al just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg and are we all kings and Queens and after 2000 years who is going to get the lead = 7 billion people instead of 3000 people from old behavior is reinventing yourself with an other outcome.

  Guidance for all Ascendants https://youtu.be/cj2AeMaaJgw

  Terwijl we nog steeds hierbij horen 29 mei 1940 – Seys Inquart door Nederlands parlement beëdigd, Nederland is sinds die datum onderdeel van Duitsland https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/13/nederlands-grondgebied-onder-gezag-van-shaef-boeren-en-burgers-moeten-bescherming-vragen/

  Geloof je toch ook niet na 84 jaar als afspraken niet goed worden afgehandelt

  En waar het om gaat is deze in een wereld die van ons allemaal is Taking Care Off en niet SCARE OFF is dieper afdalen in jezelf waar dit gedrag vandaan komt = ego die de meest fragmentarische onzin verzint wat lijdt tot dit Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht.

  Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie.

 3. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin vele de reis maken van hun hoofd naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. De mensheid die ontwaakt. Terug naar het hart. Terug naar Liefde & Eenheid.  Dit gaat vaak gepaard met ascensie symptomen.

  https://dewijsheidvanhethart.nl/ascensie-symptomen/ Hoe beïnvloedt de Maan ons leven?

  In harmonie met de natuur leven is de sleutel waarmee de meeste wonderen van het dagelijks leven ontdekt kunnen worden. Het is daarom het belangrijkste om het eenvoudige principe te begrijpen dat de natuurlijke orde der dingen een verzameling zich ritmisch herhalende processen is die onze gezondheid, lichamelijke kracht en spiritueel evenwicht beïnvloeden. Dit in de natuur functionerende mechanisme heeft invloed op de gemoedsgesteldheid van de mens die deel uitmaakt van de wereld.

  Om de ons omgevende werkelijkheid beter te leren kennen en ons werkritme en eigen manier van leven aan te kunnen passen, moet je kennis hebben van de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben.

  https://nl.rhythmofnature.net

  Heeft zij er ook last van en zit nu in PRINSES ALEXIA IN THERAPIE

  Koningin Máxima (50) zet zich met hart en ziel in voor jongeren met mentale problemen. Ze is het boegbeeld voor MindUs, een stichting die vorige week in het leven werd geroepen om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen grip te krijgen op hun mentale gezondheid. https://youtu.be/sP6IvjAsveU

  Leugens doorzien in je binnenwereld
  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. Je innerlijke duisternis onder ogen komen. Zien hoe het denken je emoties, gedrag en leven aanstuurt. Hoe deze stem in je hoofd allerlei verhalen creëert die vervolgens jouw “realiteit” bepaalt. Het verhaal van je leven. Verdwalen in de verhalen. Als jij je niet meer identificeert met deze verhalen dan is het goede nieuws dat je je daar ook niet naar hoeft te gedragen. Als je de verhalen in je hoofd niet meer gelooft zijn ook automatisch alle geloofsovertuigingen verdwenen. Hoef je daar ook niet meer naar te leven. Dan ben je je authentieke zelf en waarachtig. Als de leugens wegvallen blijft waarachtigheid over.

  Leugens in de buitenwereld
  De leugens en verhalen in de buitenwereld doorzien is belangrijk. Maar dat is nog steeds niet het ware ontwaken. Ook in de buitenwereld kun je de verhalen leren doorzien en dat is nodig. Een verhaal heeft altijd een begin en een einde. Een verhaal verandert van moment tot moment. Als een verhaal niet gelooft wordt, wat blijft er dan nog over van een verhaal? Als jij onder indruk bent van verhalen zul je daarin verdwalen. Een opinie of een mening hebben is niets anders dan een verhaal in iemands hoofd. Mind control is een externe zogenaamde “autoriteit” die probeert de massa te dicteren hoe te denken en een opinie te vormen.

  https://dewijsheidvanhethart.nl/innerlijke-autoriteit/

  ‘Leven van je authentieke Zelf’ Volle SuperMaan van 13juli2022
  https://inzichten.com/leven-van-je-authentieke-zelf/

 4. Allereerst zouden we deze moeten doen om die angst verzinners en en gebaseerd om deze Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie.
  Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren.

  De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft.

  Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen is de boodschap al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus.

  Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden.

  Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties.
  Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen.
  Is deze nu aan de gang Gisteren al Super Volle Maan DEZE MAAN STAAT IN STEENBOK.

  HET IS EEN HEFTIGE MAAN OOK KWA ENERGIEËN.

  KAN EMOTIES OMHOOG KOMEN Zon in Kreeft en Kreeften seizoen en Karma stukken die omhoog kunnen komen.
  Komt door Saturnus. Karma reset.

  Volgende week komt Chiron om de hoek kijken de helings planeet te ieders voordeel en je eigen acties onder ogen zien met de beste resultaten voor de meerderheid en behoud van eigen cultuur en natuur waar we allen van moeten leven.
  Geen tierelantijn die de natuur verstoord zoals G5 en ons tot maatregelen treffen die voor iedereen de doodstraf betekent en alles van zijn natuurlijke staat afhaalt vanwege de menselijke frequenties die dit aantast en meer stuk maakt dat we ooit hebben durven denken en alles en iedereen suf en duf maakt met alle gevolgen van dien.

  Brein kent geen technologie en laat zich niet besturen door technologie, zijn alleen mensen die onhandig zijn, niet meer in zichzelf geloven en menen iets daarbuiten nodig te hebben dan alleen je eigen innerlijk kompas die jouw feilloos de weg wijst. Niets maar dan ook niemand kan hier aan tornen als je hogere bewustzijn nastreeft, is de mens zelf de meest intelligente wezen die zich niet door misleiding moet laten intimideren door mensen die menen controle over ons te meoten hebben wat kindsgedrag is, geen vertrouwen in zichzelf hebben en om die reden ook niet in anderen.

  De grote happening van de twintigste eeuw zal zich voltrekken als de mens komt tot het grote besef dat hijzelf een fantastisch wonder is en dat er voor ieder mens een liefde in geschreven staat in de zon, de maan en de sterren en in heel de natuur.

  Love is all you need en begint met zelfliefde en jezelf leren vertrouwen met acceptatie in alles wat jij bent = puur zijn = oprecht vanuit je hart = open en eerlijk zonder schaduw agenda’s van wie dan maar ook.

 5. Er is geen covid en is weer de angstvallige drive van mensen die je ergens in willen doen geloven.

  Wat wel is is deze 2022: Great Awakening, het bewustzijn neemt toe…….De invloed op onze hersengolven en gedrag

  De Schumann resonantie – ook wel “de hartslag van de aarde” – en onze hersengolven hebben een verrassende overeenkomst.

  Deze opereren beide op dezelfde frequenties.
  Toen Schumann zijn resultaten publiceerde in het magazine “Technische Natuurkunde” legde Dr. Ankermeuller meteen de link tussen de frequentie van de aarde en het ritme van de hersens. 

  Uit zijn onderzoek bleek dat, als de hersens in een omgeving zijn waar ze niet blootgesteld worden aan elektromagnetische straling, ze exact dezelfde pulsatie hadden als de aarde.

  Hij wilde graag weten wat de meest gezonde frequentie was om in te leven. Hij kwam er al snel achter dat er zaken waren waarmee de natuurlijke frequentie van de aarde verstoord raakten. Zoals: computers, mobiele telefoons, digitale apparatuur, radiogolven en licht.

  Nog verrassender is dat ze met elkaar interacteren. 

  Wanneer de Schumann resonantie stijgt of piekt, heeft dat een directe invloed op onze hersenactiviteit en dus op ons gedrag.

  In dit artikel probeer ik het onderwerp van deze subtiele energie op een toegankelijke manier te beschrijven.

  Inhoud

  Wat is de Schumann Resonantie?

  Natuurlijke oorsprong Schumann resonantie
  Global Coherence Initiative
  Schumann en hersengolven: wetenschappelijk onderzoek
  Hartritmevariabiliteit en de SR
  Wat is de Schumann Resonantie?
  Schumann resonanties zijn pieken in het ELF-deel (Extreem Lage Frequentie) van het elektromagnetisch spectrum, die in de aardatmosfeer voorkomen.
  Dit natuurlijke fenomeen van laagfrequente elektromagnetische golven manifesteert zich in de atmosfeer tussen het aardoppervlak en de ionosfeer die als een gesloten golfgeleider functioneert.
  De beperkte afmetingen van de aarde zorgen ervoor dat deze golfgeleider fungeert als een resonantieholte voor elektromagnetische golven in de ELF-band.
  De holte wordt van nature opgewekt door elektrische stromen in bliksem.

  Schumann-resonanties zijn de belangrijkste achtergrond in het deel van het elektromagnetische spectrum van 3 Hz tot 60 Hz en verschijnen als duidelijke pieken bij extreem lage frequenties (ELF) rond 7,83 Hz, de fundamentele frequentie van de Schumann resonantie.
  De pieken die voorkomen zijn 14.3, 20.8, 27.3 and 33.8 Hz.
  Deze frequenties vinden een overlap met de menselijke hersengolven – delta, theta, alfa, bèta, gamma – die verantwoordelijk zijn voor verschillende mentale toestanden en dus het menselijke gedrag.
  Het is te eenvoudig om deze overlap in frequencies ‘toevallig te noemen.
  De ionosfeer van de aarde is in feite plasma van een lage temperatuur, een mengsel van elektrisch geladen ionen en elektronen. De elektromagnetische golven van de Schuman resonantie dwingen deze deeltjes om te trillen.

  Het gevolg is een vibrerend ionosferisch plasma dat een subtiele energiestroom uitzeldt dat de aarde beïnvloedt en alles op zijn oppervlak. De staande golven van Schumann-resonantie worden gecreëerd door elektromagnetische golven die zich bewegen tussen het aardoppervlak en de ionosfeer.

  Al onze lichaamsdelen zijn gerelateerd aan de planeten en beïnvloeden ons lichaam.
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/astrologie/109537-de-invloed-van-planeten-op-gezondheid-en-ziekte.html#invloed-van-de-planeten-op-gezondheid-en-ziekte

  Ook al lijkt energie van de aarde (schumann resonantie) en de zon vandaag een stuk rustiger, toch beweegt er heel veel. We worden op alle niveaus aangeraakt.

  Alle laatste oude stukken worden losgeschud. Het is nu aan ons om diep te gaan voelen, om helemaal aanwezig te zijn.

  De enorm sterke verbinding met de Bron laat ons voelen waar onze ziel heen wil. We kunnen nu niet anders dan ons definitief loskoppelen van het oude, van alles met een lagere frequentie. 

  We worden opgetild en bevrijd, en dat kan vreemd aanvoelen omdat we nog erg gericht zijn op het fysieke en het aardse.

  Je lichaam kan pijnlijk, vermoeid of zwaar voelen. Je kan door het minste geraakt worden of van slag zijn. 
  Wat je ook voelt: laat het toe. Het ellenlange graven en helen is voorbij. Wij zijn heel. We zijn altijd al heel, compleet geweest. Het is nu aan ons om ons zo te voelen. 

  We worden uitgedaagd om definitief uit het onvolledige, uit de illusie te stappen. 
  De energie is stevig dus zorg goed voor jezelf. Voel je vooral compleet en heel, één met jezelf.
  Symptomen voor een zonnestorm: 

  Hieronder vind je de verstoringen met afbeeldingen, grafieken met uitleg eronder en uitgebreide beschrijving van de symptomen.
  Hoe kun je onderstaande informatie het beste lezen?: 
  Onder de afbeeldingen staat kort de situatie uitgelegd en daaronder uitgebreid de standaard informatie over de bijbehorende symptomen.

  Schumann & Zonnestormen: Klachten en symptomen
  Het beïnvloedt het zenuwstelsel,Hersenactiviteit in evenwicht (yin-Yang) Plotselinge emoties, Nervositeit, Angstig of paniekaanvallen, Bezorgd duizelingen, Geïrriteerd, Slaperig, Vermoeid, Gejaagd, Vergeetachtig, Stijgende lichaamstemperatuur, Koude rillingen, Beladen wakker worden, Ander slaapritme, Licht gevoel, Grieperig gevoel, Spanningen in kaak en nek, Hoofdpijn, Oorsuizen-pieptonen in de oren, Maagpijn, Druk op de maag, Maagzuur, Ontstekingen, Tandpijn, Droge ogen – jeukende ogen Wazig zien, Keelproblemen, Hoge pieptonen, Hoger hart-activatie, hartkloppingen-hoge hartslag-hartritme stoornissen
  Invoer van licht energie in het lichaam: Duizeligheid door nervus vagus activatie.
  (De nervus vagus is een zenuw die uit de hersenen komt en naar organen in de borstkas en buik gaat. De mens heeft een linker en een rechter nervus vagus, onder elk sleutelbeen.)
  Rust goed uit, Drink genoeg Houd je hoofd koel
  Ik wens je een liefdevol en gezond 2022 in vrijheid.

  Je kunt je verschuilen in jezelf maar je bent zachter van binnen, maar hard van buiten. Het vertonen van je emoties is deze dagen lastig voor je en je houdt ze liever voor jezelf. 
  Dit zijn mooie dagen om rust in de chaos te krijgen. 
  Voor jezelf, maar ook voor je omgeving.
  U bent belangrijk omdat u zich bewust bent van de noodzaak om de dissonantie tussen Schumanns resonantie en tijd zoals die door de mensheid is voortgebracht, te verzoenen.
  De enige manier om de tijd circulair te maken, is door deze ongelijksoortige rijken (boven en beneden) met elkaar in harmonie te brengen. 
  Je zult weten dat je ruimte en tijd hebt overstegen als je een paar uur de tijd bent vergeten, denkt dat je iets bent kwijtgeraakt voordat je je realiseert dat het al die tijd recht voor je neus stond, let op de geesten van mensen, planten, en al het andere in de natuur, ontvang berichten uit de hogere rijken en heb levendige dromen, naast andere tekenen.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol, eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Yang.
  Niets in dit leven gebeurt voor niets en alles heeft een doel!

  Is Unite Together As One World….

  Laat het doel wel zijn dat we met zijn allen voor gunstigere omstandigheden waken en is het vervolmaken van onszelf, hogere doelen nastreven die nu sterk worden beïnvloed door enkelingen die een andere agenda hebben dan wij, hun maskers nog niet hebben afgedaan waarin wij nu helderheid krijgen van boven om de sluiers te doen laten ontwaken.

  Het is aan U om het gevoel hierover uit te spreken en dat was de reden waarom de poorten naar ons hart werden geopend voor emotioneel herstel.

  De slimmere aarde en bewegen we van begeerte naar intelligentie = evolutie en bewegen we met de hele wereld naar de volgende fase = aanpassen op de veranderende energie die nu over ons neerdaalt wanneer de zonnestormen heftiger zijn dan ooit en krijgt Nederland een sub-tropisch klimaat en let vooral op de stand van de zon momenteel nu we van yang naar yin verschuiven en we een poolshift hebben.

 6. De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich te verharden, te kristalliseren of vast te zetten zodat we er niet omheen kunnen.

  Er ontstaan naast psychische klachten ook lichamelijke klachten, die we dan vervolgens ‘ziekte’ noemen. In de meeste gevallen is dit slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen.

  Met andere woorden als wij ons lichaam lange tijd niet de liefdevolle zorg geven die het verdient, en die van levensbelang is, dan uit ons lichaam zich dat op een andere manier.

  Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.

  Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de innerlijke spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiebanen of meridianen af, waardoor er minder levensenergie de cellen kan bereiken.

  Er ontstaat een spanningssituatie die schreeuwt om een ventiel om te kunnen ontsnappen.

  Hoe geef je gehoor aan je lichaam?

  Als de druk in je lichaam te ver wordt opgevoerd is er geen weg meer terug en kan je lichaam niets anders doen dan het je te laten voelen, Gevoelige lichaamsorganen zullen het eerst reageren op deze interne overdruk.

  Maar hoe creëer je een uitlaatklep, een ventiel zodat je op enigerlei wijze gehoor kan geven aan je lichaam?

  Ontspanning in de vorm van massages
  Je hart luchten, je emoties uiten en … loslaten = uitademen
  Lichaamswerk, liefst in de aarde en in een groene omgeving
  Vergevingsrituelen en offers

  https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/

 7. Het wordt tijd dat duidelijk wordt welke men speelt of speelde als je niet energetisch van je voorouders loskoppelt van ouders of van voorouders en herhaal je geschiedenis als je niet energetisch loskoppelt.

  Je bent je vader niet en je bent je moeder niet is loslaten van hun verleden en niet kopiëren wat zij deden….

  Dit geldt ook voor Angela Merkel, connect de dots.
  https://www.freedom-for-all.com/angela-merkel/

 8. DANK jullie wel INTEGERE HEREN. Het GOEDE gaat absoluut overwinnen !
  Dank ook Ed Dirker….ben t helemaal met je eens . Het ga jullie allen goed .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *