Viruswaarheid

Criminelen in Toga’s – Maria-Louise Genet, Willem Engel, Jeroen Pols

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols (of mr. Hanno Wisse) en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Ditmaal met Willem Engel als derde gesprekspartner gelet op het onderwerp van vandaag.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.392 times, 1 visits today)
12 thoughts on “Criminelen in Toga’s – Maria-Louise Genet, Willem Engel, Jeroen Pols
 1. Criminelen in toga’s, dat kan niet anders hee, in het staatisme, staat alles in dienst van het staatisme, wat had men dan verwacht van het gevaarlijkste geloof? (Larken Rose YT). Kan geen video kijken, eist te veel GB van mijn mediapad. Willen moet wel opletten, dat ze hem niet weer gaan vastzetten? Micha & vrienden zijn er nog steeds niet uit! Zullen ze er nog wel uit komen?

 2. Deze rechters verdienen de Roland Freisler Prijs. Deze prijs bestaat uit een een omvallende marmeren zuil boven op de rechters.

 3. Rechters zijn thans medeplichtig aan moord en gezondheidsschade.

 4. Regering en de Rechtspraak zijn de grootste criminele organisatie van Nederland …. en moeten dus bij wet verboden worden.

 5. Lees het boek van Robin de Ruiter, de 13 satanische bloedlijnen, maakt veel duidelijk!

 6. Ik ken het.
  Toch denk ik dat er toch een punt gaat komen dat zowel politie als militairen het niet meer gaan pikken.
  Ook zij hebben ouders, kinderen en vrienden die hier schade van gaan ondervinden.

  Je ziet al dat steeds meer politie in gewetensnood komen om buiten proportioneel op te treden bij vreedzame demonstraties.

 7. en wat dacht u van de criminelen in witte jassen als vermeld in de huidige editie van de herstelde republiek.nl: dr Jane Ruby/Stew Peters show, heeft ontdekt waar het synthetische slangengif wordt gemaakt: video beschikbaar: u schrikt er waarschijnlijk van als NLer………..
  Video, heet van de naald nu op herstelderepubliek.nl (alleen nog in het Engels)

 8. En weet dan ook dat het lang geleden al gepland was voor waar we dus nu staan en Catherine weet daar alles van: We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer.
  Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien! Catherine is clearly a hero.
  https://youtu.be/bWYgkrjRruk en als onderstaande dan het doel was/ is vraag je jezelf toch echt af wat deze mensen met onze aarde als doel hebben. Wat men bij het World Economic Forum op zinspeelt ziet u hier. https://youtu.be/w4wDDcH9r3M en belanden we hier https://youtu.be/3rc6YWOWgpM Daar maakte men telkens plannen voor periodes van 5 jaar.
  Op zich lijkt daar niets mis mee maar hun plannen worden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen is. 

 9. Dank KANJERS, jullie hebben geweldig en INTEGER werk gedaan !

  “Rechters” bij de “rechtspraak” in deze zaak en al eerdere zaken…………uiteindelijk krijgen jullie het gevolg van jullie eigen handelen op jullie eigen bordje……..wees daarvan overtuigd…. !!Denk niet dat jullie hier mee weg kunnen komen. Vroeg of laat zal t aan jullie gaan KNAGEN……………….

  Advies aan de integere mensen bij de “rechtspraak” die hier ook wars van zijn, STA OP MET ZN ALLEN tegen deze misplaatste handelingen, DOE WAT ……je laat je eigen beroepsnaam toch niet te grabbel gooien …??

 10. Grotendeels vrijmetselaars die elkaar moeten helpen. Dus je krijgt ze niet veroordeeld, enkel met een volkstribunaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *