Overige

David Icke over de Orwelliaanse dictatuur – Nederlands ondertiteld

12 thoughts on “David Icke over de Orwelliaanse dictatuur – Nederlands ondertiteld
 1. Beste David, succes met je verhaal maar dat gaat hier in NL nooit van zijn langzaljeleven lukken, ik hoop nog altijd van wel maar als je al iemand iets zegt dat er iets niet klopt, sta je alleen, ze trekken zich terug van je, je bent een ‘wappie’, of een ‘rare’.
  Enkele bekenden zeiden ook van: ik neem die spuit, ben ik van dat gezeik af of dan kunnen we op vakantie, mooie argumenten om je te laten vergiftigen.
  Ben alleen benieuwd of ze ook de derde en vierde etc. etc. injectie willen, die rotzooi zit in elk geval in je lijf en je “vaccinpaspoort” vervalt als je ze niet allemaal neemt.
  Ik doe er alles aan om de medemens te laten inzien om dit gif niet te nemen, ik probeer ze te helpen om er vanaf te zien….alleen: zullen ze de ongevaccineerden ook helpen als deze van alles verboden wordt???? Ben bang van niet….

 2. Goede morgen hier loopt het achter met waarheden over Corona enz enz.
  Er zijn teveel mensen diet rotsvast geloven in ons sisteem!!!
  Dus wij als wakkere mensen worden schouder ophalend bekeken!!!
  Er wonen meer schapen hier dan leeuwen !!
  Ik hoor bij de leeuwen.
  Vacinatie nooit !!!
  Dank v/t delen goede gezondheid voor ieder die dit leest ….

 3. Nou ik denk wel dat Nederland hun zogen open krijg want het nu zo dat we straks weer inlockdown komen hij liegt de bevolking gewoon toe En als hier ook mee in gaan voor de volgende vaccins dan gaan er nog meer mensen aan dood of je nou ziek bent of gezond

 4. David heeft het weer goed verwoord, ook ik maak me grote zorgen om mijn naasten die hier maar klakkeloos aan meedoen, inenten voor C. Het enigste wat ik zou kunnen doen is vragen stellen,
  denk je dat ‘t V. Helpt ?

 5. Mensen zeggen wappies, heb je echt een roze bril op.

  Australië Frankrijk tot Canada is het al behoorlijk the great reset dictaturen. Ooit ook vrij was als wij waren.

  Mensen niet willen zien.

 6. Precies!
  Ze pakken de zielen van ze weg door vaccin!
  Alsof ze de hemel niet verdienen…?!

 7. Ze willen de burgers kapot maken zonder pardon!!
  We zijn de leeuwen!
  We trappen ook niet in.
  We kennen de regering nooit echt goed…
  Ze zijn de 13 satanische bloedlijnen….
  Een boek van Robin de Ruiter..
  Andere landen zijn het verboden….!!

 8. ik ben niet bang Ruud daarvoor, ik weet t wel ZEKER, wij worden NU al als idioten gezien en zullen ZEKER als paria’s behandeld worden wanneer wij de ‘wakkere niet gevaxten’ zijn want hun doel, t elimineren van 95.5 % vd wereldbevolking zal en moet bereikt worden.
  Bevreemdend vind ik v d mensen die ik ken en die gevaxt zijn, heeft er maar EEN last, de anderen leven gewoon vrolijk door, geen wonder dus dat ik niet geloofd word, nee hoor word niet verplicht, nee hoor, je bent er VRIJ in, neeee hoor geen kids worden geïnjecteerd…. nu staan er dus schoolbussen om kids v.a. 12 jaar t gif toe te dienen, ondanks dat kids geen last hebben, nee hoor, niet bij ons staan die bussen en wij hebben n goed contact met de leerkrachten en die hebben gezegd dat zij niets doen wat tegen ons in gaat…. juist ja… kijk maar eens hoe de leerkrachten in Amerika ontmaskerd zijn, hoe ze kids indoctrineren, kijk in Australië hoe kids van hun ouders worden geïsoleerd en ingeënt….hoeveel hebben n placebo gekregen om hen dat gevoel v neee hoor wij als jouw overheid ZORGEN voor jou uit GOEDHEID en dan HOP bij de 2e of de 3e en de booster daar heb je m zitten, nee mij niet gezien, ik geloof in God, in Jesus, ik probeer de bijbel texten te begrijpen en in wezen staat daar al alles in voorspeld… beetje eng zelfs hoe veel er van ook al is uitgekomen en nu te zien is wat er gebeurt.
  Helaas ben ik inmiddels 72 maar dit is iets dat ik zo graag had willen zien dat er gebeurt:
  Maar WIJ, en masse, als het VOLK moeten dat doen!
  En dit zeg ik dus inmiddels al JAREN, ivm de nobele maar geen zoden ad dijk zettende demonstraties en de marsen, witte ballonnen, bloemen in plastic etc. etc.,
  maar OVERAL van te voren moeten locaties worden geïnstalleerd om de criminelen in te zetten,
  inmiddels zijn er naw ook lege tunnels genoeg waar zij in kunnen, lege veestallen, kelders in huizen, hutten in afgelegen gebieden,
  en OVERAL van GEHUCHT tot STAD, élke woning of bedrijfspand aka overheidsgebouw,
  waar overheidsfunctionarissen zich bevinden, op HET ZELFDE TIJDSTIP, binnenvallen en hen meenemen en opsluiten in afwachting van een MILITAIR VOLKSTRIBUNAAL.
  Ik begrijp niet waarom dat niet gebeurt, het is volgens mij EFFECTIEVER dan al die goedbedoelde demonstraties,
  waar je in elkaar geknuppeld wordt en vervolgens weer naar huis gaat tot de volgende knuppelpartij
  ipv er te BLIJVEN in TENTEN tot je de criminelen tot overgave hebt gebracht,
  ZIJ kunnen niet uit de gebouwen ontsnappen, tenzij via de ondergrondse gangen maar IEDEREEN kan toch zíen dat het hen NIETS uitmaakt?
  t IS voor hèn, de politie en trawanten, n dagje er op uit, er op LOS KNUPPELEN!!
  Er moeten massa’s mensen te vinden zijn om dit te bewerkstelligen en dan kan men een interim groep vormen,
  er moeten BETROUWBARE KNAPPERDS in logistiek etc. te vinden zijn toch?

 9. Wappie, gekkie.
  Ik zie dat vandaag de dag als iets positiefs. Wappie, gekkie: iemand/persoon met gezond verstand.

 10. Grappig, maar pas enkele maanden later is het ongelijk van het orakel Icke al aangetoond: de lockdowns zijn overal ingetrokken, mondkapjes hoeven niet meer, alle winkels, restaurants enz zijn weer vrij open en toegankelijk. De pandemie lijkt uitgeraasd en alles is weer terug naar normaal. Niks geen Orwelliaanse, fascistische dictatuur.
  Het Orakel heeft het over de COVID-hoax.
  Laat hem eens een college houden over KANKER-hoax (kanker bestaat niet, is aangepraat door fascisten), AIDS-hoax (idem, aangepraat door het pedofiele netwerk).
  In augustus 2021 voorzag het Genie de Oekraïne-hoax niet? Iemand die zo helderziende is voorziet een oorlog die op een paar uur vliegen van Londen is uitgebarsten, niet aankomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *