Café Weltschmerz

De achtbaan begint: ‘zwicht niet!’ – Duncan Robles en Laura Hos

In deze video bespreken Duncan Robles en Laura Hos de absurditeit van de hedendaagse gebeurtenissen en hoe deze wereldwijd tekenen tonen dat het systeem waarin we leven op klappen staat. Duncan vergelijkt de huidige tijd met de laatste maanden voor de val van de Berlijnse muur: De achtbaan is van start gegaan.

In de vorige video spraken zij al over het financiële systeem dat tegen haar einde aanloopt en dat dan ook de reden is dat de QR-maatschappij wereldwijd in dit recordtempo wordt uitgerold. Die uitrol is de afgelopen weken steeds zichtbaarder geworden en steeds meer mensen merken dan ook op dat dingen niet kloppen.

Ondanks dit donkere scenario is het volgens hen niet de tijd om te zwichten, het juist belangrijker dan ooit om niet mee te doen aan deze tirannie. Er is meer weerstand dan de media ons laat doen geloven en iedere dag staan er meer mensen op. Hoe houd je je rug recht in deze tijd? Je ziet het in deze aflevering van NEXT.

(Visited 1.745 times, 1 visits today)
2 thoughts on “De achtbaan begint: ‘zwicht niet!’ – Duncan Robles en Laura Hos
  1. Beautiful young people, you so set the perfect example !! ☺️ Don’t worry, I will never comply… and I guess- and hope there’s many, many with me. Let’s replace fear with love…for fear is the real virus. The only way out, is in! ❤️

  2. Duncan stelt dat EU aan het instorten is. Toch wel een flinke bewering. Enige onderbouwing ontbreekt. Duncan waar baseer je deze stelling op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *