Blckbx

“De Cholesterol-Mythe is een killer”, zegt onderzoeksjournalist Daan de Wit in opzienbarend boek…

“De Cholesterol-Mythe is een killer”, zegt onderzoeksjournalist Daan de Wit in opzienbarend boek…

Een radicaal nieuwe visie op het ontstaan, voorkomen en zelfs omkeren van hart- en vaatziekten laat zien dat er sprake is van een “cholesterolmythe”.

In een ijzersterk nieuw boek laat onderzoeksjournalist Daan de Wit zien dat de officiële kijk op killer nummer 1, hart- en vaatziekten, van geen kant klopt.

Hoe zijn we zo massaal op dit verkeerde pad terecht gekomen? Met jaarlijks wereldwijd meer doden dan er inwoners zijn van Nederland: 20 miljoen overlijdens. Alleen al in het kleine Nederland gaat het iedere dag, dag in dag uit, om 103 hartdoden. Als de visie op cholesterol zo goed is en de medicijnen zo prima werken, waarom dan al deze doden en ook zieke hartpatiënten?

(Visited 521 times, 1 visits today)
One thought on ““De Cholesterol-Mythe is een killer”, zegt onderzoeksjournalist Daan de Wit in opzienbarend boek…
  1. Na een aantal aandoeningen kwam Ik onder controle van een aantal artsen, die me bloedverdunners voorschreven en cholestorol onderdrukkers.
    De bloedverdunners heb Ik redelijk regelmatig ingenomen, Laat Ik zeggen ongeveer 4 per week en de cholestorol onderdrukkers heb Ik na 3 weken terug gebracht naar de apotheker en nooit meer ingenomen.
    # maanden geleden heb Ik een onderzoek gehad naar mijn totale gezondheid en conditie en wat blijkt, Mijn cholestorol was op een optimaal niveau.
    Dus voor mij een reden om te bedenken dat je zo maar niet alles moet slikken wat je wordt voorgeschreven.
    Ik wil de mensen hiermee niet ontmoedigen en ze aan te raden om geen medicijnen te nemen maar ze wel te adviseren om onderzoek te doen naar hetgeen je voorgeschreven wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *