Overige

De familie Rothschild financiert alle oorlogen van beide kanten – Engels gesproken

In 2012 werd de nettowaarde van Rothschild geschat op 500 biljoen dollar. In de afgelopen jaren werd het steeds duidelijker dat deze familie, die alle centrale banken ter wereld bezit, al het geld kan drukken dat ze wil en bijna alles kan doen wat ze wil. Eén van die daden is het financieren van alle oorlogen van beide kanten. Blijkbaar is dit een proces waar ze van profiteren. Oorlog creëert schulden en als bankiers krijgen ze meer klanten en meer invloed. Vanguard, Blackrock, Microsoft, Apple, Pfizer, Israël, Engeland, EU, CIA, VN, WHO, WEF, Mainstream media en nog veel meer… ze zijn allemaal activa van het universum van de Rothschilds.

Adolf Hitler is blijkbaar lid van de Rothschild familie. Het verklaart hoe hij aan de macht kwam met behulp van hun geld. We weten dankzij de procesverslagen die in 2004 openbaar werden dat de grootvader van de Amerikaanse president George W. Bush, Prescott Sheldon Bush, werd veroordeeld voor het financieren van de Fuhrer via een bank in Florida vanaf de jaren 1930 tot 1945 met de ongelooflijke som van 160 miljoen Amerikaanse dollars via een Nederlandse bank in Rotterdam. Deze Nederlandse route was waarschijnlijk de reden waarom de stad werd gebombardeerd aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Deze som zou in de huidige tijd ongeveer 100 miljard dollar waard zijn.

Ondertussen legt deze docu uit hoe deze familie de geschiedenis kon vormgeven sinds Napoleon de oorlog verloor en ze Engeland opkochten omdat ze de publieke uitkomst van die informatie 24 uur lang konden afweren. In Engeland probeerden de industrie en de rijken alles te verkopen omdat iedereen dacht dat Napoleon zou winnen. Dit vestigde hun fortuin tot nu toe.

Hun misdaden worden nu openbaar. Ze kunnen zich proberen te verschuilen achter hun geld, dat waardeloos wordt, hun façades en hun kastelen, maar ze zullen zich moeten verantwoorden voor wat ze hebben gedaan.
De kat is uit de zak.

Bron: https://odysee.com/@devrijeomroep:6

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Terug op Facebook met een nieuw kanaal: https://www.facebook.com/HetAndereNieuws1

Facebook Backup: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 540 times, 1 visits today)