Klagemauer

De Georgia Guidestones

Als een vis op een aantrekkelijk hapje stoot waarin iets glinstert zoals metaal, dan kan hij maar beter oppassen. Dat geldt ook voor iedereen die stoot op de vijf aantrekkelijke geboden van de tien Guidestones-geboden in Georgia. Hoewel daar gefilosofeerd wordt over de bescherming van mensen en natiën door verstandige wetten en rechtvaardige gerichten van waarheid, harmonie e.d., glinsteren tussendoor – objectief gezien – vijf uiterst bedreigende geboden die leiden naar de dood: de Georgia Guidestones. Geachte kijkers, hartelijk welkom bij deze documentaire over de Guidestones. Nu gaan we dieper in op de details.

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.015 times, 1 visits today)
One thought on “De Georgia Guidestones
  1. Hele filmpje gekeken en niks nieuws geleerd. Ik heb eens op het strand gekeken deze vakantie en eehm, misschien hebben doe elite wel gelijk. Wat je daar ziet: vetgevreten modderbakken, volgekalkt met tatoeages, ze schreeuwen en zuipen en kunnen nog niet tot tien tellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *