Café Weltschmerz

De macht van de onzichtbare bankiers – Peter Toonen en Lucas Hollertt

Onder het pseudoniem B.Izar publiceerde Lucas Hollertt in 2016 het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’, dat in 2020 een derde herziene druk kreeg. In dit interview vertelt de auteur hoe hij na zijn ondernemerspensioen tot het schrijven van dit boek kwam nadat hij ontdekte hoe bizar (vandaar zijn pseudoniem) ons financiële systeem in elkaar steekt en hoe – zoals de subtitel van het boek luidt – dit leidt tot ‘een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%’. In dit interview worden we meegenomen in een beknopt geschiedenisverhaal van de laatste tweehonderdvijtig jaar waarin we zien hoe enkele rijke families achter de schermen bezig zijn geweest om totale macht en controle te verkrijgen over onze planeet, ons met een ‘pandemie’ leidend naar de huidige ‘crisis’. Een gesprek vooral ook over hoe mensen in slaap worden gesust door mediaverdoving en nepnieuws en hoe bewustwording ons hieruit kan bevrijden.

(Visited 988 times, 1 visits today)
2 thoughts on “De macht van de onzichtbare bankiers – Peter Toonen en Lucas Hollertt
  1. Wat een nuchtere man deze man Lucas hollertt.Is goed op de hoogte en wil, oh zo graag nog veel meer vertellen.Overigens de presentator is ook niet verkeerd,petje af.Dit zijn toch de mensen waar we het van m’n moeten hebben , net als Arno Wellens ook die heeft een goede kijk op wat zich
    nu afspeeld.Dit zijn ook atijd de mensen die zeggen niet de waarheid in pacht te hebben.Met hoe die belasting niet meer betalen heeft ie een punt maar als je de mensen al zover krijgt , krijgen we de eeuwige vraag,hoe en wanneer gaan we dat doen.

  2. Ahahah. ´’De antwoord is: Bewustwording, liefde, hechten…de massa achter je…´´. Kortom: Jullie moeten mediteren en krishna visualiseren. Dan ga je liefdevoelen en bewust worden met de wereld om je heen. Dit zal de stappen zijn om het systeem te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *