Overige

De machtspiramide – Deel 1: Machtig onderwijs – Nederlands ondertiteld

Toen ik, in een vroeg voorstadium van ontwaken, een paar jaar nadat ik het verplichte onderwijs vaarwel had gezegd en ingeruild voor een aanstelling bij een kermisattractie, terugkeek op mijn schoolcarrière, formuleerde ik het zo: “School is weinig meer dan een gevangenis waar jonge mensen worden opgeleid tot producerende en consumerende eenheden.” Spijtig genoeg was het slechts één van de eerste van vele observaties die waar bleken.

Dit is een documentaire waarvan ik na een paar minuten al wist dat ik hem wilde vertalen en ondertitelen. Het doel waarvoor ik mijn kanaal op Bitchute heb opgezet is om belangrijke informatie te delen, het enige medicijn om het virus van onwetendheid te bestrijden dat falen van het voorstellingsvermogen veroorzaakt. Deze film verdient absoluut een plek.

Voor de gevorderden in dit type onderzoek is het wellicht veelal bekend, maar het kan nooit kwaad je kennis weer eens op te frissen. En voor de minder geïnformeerden leek me dit werk een prima en laagdrempelige aanzet zich wat breder te informeren en na te denken over hoe het toch kan dat we na al die duizenden jaren van “beschaving” als mensheid nog steeds worden geregeerd door een kleine kliek van ongekozen, steenrijke en wereldvreemde megalomanen? Dat was althans de onvermijdelijke conclusie die ik moest trekken na vele jaren van gedegen onderzoek.

Lange tijd, vooral in het tijdperk voor internet, waar niet de mogelijkheid bestond om op zoek te gaan naar bondgenoten en zielsverwanten, dacht ik dat het aan mij lag. Ergens in mijn onderzoek moest ik wel iets gemist hebben, iets cruciaals dat al mijn theorieën zou ontkrachten. Ik bleef denken en zoeken.

Maar in mijn speurtochten langs bibliotheekrekken, microfiches en boekenwinkels vond ik meer en meer bevestiging in plaats van ontkrachting. Toen kwam internet en had ik toegang tot de grootste bibliotheek uit de menselijke geschiedenis. Ik vond de zielsverwanten die ik zocht, ik bleek niet de enige die tot de conclusie was gekomen dat er iets goed mis was met…. met wat eigenlijk niet?
Misschien laat het zich het beste vangen in een favoriete boektitel: “Everything You Think You Know Is Wrong” (Alles dat je denkt te weten klopt niet).

Derrick Broze is zo’n zielsverwant. Activist, onderzoeksjournalist, documentairemaker, schrijver en spreker. Hij maakte de documentaire The Pyramid of Power, of de Machtspiramide. In korte en bondige segmenten geeft hij een overzicht van ogenschijnlijk losstaande elementen van industriële, financiële en politieke macht in een ontdekkingstocht om uit te vinden wie zich bevinden in het topje van de Machtspiramide. Wie bestuurt de wereld? En hoe?

Vele bekende namen van invloedrijke personen zullen we met regelmaat terug zien. Zoals die van de roofridderfamilie Rockefeller. Het verschaft een antwoord op de prangende vraag waarom het voor rijken nooit genoeg is. Met geld koop je invloed, en invloed geeft je macht, zoals we zien in dit eerste deel over de basis van nagenoeg iedere burger, gelegd in het klaslokaal, het verplichte onderwijs.

 

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Meer belangrijke video’s vertaald door Erick:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 2.283 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *