Overige

De machtspiramide – Deel 2: Machtige media – Nederlands ondertiteld

Mijn leven nam een radicale wending na het zien van de film JFK in 1991. Veel later zou ik internationaal befaamd onderzoeksjournalist Jim Marrs ontmoeten tijdens een conferentie. Ik vertelde hem dat mijn onderzoek was begonnen na het zien van JFK, mede gebaseerd op Jims boek over de moord op President Kennedy. Hij zei: “Dat is altijd een goed punt om te beginnen.”

Tot dat moment was ik voornamelijk bezig met spiritualiteit, religie, esoterie, het paranormale, hypnose, uitreding en sjamanisme. Ik leefde jarenlang grotendeels in mijn eigen innerlijke wereld, wat me goed beviel, ik had niet zoveel op met de kille wereld buiten me.

Ik was geschokt door de mogelijkheid dat niet een “eenzame gek” de Amerikaanse President had vermoord, maar dat er een samenzwering zou kunnen schuilen door een scala aan grote belangen uit onder andere de wapen en olie-industrie. Ik maakte voor het eerst kennis met het zogenaamde militair-industriële complex.

Mijn focus werd verlegd van mijn innerlijke wereld naar de wereld waar de rest in leefde en ik paste dezelfde diepgravende onderzoeksmethoden toe die ik me eerder had aangeleerd. Slechts het onderwerp verschilde.

Het eerste boek dat ik las heette “Breinmanipulatie: Het nieuwe machtsmiddel van de CIA” van Walter Bowart, dat in brede zin handelde over de geheime programma’s van de CIA, onder de noemer MK-ULTRA, om de menselijke geest te “hacken.” Ik zal niet ingaan op de details, er is al genoeg over geschreven en dit platform gunt me slechts zoveel woorden om de video te beschrijven, vandaar. Maar door dit boek vielen me de schellen van de ogen. De wekker begon te rinkelen.

Het is natuurlijk niet mogelijk om in een half uur elk onderwerp precies uiteen te zetten. Het doel van deze documentaire van Derrick Broze lijkt eerder de eerste aanknopingspunten te willen geven die tot nadenken dienen te stemmen en aanzetten tot verder eigen onderzoek.

Hebben jullie op school ooit iets geleerd over inlichtingendiensten en hun nauwe banden met de gevestigde media om de publieke opinie, en daarmee gedrag, ook kiesgedrag, te manipuleren? Ik niet, maar misschien zat ik op dat moment achterstevoren op mijn stoel de clown uit te hangen, dat scenario is niet denkbeeldig. Armen over elkaar nu, en vinger voor de mond, allemaal opletten, de les begint.

De onderwerpen voor vandaag zijn de geschiedenis van de gevestigde media, hun rol, ogenschijnlijk en werkelijk, en hun nauwe banden met de Amerikaanse en buitenlandse inlichtingendiensten en invloedrijke personen. Geen fictie. Feit.

Deel 1 staat hier:

De machtspiramide – Deel 1: Machtig onderwijs – Nederlands ondertiteld

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Meer belangrijke video’s vertaald door Erick:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.757 times, 1 visits today)
6 thoughts on “De machtspiramide – Deel 2: Machtige media – Nederlands ondertiteld
 1. Een mooi verhaal van die anonieme navelstaarder
  Naast onze binnenwereld is er inderdaad vanalles gaande

  Maar ondertussen loopt iedereen met S.M.A.R.T. ROTZOOI rond en kan er haast niet meer buiten..
  S. Secret
  M. Militairy
  A. Armament
  In
  R. Residential
  T. Technology

  Je “telefoon” en al je andere “slimme” shit is een Trojaans Paard!

 2. Om gezondheids-, privacy-, rust- en wef-redenen is het uiterst wenselijk uw gsm weg te doen.
  Zie ook wat Arthur Firstenberg, USA, hierover te melden heeft.
  Iedereen die nog een gsm heeft, speelt het wef in de kaart. En dat wilt u toch niet? U wilt toch geen wef-slaafje
  zijn/worden?
  5G masten hebben niets van doen met uw gsm, maar des te meer met kwalijke wef-zaken.

 3. De M staat niet voor Militairy maar Militairized
  Zie docu; 5G apocalypse “the extinction event”

  Het oude “normaal” vond ik al niet zo normaal maar het nieuwe “normaal” dát wordt pas abnormaal

  Is dit dan de eindtijd of doet men alsof
  Een totale blackout een ramp of een bof?
  Maak je borst maar nat
  Het lijkt nu effe Ruttig maar wordt nog wat!

  MARANATHA, ach Here kom snel..
  Vroeger dacht ik geloof is overbodig
  Nu zie ik wij hebben U nodig!

  MARANATHA, ach Here kom snel
  Het blijft hier een puinhoop dat weet U toch wel…
  Waarom wachten waarom getreuzeld terwijl hier kinderen worden opgepeuzeld

  MARANATHA, ach here kom snel
  Of is dat feest al geweest en is dit de hel
  Al valt de hitte mij mee zo ervaar ik het wel

 4. Na de Romeinen in Nederland begon het met de friezen die gingen reizen en zie je hier BILTMORE UNVEILED: Vanderbilts/Underground Asheville, NC https://youtu.be/8xHgSx7EN9w vergeet Peter Stuyvesant niet die nog steeds gevierd wordt in New York ieder jaar.

  The Hubris of the Elites https://www.theepochtimes.com/the-hubris-of-the-elites-and-the-world-economic-forums-radical-vision-to-transform-society-jordan-schachtel_4608145.html?utm_source=ref_share&utm_campaign=copy&rs=SHRDBTPGK&

  LUCIFER’S REBELLION explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/pcSkKjFdre0

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

 5. Het is allemaal History Repeat als je weet dat na de 2 wereld oorlog at the end toen de Russen de overhand kregen de Duitsers de bui al zagen hangen en de belangrijke lieden zich snel ontdeden van hun kleding en deden alsof ze niets gedaan hadden. Door hun bevrijders gevraagd werden naar hun opleidingen vroegen toen ze in gevangenschap waren genomen en de Amerikanen hebben besloten he, dit zijn wel handige lui en zijn de meeste Duitsers onberecht naar Amerika kunnen afreizen en gingen daar weer door met hun wapen industrie en verklaart waarom deze nog steeds zo is na 80 jaar. Zijn de oude Duitsers uit de oorlog industrie en nu in een ander land. En een interessante discussie hierover vindt je hier: Gezond verstand. “Reset”  This is what you call; the bigger picture! Thanks a lot !! Het is een genot naar jullie te luisteren en wat gezond verstand om wat van jullie mee te krijgen. Dank daarvoor. Thank you all for this intresting interview. https://lnkd.in/eXjwW2Wg It all happens before in een andere tijdlijn met andere karakters en/of de familie van in dezelfde hoedanigheid met dezelfde achtergrond. Is dit dus een History Repeat van oude karakters in het “NU: en herhalen wat reeds eerder gebeurde.

  Kom je hier tot de eindconclusie als de geschiedenis zich weer herhaalt in een andere tijdlijn met andere karakters die wederom hetzelfde doen en gedrag uit ouderlijke lijnen herhalen als je energetisch niet loskoppelt en is je eigen leven leiden ipv lijden overbrengen van overgeheveld gedrag is dieper in jezelf afdalen waar jouw gedrag vandaan komt om een mooier mens te worden. Je bent je vader niet, je bent je moeder niet, je bent de opgelegde regels van de maatschappij niet en/of school.

  Pursuing people in a box or free will….. https://youtu.be/muwNHbdz6Ak

 6. De langste film ooit!

  De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma en velen anderen de macht pakte en de wereld wil regeren met opgelegd gedrag en controle houden met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel.

  Alles werd meer dan eens herhaald en soms verbeterd en oversteeg en meer, meer, meer was het credo en nu mogen we leren dat alles “De grootste overdenking” is die we met zijn allen mogen maken.

  Wat heeft de hele wereld ervan geleerd als overal de waarheid uitkomt?

  Zoals de mens dan zijn goede voornemens heeft zouden nu onze wereld leiders goede voornemens moeten maken want alles komt uit en alles valt uit. De nieuwe cyclus werd in 2009 al aangekondigd als je meerdere wetenschappen hanteerde en geschiedenis had geraadpleegd voor de cycli waarin de aarde en de kosmos verloopt en vooruitstrevende maatregelen had kunnen treffen voor ieders gewin. Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.
  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. En was ascension van De planeet Pluto dwong eind 2019 herstel van 1940 en 1945 op wat direct verklaard met de gedragingen die we in de maatschappij zagen en werd oud gedrag opgehoest door de 13e maan van december 2019 om hier in je leven mee aan de slag te gaan ten gunste van deze aarde met verstandelijk gebruik met betere doelen die voor iedereen werken. 
Is afbreken wat niet meer dient en verlaten we het 2000 jaren durende slaven tijdperk in met Authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde nastreven, zelf liefde met vrije wil ervaren en wel zo hartelijk om hier gehoor aan te geven en zitten we momenteel in een pole shift en draait de aarde richting yin en hebben we nog 8 maanden te gaan en zoals het woord waterman het al zegt spoelt deze de hele cyclus schoon met heel veel water over heel de wereld “NU”
  zie hier Why are there so many natural disasters lately? What do you think? https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

  So let’s give all of us around the globe a strong signal for ourselves and future generations WE SAY ALL “NO” when Holland stands still: Solidarity with the farmers. The Dutch farmers & millions are victims of THIS guy’s GREEN AGENDA https://youtu.be/ykokRNWfeyk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *