Overige

De machtspiramide – Deel 5: Machtig Draadloos

Een stuk gereedschap is niet per definitie goed of slecht. Is het verkeerd een mes in iemand te steken? Niet als je een chirurg bent (hoewel…). Het duistere gezelschap dat al millennia vanachter de schermen de touwtjes in handen heeft, vingers in elke pap, bedient zich van al even oude technieken om als microscopisch klein clubje erin te slagen een almaar uitdijende wereldbevolking in de tang te houden.

Eén van de machtigste technieken waarover zij beschikken is “conditionering door herhaling van suggestie.” Maar ook deze techniek is in wezen neutraal. Toen ik dit trucje, gelukkig al heel vroeg in mijn “volwassen” leven, doorgrondde, en ook de neutraliteit ervan begreep, ben ik het gaan aanwenden in mijn voordeel, wat ik noemde om-conditionering, eigenlijk afleren wat je is opgedrongen toen je zelf nog niet kon nadenken (onderwijs en opvoeding door onwetende ouders), en het aanleren van waar je zelf voor kiest.

Conditionering is een mechanisme dat overal om je heen te zien is. Van reclameborden in bushokjes tot de ongelofelijk (opzettelijk!) irritante advertenties die door je Zen-video op YouTube heen tetteren, op zes keer het volume, voor die domoren die nog nooit van een ad-blocker hebben gehoord. Maar het is altijd de intentie van degene die het aanwendt dat de richting van de uitkomst bepaalt, positief of negatief.

Dus, ten positieve, zal ik die zaken blijven herhalen, hoe belangrijk het is om een hoge mate van continue bewustzijn te ontwikkelen, de psychologische trucs leert doorzien die de mensheid in (steeds minder) gelukzalige onwetendheid houdt. De sleutelrol die psychologie speelt binnen deze alomvattende dynamiek. Dat ieder zijn individuele verantwoordelijkheid dient te nemen om zich te ontwikkelen tot een ware volwassene, niet de mentaliteit van een kind in een volwassen lichaam.

Het zou me spijten als dit wordt opgevat als belerend. Ik zie al heel lang wat ik zie, welke kant het opgaat, en wordt al die tijd al gedreven door een sterk gevoel van urgentie dat in de loop der jaren en mijn onderzoek alleen maar is toegenomen. Het komt uit een goed hart.

Ik dwaal af… Vandaag de blik op Machtig Draadloos, op de industrie zelf, en natuurlijk hoe de lijntjes lopen tussen regulerende overheidsinstanties en de bedrijven. Het zal ondertussen niet meer verbazen als we ook hier weer zien dat het bol staat van corruptie. Maar het ergste is dat zij met hun geld en macht erin slagen het volk iets magnifieks voor te spiegelen en hen tegelijkertijd weghouden van informatie over mogelijke gezondheidsschade.

Spoiler: De scène waar maker Derrick Broze commissielid van de FCC Brendan Carr bevraagd is even komisch als triest.

Deel 1

De machtspiramide – Deel 1: Machtig onderwijs – Nederlands ondertiteld

Deel 2

De machtspiramide – Deel 2: Machtige media – Nederlands ondertiteld

Deel 3

De machtspiramide – Deel 3: Machtige Tech – Nederlands ondertiteld

Deel 4

De machtspiramide – Deel 4: Machtig Hollywood

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 1.225 times, 1 visits today)
3 thoughts on “De machtspiramide – Deel 5: Machtig Draadloos
 1. En hoe het zich opbouwde zie je hier: THE SEQUEL To The Fall Of The Cabal
  In this series the Cabal is fully exposed. Crime, murder, money laundering, cartels, high treason, all of which under your noise… Meet the Cabal.

  https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  Armenia, the Land of Noah | Full Documentaries – Planet Doc Full Documentaries
  Full Documentary “Armenia, the Land of Noah” A travel across Armenia, one of the most fascinating places in Europe.
  The marvelous adaptation of the Armenian people, their exemplary spiritual strength and the establishment of enduring culture have made possible ​​the consolidation of a lineage that for millennia, has kept alive the legacy of one of the world’s oldest civilizations.
  https://youtu.be/SgL2IKV8UB0

 2. De fantastische mens Arthur Firstenberg laat ons zien hoe af te komen van de mobiele telefoon en waarom dat zo dringend nodig is. http://www.cellphonetaskforce.org
  Iedereen die een mobiele telefoon heeft/gebruikt schaadt haar/zijn eigen gezondheid, zoals ook Roy Martina klip en klaar beschrijft, is constant traceerbaar, afluisterbaar en speelt klaus ssschwab’s en maxima zorreguieta’s duivelse plannetjes in de kaart.

  Wie dat wil: gaat u er vooral mee door; wie niet wil meewerken aan de duivelse wef-activiteiten:
  ontmantelt u vandaag nog uw gsm en wordt u zodoende weer een vrije mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *