Overige

De machtspiramide – Deel 7: Machtige Farma en het Medisch Kartel

Al vanaf het begin van mijn zoektocht naar waarheid en rede besefte ik het belang van tijdgeest, proberen je te verplaatsen naar tijd en omstandigheden van de periode waarin hetgeen je wilt begrijpen zich afspeelt.

Dit is absoluut van het grootste belang bij het zoeken naar een antwoord op de vraag
“hoe kan het dat de overgrote massa hier intrapt?” Als ik me probeer te verplaatsen naar begin 20ste eeuw, toen de familie Rockefeller (daar zijn ze weer…) en miljardair in staal Andrew Carnegie hun fortuin aanwendden om overheersende invloed te kopen bij basisonderwijs en hogere en medische opleidingen, en ik kijk naar het gewone volk dan is dit wat ik zie: ondanks de industriële revolutie was het werk zwaar, de dagen lang en de lonen laag. Als ik me verplaats in een gewone arbeider, het gros van de werkende bevolking, dan ben ik blij dat de lange werkdag erop zit, ben ik doodmoe van het zware werk en ben ik blij als er een maaltijd op me wacht.

En als ik al iets wil weten over wat er in de rest van het land of de wereld gebeurt dan ben ik afhankelijk van wat kranten schrijven.

In deel 1 zagen we hoe het Grote Geld invloed kocht in waar het allemaal begint,
het onderwijs. Hoe weten we wat we weten? Grotendeels omdat iemand anders ons dat vertelde. Je was geconditioneerd om aan te nemen dat wat onderwijzers, professoren en de krant vertelden de absolute waarheid was, in het belang van de betering van het volk. Er was geen internet waar je te rade kon gaan bij onafhankelijke onderzoekers om te controleren of hetgeen je was geleerd ook inderdaad klopte. Waar het de informatie uit kranten betreft, hoe dat in elkaar steekt zagen we in het deel over Machtige Media.

Natuurlijk komt dit terug in dit deel over Machtige Farma en het Medisch Kartel. Want aan de basis van elke industrie ligt wat men in de betreffende opleiding heeft geleerd (lees: is geconditioneerd te begrijpen…). Farmaceuten en medici hebben in hun opleiding, gemanipuleerd door het Grote Geld achter Machtig Onderwijs, geleerd dat allopathische geneeskunde, op basis van symptoombestrijding met farmacologische middelen, de standaard is. Het resulteerde in een industrie die jaarlijks een “kleine” $1,5 biljoen ($1.500.000.000.000…) binnenharkt.

De opleidingen zijn zwaar, lang en duur. Eenmaal geslaagd zijn, afhankelijk van discipline of specialisme, de salarissen behoorlijk. En men vind zich een hele pief. Als arts kun je het verschil maken tussen leven en dood, iets dat eerder slechts aan God was. Megalomanie en God-complex liggen op de loer.

Dan kom ik bij mijn punt. Hoe overtuig je deze groep dat hen grotendeels flauwekul, leugens en onwaarheden zijn onderwezen in hun dure opleiding? En daarnaast, hoe overtuig je degenen die de opleidingen verzorgen dat zij om de tuin zijn geleid en hetgeen doorgeven wat het Grote Geld achter de industrie wil dat wordt doorgegeven, in hun voordeel? En, tot slot, hoe overtuig je de massa dat hun geconditioneerde geloof in “de witte jas” misplaatst is?

Eerdere delen

Deel 1

De machtspiramide – Deel 1: Machtig onderwijs – Nederlands ondertiteld

Deel 2

De machtspiramide – Deel 2: Machtige media – Nederlands ondertiteld

Deel 3

De machtspiramide – Deel 3: Machtige Tech – Nederlands ondertiteld

Deel 4

De machtspiramide – Deel 4: Machtig Hollywood

Deel 5

De machtspiramide – Deel 5: Machtig Draadloos

Deel 6

De machtspiramide – Deel 6: Machtige Olie

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Meer belangrijke video’s vertaald door Erick:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 674 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *