Viruswaarheid

De rol van de rechtspraak – Juridisch Journaal

Jeroen en Willem nemen de rol van de rechtspraak door, oftewel “sustainable development goal 16”. De rechtspraak legitimeert, faciliteert, ridiculiseert en organiseert, er worden een aantal voorbeelden behandelt waaruit blijkt dat ze afdekken, recht praten of zelfs bijeenkomsten organiseren om buiten de wet om bepaalde doelen te kunnen verwezenlijken.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.163 times, 1 visits today)
4 thoughts on “De rol van de rechtspraak – Juridisch Journaal
  1. Er worden (WORDT….) een aantal voorbeelden behandelt (behandelD) …………..

  2. DANK weer INTEGERE HEREN voor het blootleggen van zoveel in en intrieste handelingen verricht door oa figuren vd “overheid” en “semi-overheid” en “rechters” die een “eed” gezworen hebben, mensen die helaas VOLKOMEN gebrainwashed zijn……….
    en toch lieve mensen ….gaat het GOEDE OVERWINNEN………want de leugen komt uiteindelijk altijd naar boven……..en dus “figuren”…….ik zou nog maar eens heel goed nadenken waarmee je bezig bent cq je medewerking aan wilt verlenen…….

  3. Help! een der wefbanken, rabo, wil aanschuiven bij remkes………… en dat terwijl de gesprekken door de boeren zijn stopgezet….. rabo zit er dus voor spek en bonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *