Café Weltschmerz

Deceptie of realiteit? Ontwaken uit de MATRIX! – Duncan Robles met Margreet Martini

In deze gloednieuwe aflevering van NEXT gaat Duncan in gesprek met Margreet Martini. Met haar succesvolle instagramaccount ‘Reclaiming.Divinity’ belicht Margreet het proces van re-integratie en belichaming van onze ‘organische blauwdruk’. Deze blauwdruk duidt volgens Margreet op onze werkelijke spirituele aard die we uit het bewuste oog zijn verloren, iets dat nu nog vaak als iets ‘zweverigs’ wordt gezien. In dit gesprek bespreken Duncan en Margreet de zogenaamde Matrix die als valse kopie een illusie van ons bestaan vormt en de mens een vergetelheidsdrankje heeft toegediend. Reclaiming Divinity impliceert voor Margreet het proces van ontwaken, waarin je je natuurlijke spirituele aard wederomarmt.

In deze turbulente tijd, waarin de enorme deceptie van onze samenleving steeds meer aan het licht komt, ‘ontwaken’ meer mensen dan ooit tevoren. Volgens Margreet speelt het verhogen van je frequentie een grote rol in het ontwakingsproces. Zij legt dit uit aan de hand van een radio, waarbij verschillende zenders op verschillende frequenties draaien. Wanneer je ‘intuned’ op een bepaalde radiofrequentie, bijvoorbeeld Slam FM, zul je nooit horen wat er op ‘Star Seed FM’ wordt gezegd. Wanneer we ons dus focussen en intunen op zaken die laag zijn in frequentie en ons welzijn hierdoor laten beïnvloeden, zullen we nooit bewust worden van wat zich op een hogere frequentie afspeelt. In werkelijkheid zijn we dus zowel de ontvanger als de zender, omdat we ontvangen waar we onze energie naartoe zenden.

De ontwaking gaat volgens Margreet echter altijd ook gepaard met trauma’s en volgens haar is het dan ook noodzaak je niet slechts op ‘liefde en licht’ te focussen, maar ook juist de schaduw onder ogen durven te zien -zonder dat deze je frequentie verlaagt en je jezelf hierdoor laat verlagen. Nu het steeds moeilijker wordt de elitaire machtsstructuren te vertrouwen, is het des te belangrijker naar je eigen stem te luisteren en je niet te laten leiden door angsten die zich in deze schaduw begeven. Juist hier moet licht op worden geschenen, zodat deze je niet afleiden in dit ontwakingsproces waarin intuïtie key is.

Maar hoe gaat dit in de praktijk? Je ziet het in een nieuwe video van NEXT.

(Visited 1.095 times, 1 visits today)
One thought on “Deceptie of realiteit? Ontwaken uit de MATRIX! – Duncan Robles met Margreet Martini
  1. Beste NEXT, dit is één van de beste interviews die ik gezien heb in een heel lange tijd! Hoera voor de jongeren die al zo anders denken dan wij. Ik ben helaas van de generatie die de planeet en alles erop en eraan aan het verwoesten is. Ik heb hier altijd NEE tegen gezegd, al van toen ik 20 was. Nu zien meer en meer mensen het. Super goed was dit! DANK JE WEL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *