De Andere Krant

Digitale centralisatie van geld | Monetair expert Sander Boon

Deze week hoor je Politicoloog & financieel expert Sander Boon over de invoering van digitaal geld in Nederland.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 825 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Digitale centralisatie van geld | Monetair expert Sander Boon
 1. En horen bij de plannen en zie je hier: Hoe ver dit gaat bespreken we hier met advocaat Arno van Kessel. 
  De links staan hieronder:
  De Agenda 2030 | DVO SHARE
  – WORLD ECONOMIC FORUM EN NL OVERHEID
  – VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT
  – EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  – NIEUW ELEKTRONISCH GELD
  – NIEUW GELD – OUD GELD WEG 
  – HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN
  – DIGITAAL HANDHAVEN
  – HOE STAAN DE KANSEN?
  – DR YUVAL NOAH HARARI – SYSTEMATISCH ALLE MENSEN HACKEN

  En had dezelfde doelstelling als 80 jaar geleden en herhalen karakters met dezelfde gedragingen in een andere cycli hetzelfde als ascension niet wordt toegepast en hebben we wederom een History Repeat = het proces van ascension in nature = evolutie of herhalen van historische feiten als energetisch niet wordt losgekoppeld van familiebanden uit vorige generaties. Zie de link hier hoe afwijzing desastreuze gevolgen heeft in de samenleving. Klassiek voorbeeld van afwijzing met desastreuze gevolgen….

  https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

 2. En begon al hier: We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Catherine is clearly a hero.

  https://youtu.be/bWYgkrjRruk

 3. Schumann & Zonnestormen: Klachten en symptomen
  Het beïnvloedt het zenuwstelsel,Hersenactiviteit in evenwicht (yin-Yang) Plotselinge emoties, Nervositeit, Angstig of paniekaanvallen, Bezorgd duizelingen, Geïrriteerd, Slaperig, Vermoeid, Gejaagd, Vergeetachtig, Stijgende lichaamstemperatuur, Koude rillingen, Beladen wakker worden, Ander slaapritme, Licht gevoel, Grieperig gevoel, Spanningen in kaak en nek, Hoofdpijn, Oorsuizen-pieptonen in de oren, Maagpijn, Druk op de maag, Maagzuur, Ontstekingen, Tandpijn, Droge ogen – jeukende ogen Wazig zien, Keelproblemen, Hoge pieptonen, Hoger hart-activatie, hartkloppingen-hoge hartslag-hartritme stoornissen
  Invoer van licht energie in het lichaam: Duizeligheid door nervus vagus activatie.
  (De nervus vagus is een zenuw die uit de hersenen komt en naar organen in de borstkas en buik gaat. De mens heeft een linker en een rechter nervus vagus, onder elk sleutelbeen.)
  Rust goed uit, Drink genoeg Houd je hoofd koel
  Ik wens je een liefdevol en gezond 2022 in vrijheid.

  Laat het doel wel zijn dat we met zijn allen voor gunstigere omstandigheden waken en is het vervolmaken van onszelf, hogere doelen nastreven die nu sterk worden beïnvloed door enkelingen die een andere agenda hebben dan wij, hun maskers nog niet hebben afgedaan waarin wij nu helderheid krijgen van boven om de sluiers te doen laten ontwaken. Het is aan U om het gevoel hierover uit te spreken en dat was de reden waarom de poorten naar ons hart werden geopend voor emotioneel herstel. De slimmere aarde.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie.
  Het is een van de twaalf GROTE tijdperken met de grootse transformatie ooit die de wereld nu meemaakt.
  De poort naar ons hart werd hierbij geopend en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Welke Ascentie-symptomen ervaar je nu?

  Ascentie betekent: Uw ware essentie gaan ervaren en de kosmos de poort naar ons hart heeft geopend komen deze verschijnselen omhoog wanneer de frequenties op aarde worden verhoogd als gevolg van de veranderende planeetstanden die nu over onze aarde komen wanneer de ether (Atmos in het Sanskriet) = onze atmosfeer totaal uit balans is door de collectieve energie die we met zijn allen met onze eigen energie lichamen uitstralen, de kosmos vraagt om deze balans te herstellen voor betere uitkomsten en bewegen we langzaam naar de volgende cyclus genaamd:
  Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. Oftewel The Great Mother. Yin.
  https://www.wetvanhartcoherentie.nl/schumann-resonantie-invloed-hersengolven-gedrag/

  En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

 4. Ofterwijl Wappies, wakkere mensen of dappere toetsenbordridders?
  Ontdek hier de NLP analyse van Igor van Kaam.

  Zijn WAPPIES wel zo wakker als we denken?

  Of liggen ze wel wakker, maar nog altijd in hun bed?
  Wanneer staan pappies letterlijk en figuurlijk OP om dingen te gaan ondernemen?
  Begint die onderneming bij University of ME®?

  https://youtu.be/3MdFxlm3kt0

 5. MET VERSLAVING NAAR SLAVERNIJ
  DE NIEUWE MEDIA
  De nieuwe media willen groeien, ze ontmaskeren de leugen maar houden de grootste leugen in stand.
  Ze hebben begrepen dat ze daar van af moeten blijven als je wilt groeien, dus houden ze hun bedrieglijke mond.
  DAT IS OVER HET RECHT OP HET VERWEKKEN VAN ONGEWENSTE KINDEREN.
  Het moet volgens de EU alleen nog een officieel mensenrecht worden, abortus noemt men dat.
  Dat correspondeert aardig met de Great Reset en het politieke recht op het verwijderen van de ongewenste mens middels oorlog, honger, indirecte en directe euthanazie.
  Na WO2 hebben overheden en wetenschappen met behulp van het massamedium, onder geweeklaag en WO2 herdenkingen, de regie over het menselijk leven geheel in eigen hand genomen.
  Buiten bewustzijn maar met toestemming van de volken omwille maar één belang, de zogenaamde vrij seks.
  Achter gesloten deuren worden met het menselijk leven alle denkbare en ondenkbare experimenten uitgevoerd, ook met baby’s die geboren zijn en alsnog ten dode opgeschreven.
  Vele duizenden weeskinderen werden en worden misbruikt voor seks en de meest gruwelijke experimenten.
  In de loop der jaren zijn de mensen gaandeweg geïndividualiseerd en met een onvoorstelbaar bombardement aan reclame omgevormd tot consumenten die in de verste verte niet bij machte zijn zich te identificeren met het ongeboren leven. Een toestand waarin zij zelf verkeerden aleer zij tot consumptie overgingen.
  In voorbereiding op de GREAT RESET hebben politiek en massamedia de mens inmiddels zelfs wettelijk de volslagen geschifte status van Gender verleend.
  Een seksueel wezen dat zich op alle denkbare en ondenkbare manieren seksueel lustig manifesteert, een nieuw soort ‘persoonlijkheid’.
  Pedoseksuelen zijn nog niet helemaal in het rijtje van de Genderclub opgenomen, maar sinds jaar en dag wordt door diverse instanties, politiek en media hard gewerkt aan de ‘emancipatie’ van pedofielen en het vertrouwd maken van kinderen met de genoegens van seks.
  Zoals het met door WHO verordonneerde lesmateriaal dat baby’s en kinderen leert dat het alleszins de moeite waard is om vooral daarvoor te leven in een ‘samenleving’ die er onder leiding van politiek en media al vele jaren voor leeft.
  Nu zijn deze kinderliefhebbers niet zo gek veel fouter dan zij die omwille de lust ongewenste kinderen verwekt om ze te laten doden door de specialist.
  De mens wordt niet langer aangeduid op grond van zijn lichamelijke verschijning maar op grond van zijn seksuele gedragingen.
  De nieuwe media op internet mogen dan de waarheid in pacht hebben maar ik hoor ze toch ook zeggen dat zwijgen foute boel is.
  Als consument hebben we niet het minste bewustzijn dat we zelf een product zijn geworden.
  Een product waarvan de lichamelijke integriteit op voorhand en met voorbedachten rade wordt geschonden, maar ook dat zijn consument en massamedium zich kennelijk niet bewust.
  Dat gebeurd in kinderproductiebedrijven die kinderen leveren aan Genders incluis de alleenstaande Gender die geen hondje van de fokker wil.
  Het embryo, opgeslagen in het stikstof wacht op afname.
  Zelfs het sperma waarmee kinderen gefabriceerd worden komt uit het ijs en uit het ijs van het hart dat heden, niet toevallig, in toenemende mate faalt.
  Zoals met abortus en de meest gruwelijke experimenten, is de kinderconsument, geheel bevangen door de kinderwens, niet in staat zich te identificeren met het kunstmatig geproduceerde kind.
  De gevolgen van dit mensonterende commerciële experiment zijn onbekend, zoals dat ook het geval is met de experimentele griepspuit die waarschijnlijk niet zo experimenteel is als het lijkt.
  Hoe dan ook, gewenst of ongewenst, de consument wordt respectievelijk door de aborteur en de kinderproducent op zijn wenken bediend.
  De vernietiging en de commercieel experimentele productie van het kind liggen aan de basis van de Great Reset die middels de WHO de kinderen van nu, de komende generaties van de nieuwe wereld van slavernij, het grote geluk van seksuele opwinding en orgasme beloofd.
  Houden jullie dat maar onder de pet dan komt het dik voor elkaar met de nieuwe wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *