Blckbx

“Dit sprookje kent een slechte afloop” zegt de Duitse longarts Dr. Wolfgang Wodarg… – Nederlands ondertiteld

Longartst Dr. Wolfgang Wodarg was een van de eerste die bij het uitbreken van de “corona-pandemie” aan de bel trok en zei “hadden we dit niet al eerder? Is er echt wel sprake van een pandemie?” Hij nam in maart 2020 een korte video op van ca. 12 minuten die het leven van programmamaker Flavio Pasquino voorgoed veranderde.

2.5 miljoen eyeballs

Half maart uploadde filmmaker Robert Cibis een kort interview met de Duitse longarts Wolfgang Wodarg op YouTube. In de video – die inmiddels 2.5 miljoen views heeft – beweert Wodarg dat de COVID-19-pandemie een ‘hype’ is, opgehitst door sensationele virologen en verspreid door wetenschappers ‘die belangrijk willen zijn in de politiek omdat ze geld nodig hebben voor hun instellingen’.

Eyeopener

Pasquino: “wat ik vrijwel meteen voelde maar geen plaats kon geven, viel ineens op z’n plaats. De video was voor mij dus een eyeopener en wat er daarna gebeurde in mijn leven is geschiedenis. Ik merkte recent dat veel mensen de ontluisterende video van Wodarg niet kenden en daar moest verandering in komen.”

Hans Cristiaan Andersen

Dr. Wodarg refereert in zijn video aan een sprookje van de Deense schrijver Hans Cristiaan Andersen “De nieuwe kleren van de Keizer”, die als metafoor geldt voor de huidige situatie. “Iedereen praat de Keizer naar de mond en als hij zelf geloofd dat hij nieuwe kleren draagt, terwijl hij naakt is, durft niemand hem uit die illusie te verlossen. Iedereen heeft belang om in de gunst te blijven en geldelijk gewin speelt altijd mee”, legt Wolfgang uit aan de hand van herkenbare voorbeelden in de video die we uiteraard hebben ondertiteld naar het Nederlands

(Visited 769 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *