Overige

Docu: De menselijke microchipagenda

Mensen hebben het tegenwoordig erg druk, werken extra hard om een dak boven hun hoofd en eten op hun tafel te houden. Dat zijn de gelukkigen, althans dat doen we geloven. Het leven in dit specifieke hond-eet-hond systeem kan stressvol zijn. We zijn getraind door gedragsdeskundigen om ons leven te leiden als een vervangbaar doel, dat een wrede en wraakzuchtige machine in stand houdt, allemaal ten behoeve van een dominante minderheid van meedogenloze, elitaire criminelen, aan of nabij de top van de piramide.

Er zijn machtige psychopaten die wereldoorlogen kunnen ontketenen of hele economieën ten val kunnen brengen wanneer hun globale businessplan dat vereist… en dat doen ze ook. Dit anti-menselijke systeem dat we collectief kozen om in stand te houden, richt zich op de eeuwige behoefte aan geld, om te voorkomen dat we dakloos en berooid worden, in plaats van te werken voor de mensheid en ons te richten op het vermogen van mensen die samen zijn opgeslagen ten behoeve van iedereen, groot of klein. En tolereert ook George Orwell’s “doublethink”, waarbij leugenaars en criminelen de regeringen in staat stellen de publieke opinie te verbergen en geheimen te bewaren omwille van de “nationale veiligheid”… blijkbaar.

Of ze maken schandelijke beweringen over openheid en eerlijkheid en geven zichzelf een schouderklopje voor de prachtige dienst die ze de mensheid bewijzen door democratie naar het Midden-Oosten te exporteren. En we hebben nog niets gezien. De nieuwe wereldorde die we zien ontvouwen werd vroeger slechts uitgedeeld door de verschillende strategisch gepositioneerde frontmannen en -vrouwen. Tegenwoordig wordt zij semi-openlijk besproken door de huidige frontmensen en kan zij niet langer worden genegeerd door de mensen die toevallig vandaag leven.

Die nieuwe frontmensen gebruiken nieuwe technologie zoals die beschikbaar is gemaakt voor het grote publiek. Ze hebben ons allemaal genummerd en ze willen ons laten geloven dat het voor ons eigen bestwil is. Op die manier kunnen we allemaal makkelijker in de gaten worden gehouden en geloven dat het voor onze eigen veiligheid is.

Een documentaire uit 2011 van Justen Fall.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 931 times, 1 visits today)