Overige

Docu: Dodelijke patenten – Maak kennis met … The Why Files – Nederlands ondertiteld

Hoe zou de wereld er nu uitzien als we de afgelopen eeuw de beschikking hadden gehad over gratis, schone en ongelimiteerde energie? Een mooie droom, maar een sprookje. Of …?

Het is maar één van de vele onderwerpen die ik in mijn zoektocht naar kennis tegenkwam. Vrije energie, of nulpunt-energie. Het idee is dat we worden omgeven door een energieveld dat we kunnen aanboren om er energie aan te onttrekken. Zonder limiet. Gratis, afgezien van de aanschaf van het apparaat dat dit mogelijk maakt.

Energie is bijvoorbeeld een probleem bij het zoet maken van zout water. Met een planeet die, naar verluidt, dat wel, voor 2/3 bestaat uit zeewater hebben we daar meer dan genoeg van. Met het energieprobleem opgelost zouden woestijnen kunnen veranderen in groene en vruchtbare oasen, het probleem van voedsel en schoon drinkwatertekorten opgelost.

Maar wacht. Het grote probleem waarmee we nu, naar verluidt, dat wel, wereldwijd te maken hebben is klimaatverandering die, naar verluidt, dat wel, zou worden veroorzaakt door de door mensen veroorzaakte uitstoot van onder andere CO2, dat naar verluidt, dat wel, zeer schadelijk zou zijn voor ons leefmilieu, hoewel vele wetenschappers het tegendeel beweren. Er zou een ernstig laag niveau CO2 zijn in onze atmosfeer. En aangezien CO2 voor planten is wat zuurstof voor ons is, we willen toch een groenere wereld? Met meer CO2 krijg je toch een groenere wereld omdat planten veel beter groeien? Niet naar verluidt, dat is gewoon zo.

Maar de krachten achter de schermen hebben de hele wereld er van overtuigd dat er een einde moet komen aan gebruik van fossiele brandstoffen, en daarmee een overgang naar elektrisch. Elektrische vliegtuigen? Wegen die batterijen niet heel erg zwaar?

Toch zou het kunnen. Naar verluidt. Dat wel. Met een doosje niet groter dan een spel kaarten. Met een invoer van 0,3 milliwatt kon dat doosje tot wel 224.000 watt aan uitvoer genereren. Een uitvinding van Floyd Sweet, uit de jaren 1980’.

Een zegen voor de mensheid, zou je zeggen. Maar net als vele uitvindingen die direct een eind zouden maken aan het vermeende klimaatprobleem, verdwenen ze, en vele van de uitvinders kwamen onder verdachte omstandigheden om het leven. Waar heb ik dat eerder gehoord …?

Dit is weer zo’n overduidelijk voorbeeld dat er in de achtergrond krachten spelen die niet bepaald het beste voor hebben met de rest van de mensheid. Welke andere reden kun je bedenken waarom uitvindingen die de wereld zo enorm ten goede zouden kunnen veranderen geheim worden gehouden? Ik kan nix verzinnen.

The Why Files onderzoekt mythen, legenden, vermeende broodje-aap-verhalen en complottheoriën op luchtige wijze met een vleug humor. De co-presentator is een pratende goudvis. Je moet er maar opkomen. Maar met 3,6 miljoen abonnees geen klein kanaal. Verhalen worden gepresenteerd zoals ze de ronde doen, voorzien van beeldmateriaal. Daarna worden de feiten kritisch onder de loep genomen. Een mooie manier om op ontspannen wijze te worden geïnformeerd.

Bron en vertaling: Erick van Dijk

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Terug op Facebook met een nieuw kanaal: https://www.facebook.com/HetAndereNieuws1

Facebook Backup: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 324 times, 1 visits today)