Overige

Docu: Dr. Sucharit Bhakdi – Path to Living Hell

Professor emeritus Sucharit Bhakdi kan bogen op een indrukwekkend professioneel curriculum en een onberispelijke staat van dienst als een van Duitslands meest gerenommeerde medische microbiologen. Hij is ook een van de bekendste critici van de coronamaatregelen in Duitsland. Zijn boek ‘Corona False Alarm’ was een van de best verkochte non-fictieboeken van 2020.

In april 2021 deed Dr. Bhakdi in een video-interview opmerkelijk boude uitspraken over het vaccinatiebeleid in Israël. In het interview vergeleek hij de Israëlische massale uitrol van vaccins en de nauw verweven rol van Pfizer daarin, met de praktijken van nazi-Duitsland. Vrijwel onmiddellijk werd Dr. Bhakdi beschuldigd van haatzaaien en bagatelliseren van de Holocaust, mogelijk de ernstigste beschuldiging in Duitsland.
In deze politieke storm en politieke lastercampagne zou men bijna de eigenlijke boodschap van Dr. Bhakdi vergeten, en wat er volgens hem werkelijk op het spel staat.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.167 times, 1 visits today)