Overige

Docu: Geld en moord in het ziekenhuis

Docu: Geld en moord in het ziekenhuis.


Deze videotip ontvingen wij van een HAN-fan, waarvoor hartelijk dank! Weet jij of heb jij ook een tip, laat het ons weten. Ben je een club of organisatie, neem contact met ons op! Voor goede video’s maken we graag ruimte, zo kunnen wij iets voor jullie betekenen, een jij/jullie wellicht iets voor ons, en… we laten de portemonnee dicht!

Ons contacten kun je hier:

Over/contact

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 2.060 times, 1 visits today)
9 thoughts on “Docu: Geld en moord in het ziekenhuis
 1. Moord in het ziekenhuis: op een weerloze, onschuldige jongen, Archie Battersbee: zijn ouders moesten toezien hoe hun geliefde zoon door supersadistische artsen op een gruwelijke manier vermoord werd.

 2. Onomstotelijk is vast komt te staan dat virussen niet bestaan
  Overdrijft u nu niet een beetje?
  Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien.
  Goethe spreekt hier van orthodoxe medici, de toverkollen, ofwel zij die giftige middelen verstrekken, schaamteloze moordenaars, die ook nu nog geprezen worden. https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

  “Gevaccineerden” zijn hun eigen gedachtenpolitie.

  De gevolgen van groepsdruk en gemankeerd denkvermogen als gevolg van continue propaganda, fout onderwijs en dito strafrechtsysteem. Het IQ of een hoge opleiding maakt geen onderscheid des persoons.
  Griezelig slimme psyop zet onze eigen verdedigingsmechanismen tegen ons op
  En voorkomt dat de gevaccineerden het licht zien omdat het te pijnlijk is

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/06/gevaccineerden-zijn-hun-eigen-gedachtenpolitie/

  Er moet een keuze worden gemaakt. Welk pad gaan we volgen, nemen we een afslag of lopen we achter de machine aan. Blijven we uit de wind of gaan we ons manifesteren. Blijven we een gechipte ID-kaart of worden we autonoom en soeverein. Blijven we hangen in een matrix van onderdrukking of gaan we dat ontstijgen en worden we ons eigen Zelf. En gaan we terug naar waar we vandaan kwamen en weten we weer wie we zijn en waarom we hier zijn.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/02/de-afslag-naar-de-nieuwe-wereld-geen-tijd-meer-in-de-oude-steken/

  Liefde Is Het Antwoord

  Dit boek gaat over relaties o.a. de relatie met je zelf. Het geeft handgrepen om onvrije relaties vrij te maken en om te zetten in liefdevolle relaties. Het biedt 7 stappen en 15 lessen oefenmateriaal, dat is geïlustreerd met voorbeelden, waardoor de principes die uiteengezet worden meteen van een praktische toepassing worden voorzien.

  https://www.bol.com/nl/nl/p/liefde-is-het-antwoord/666784070/?Referrer=ADVNLPPcef1b500c48f87e70024ab5bbc000000710&utm_source=710&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl

 3. De langste film ooit!

  De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma en velen anderen de macht pakte en de wereld wil regeren met opgelegd gedrag en controle houden met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel.

  Alles werd meer dan eens herhaald en soms verbeterd en oversteeg en meer, meer, meer was het credo en nu mogen we leren dat alles “De grootste overdenking” is die we met zijn allen mogen maken.

  Wat heeft de hele wereld ervan geleerd als overal de waarheid uitkomt?

  Zoals de mens dan zijn goede voornemens heeft zouden nu onze wereld leiders goede voornemens moeten maken want alles komt uit en alles valt uit. De nieuwe cyclus werd in 2009 al aangekondigd als je meerdere wetenschappen hanteerde en geschiedenis had geraadpleegd voor de cycli waarin de aarde en de kosmos verloopt en vooruitstrevende maatregelen had kunnen treffen voor ieders gewin. Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden was de energie vanuit Schumann over onze aarde neerdaalde 2 eeuwen lang en had de onderstaande ingrediënten vanuit natuur.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Terwijl ware liefde geeft je leven kleur en warmt het op! Liefde is altijd sterker dan angst.

  Liefde is licht en levendigheid: liefde is het leven zelf.

  Vrijheid is de essentie van je zijn.

  Je bent groot, moedig en krachtig in vrijheid, wetend dat alles voor je mogelijk is! In vrijheid herontdek je de passie en het enthousiasme waarmee je op Aarde gekomen bent! Het herinnert je aan wie je echt bent, door tijd en ruimte heen: een stralende Ziel op Aarde.
  Vanuit vrijheid maak je altijd de beste, hoogste keuzes.
   
  Het is tijd voor het samengaan van liefde en vrijheid.

  De wereld is er aan toe en jij bent er aan toe!

  Wees vrij, denk en handel vanuit vrijheid en laat je geliefden vrij! Verwacht niets van je geliefden: liefde is geen ruilhandel.
  Geef aan jezelf wat je van anderen hoopt te ontvangen – nu al.
  Geef jezelf de begrip, troost, vrede, vergeving, veiligheid en liefde die je nodig hebt.
  Zo heel en herontdek je jezelf en stel je jezelf open voor de ware, diepe, onvoorwaardelijke liefde van je soulmate.

  Ware liefde transformeert alles: het geeft je vleugels en haalt de hoogste waarheid en goedheid in jou naar boven. Ware liefde geeft je leven kleur en warmt het op! Liefde is altijd sterker dan angst.

  Liefde is licht en levendigheid: liefde is het leven zelf.

  https://www.bol.com/nl/nl/p/liefde-vrijheid/1001004011585584/

 4. Licht het eeuwige leven besloten in de ademhaling en is weten dat deze 2 energieen door de longen lopen als de neusgaten evenwijdig zijn geopend voor linker hersenhelft is yin het vrouwelijke aspect en rechterneusgat gaat over de rechter hersenhelft is yang is mannelijk.

  Beide moeten in balans zijn voor een evenredige besluitvorming en kom je hier uit: Op die dag neemt de ziener intrek in zijn eigen ware natuur. Wat we hier “zien” noemen vindt altijd plaats tijdens het zitten in stilte, vlak na die mijlpaal met de pot waarover we het hadden. Wie begrijpt wat verkeerd begrijpen inhoudt-op een heel diep niveau, steeds wanneer we eenvoudigweg de dingen om ons heen waarnemen, of gewoon aan het denken zijn. Wat betreft de kanalen diep binnenin ons wat betreft de subtiele winden erin puilen de twee zijkanalen altijd uit van verkeerd begrepen gedachten en de twee vergiften die daaruit ontstaan: op een verkeerde manier van dingen houden en er op een verkeerde manier een hekel aan hebben.

  En in het kielzog van die gedachten volgt nog een zwerm andere.

  In het Maan-kanaal: gedachten van bezitsdrang, onmogelijke verlangens, trots.
  Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van houden van.

  In het Zon-kanaal: gedachten van boosheid, haat, wedijver.

  Allemaal gerelateerd aan die domme vorm van afkeer.

  Maar op de dag dat je ziet, weet u, in die korte periode van zien die misschien niet langer dan een half uur duurt, bij die meest gezegende van alle mijlpalen, dan stopt gedurende die paar kostbare minuten al het verkeerde begrijpen. Alle macht van de winden in de zijkanalen houdt op. En dan, weet u, kan de ziener, de persoon die ziet het heldere licht onversneden ziet zoals het is, stilhouden en zijn intrek nemen in wat zijn eigen ware natuur is. Op de dag dat je ziet, bereik je een compleet andere werkelijkheid een oneindig hogere werkelijkheid. En die is helder en zuiver en onzichtbaar en ultiem zoals in onze gewone werkelijkheid alleen een diamant dat is: volledig helder en kleurloos, zuiver diamant in elk van zijn atomen. En op zijn eigen armzalige fysieke manier is hij een metafoor voor het ultieme, omdat binnen dit universum geen enkel object een diamant kan krassen behalve een andere diamant. En je verblijft die paar minuten in die hogere werkelijkheid en de enige wind en de enige gedachte in je die dan nog kracht heeft is het zien, en dat bevindt zich uitsluitend in het middenkanaal, voor de allereerste keer. En dan maak je je weer los van het zien en daarmee worden de winden in de zijkanalen weer in gang gezet en verlaat je de plaats waar je zojuist verbleef. Maar het is een mijlpaal, begrijpt u wel, want wanneer de winden op die manier, zuiver en volledig, alleen door het middenkanaal stromen, zelfs al is het maar gedurende enkele minuten, dan ben je voor altijd veranderd en ben je er heel dichtbij om dat perfecte wezen van licht te worden dat talloze anderen op talloze planeten kan gaan helpen, alles op het zelfde ogenblik, zoals ons aller bestemming is. En in de uren na het zien, diezelfde dag nog, kijk je in de toekomst en je ziet en kent het wezen dat je zult worden en je weet met volledige zekerheid wanneer het zover zal zijn. En op die dag wordt ook de knoop bij het hart geopend en zul je voor de eerste keer die volledige vorm van vreugde ervaren waarover we gesproken hebben: je ziet rechtstreeks het oneindige met alles wat groeit en bloeit.

  Is intelligentie in hoge mate zelf-controlerend in de zin van onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en anderen = diegene die niet oordeelt over anderen en/of zijn eigen wil oplegt ten gunste van zichzelf want liefde kent geen voorwaarden = acceptance of ALL laat zijn wat het is….

 5. Dit ondermijnd ieders eigen gezag en geeft vrijheid nooit een kans = Pursuing people in a box or free will….. https://youtu.be/muwNHbdz6Ak
  Is de oude energie van 2019 in Schuman en is een hele lage energie = die mensen die niet weten wat vrijheid is en anderen niks gunnen.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  Bij Spiru geloven we namelijk dat persoonlijke groei voor iedereen iets anders betekent. https://youtu.be/3yyl7F4XYRU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *