Overige

Docu: Human Resources – Social engineering in de 20e eeuw – Engels gesproken

Een zeer interessante maar tegelijkertijd ook zeer bizarre documentaire.

Hoe corporaties, overheden en geheime diensten op zoek zijn naar de ultieme controle over de individuele mens en hele populaties, via controle over de geest / het verstand van die mensen.

Er komt onder meer aan bod hoe de Rockefellers en andere groot kapitalisten veel geld staken in onderzoek naar menselijk gedrag om zo betere werkers te kunnen produceren. Maar naast beter moesten ze ook afhankelijker en gemakkelijker te controleren zijn.

Daarnaast laat de documentarie zien hoe het huidige onderwijsmodel maar weinig met het slimmer maken van mensen te maken heeft, maar alles met het fragmenteren van aandacht, kinderen als een hond van pavlov laten reageren op een bel alvast voor later in hun werk, en heel belangrijk het blind respecteren van autoriteit. Eigen initiatief en kritisch nadenken vormen met een reden geen onderdeel van het huidige onderwijsstelsel.

En tot slot komt ook uitgebreid aan bod hoe de overheid of vooral de geheime diensten van de VS o.a. straling, ziektes en psychedelische drugs uitteste op haar eigen leger, de burgerbevolking en zelfs op kinderen.

Na het zien van deze documentaire is de behoefte om een overheid (in ieder geval die van de VS) ooit nog te vertrouwen volledig verdwenen.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 497 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *