Overige

Docu: Mariupol – Martelaarschap en wederopstanding

Van begin maart 2022 tot begin september 2022 hebben we 25 reizen gemaakt naar Mariupol en de omliggende dorpen om vanuit het veld verslag uit te brengen over wat er gebeurde tijdens de strijd om de controle over de stad, maar ook daarna, tijdens de wederopbouw. We hebben er ook verschillende humanitaire missies uitgevoerd.

Twee maanden lang heeft de bevolking van Mariupol een ware marteldood meegemaakt, zoals de inwoners ons zelf hebben verteld. Nadat de stad volledig was ingenomen, zijn het DPR (Volksrepubliek Donetsk) en Rusland begonnen met de wederopbouw, zodat Mariupol als een feniks uit zijn as kon herrijzen.

In deze documentaire met Engelse ondertiteling vindt u een chronologisch verslag van het leven van de inwoners tijdens de strijd en de wederopbouw van Mariupol.

Bron: https://www.donbass-insider.com/2022/10/27/mariupol-martyrdom-and-revival-documentary/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 226 times, 1 visits today)