Overige

Docu: Renegade, the life story of David Icke – Nederlands ondertiteld

Een documentaire met David Icke De ‘gekke man’ die keer op keer gelijk heeft gekregen.

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een komende wereldwijde Orwelliaanse staat waarin een klein aantal de mensheid tot slaaf zou maken door controle over financiën, overheid, media en een gestapo van de militaire politie die toezicht houdt op 24/7 bewaking van een microchippopulatie.

Hij heeft gezegd dat de ‘fysieke’ werkelijkheid een illusie is en wat wij denken dat de ‘wereld’ is, is een holografische simulatie of ‘Matrix’ gecreëerd door een niet-menselijke kracht om de menselijke waarneming in voortdurende dienstbaarheid te vangen.

Ze noemden hem ‘gek’, ‘krankzinnig’, een ‘gek’, en hij werd onderworpen aan decennia van spot, ontslag en misbruik.

Oh, maar wat veranderen de dingen. Tegenwoordig worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en worden zijn spreekbeurten door duizenden op elk continent bekeken. Waarom? Omdat wat hij zo werd weggehoond omdat hij zei, nu gebeurt in wereldgebeurtenissen en zelfs reguliere wetenschappers concluderen dat de realiteit inderdaad een simulatie is.

Bijna elke dag wordt iets dat David Icke lang geleden zei, ondersteund door gebeurtenissen en bewijsmateriaal. Zoals Mahatma Gandhi zei: ‘Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan vechten ze tegen je, dan win je.’

De tijd van David Icke is gekomen.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 3.011 times, 1 visits today)