Blckbx

Docu: Risico Corona vaccinatie? Hoe gevaarlijk is de prik? – Nederlands ondertiteld

Van de ruim 900 miljoen gevaccineerden in de EU krijgt een deel last van ernstige bijwerkingen. Door het gebrek aan contactpunten en therapiemogelijkheden voelen zij zich in de steek gelaten. Daarom vechten ze voor erkenning.

De 34-jarige Pascal Mertens heeft sinds zijn coronaprik een rollator nodig om te lopen en hij is nauwelijks in staat om zonder begeleiding zijn woning te verlaten. Hij is in verschillende klinieken onderzocht, maar geen enkele arts wilde een diagnose stellen die rechtstreeks verband houdt met de vaccinatie. Hij hoopt daarom geholpen te kunnen worden in het academisch ziekenhuis van Marburg, waar dr. Bernd Schieffer het eerste in heel Duitsland gevestigde therapiecentrum leidt voor mensen die getroffen zijn door het zogenaamde post-vac-syndroom.

Tamara Retzlaff is een van de patiënten van dr. Schieffer. De 28-jarige moest haar baan als centrummanager in Rottweil opgeven, nadat ze maandenlang met bijwerkingen van het coronavaccin had geworsteld. Omdat ze zich niet wilde neerleggen bij haar hulpeloosheid, richtte ze het eerste landelijke zelfhulpnetwerk op voor mensen die lijden aan het post-vac-syndroom. Retzlaff eist dat mogelijke langetermijncomplicaties van de vaccinatie onmiddellijk worden erkend en dat het onderzoek ernaar wordt gefinancierd, in plaats van gedwarsboomd.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 933 times, 1 visits today)