Overige

Docu: Ukraine on Fire – Russische agressie of Amerikaanse Interferentie? – Nederlands ondertiteld

De film beschrijft in detail de vorming van het Oekraïense nationalisme. Het gaat over gebeurtenissen zoals het Kozakken-Hetmanaat, de Russische Revolutie (1917-1921), de bezetting van Oekraïne door Duits-Oostenrijkse troepen, het Verdrag van Brest-Litovsk, de inlijving van West-Oekraïne in de USSR, oekraïens collaboratie in de Tweede Wereldoorlog, de Grote Patriottische Oorlog, het Bloedbad van Wolyn, de gebeurtenissen in Babiy Yar, de jaren 1990, de Oranje Revolutie, de Oekraïense revolutie van 2014, het referendum over de status van de Krim, de confrontatie in Odessa, de oorlog in Donbass, de crash van MH17 en andere gebeurtenissen.

Gedurende de film worden de Russische president Vladimir Poetin, de voormalige pro-Russische Oekraïense president Viktor Janoekovitsj en de voormalige Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Vitaly Zakharchenko, evenals de Amerikaanse journalist Robert Parry geïnterviewd, meestal door Oliver Stone, over de gebeurtenissen uit de recente Oekraïense geschiedenis.

Het vervolg op deze docu staat hier:

Revealing Ukraine – Engels ondertiteld

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.668 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Docu: Ukraine on Fire – Russische agressie of Amerikaanse Interferentie? – Nederlands ondertiteld
  1. Beste Andere Neuws,

    Is het ook mogelijk dat deze video voorzien wordt van Nederlandse ondertiteling?

    Met een groet van Anne

  2. Een erg nuttig verzoek en oh zo belangrijk om de juiste achtergrond info te weten, vooropgesteld dat Oliver Stone de juiste bedoelingen heeft. Ik kan niet achterhalen wanneer hij deze doc. gemaakt heeft. In ieder geval wordt hier voorgoed,hoop ik, afgerekend met Victoria Newland. ( Brrrr) what a woman..! bad to the bone….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *