Blckbx

Docu: ‘Uninformed Consent’ – Meest onthutsende film over corona- en vaccinleugens ooit!

De docu Uninformed Consent ontleedt het corona-narratief tot op het bot: wie het controleert en hoe angst wordt gebruikt om een nieuwe, onbewezen gentherapie op te dringen aan mensen van alle leeftijden.

Uninformed Consent is zonder twijfel de meest complete docu die er is over het ‘probleem’ corona en de daarvoor opgedrongen ‘oplossing’, experimentele mRNA-vaccins. Genadeloos, maar uiterst secuur, legt de film alle leugens bloot die in koor werden herhaald door politici, big pharma, ‘experts’ en media. De film is ook een absolute aanrader voor familieleden en vrienden die ondanks alle reeds ontmaskerde onwaarheden nog altijd ten volle vertrouwen op het officiële verhaal.

De fascinerende docu is geschreven en geregisseerd door Todd Michael Harris (Matador Films). Interviews met wetenschappers, beeldmateriaal uit de media en een aangrijpend persoonlijk verhaal wisselen elkaar af, waarmee Uninformed Consent de aandacht van begin tot eind vasthoudt.

‘Verdeel en heers’ is een eeuwenoude oorlogsstrategie om groepen tegen elkaar op te zetten. Degenen die plichtsgetrouw hun mondkap droegen en de prik namen, werden bejubeld als goede en morele burgers. De rest werd bestempeld als moordzuchtige, ziektedragende, immorele egoïsten, die hun recht op een ziekenhuisbed en een plekje in de trein hadden verspeeld. Irrationele haat tegen ‘anti-vaxxers’ werd vanaf het begin onophoudelijk aangewakkerd en genormaliseerd door regeringsleiders, gezondheidsautoriteiten en media. Familieleden werden tegen familieleden opgezet. Vrienden tegen vrienden. Collega’s tegen collega’s.

Verweven in de film is het persoonlijke verhaal van een man die zijn vrouw verloor, niet aan corona maar omdat ze zelfmoord pleegde. De pesterijen die ze als ‘ongevaccineerde’ op haar werk moest ondergaan, werden haar te veel.

In interviews met wetenschappers – zoals dr. Robert Malone en dr. Peter McCullough –, huisartsen en gezondheidsonderzoekers belicht Uninformed Consent de ongekende veronachtzaming van de eed van Hippocrates door de medische wereld. De film fileert de wetteloze cultuur van de farmaceutische industrie en haar greep op regelgevende instanties en de media. Verschillende medische schandalen uit het verleden worden uiteengezet om aan te tonen dat wantrouwen richting de vaccinmakers niet meer dan terecht is.

Als kers op de naargeestige taart bevat de film talloze compilaties van al lang en breed ontmaskerde media-leugens; haatzaaiende toespraken van regeringsleiders; beelden van demonstrerende ‘complotdenkers’ die lockdowns geen goed idee vonden; verbijsterend tegenstrijdige uitspraken van ‘experts’; beroemdheden die mRNA-injecties aanprijzen alsof het ijsjes zijn; en beelden van mensen die op TV ‘plotseling en onverwacht’ ter aarde storten. Daarmee biedt Uninformed Consent een meeslepend overzicht van de macabere poppenkast die de wereld in coronatijd is geworden. Verplichte kost voor zowel kritische als gezagsgetrouwe burgers!

De film is voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 3.434 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Docu: ‘Uninformed Consent’ – Meest onthutsende film over corona- en vaccinleugens ooit!
 1. Zit toch echt in deze en werd na WWII ook al gezegd…..deze mensen zijn bewezen zielsziek als je niet dieper in jezelf afdaalt waar je gedrag vandaan komt en is veelal overheveling van familie geschiedenis die zich dan weer herhaalt al je geen schaduw werk doet. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed en kan tot 3 familie generaties terug lopen voor wat zich nu aandient in dit leven. Wordt er heel veel ouwe shit opgehoest door de kosmos momenteel wanneer er een hele grote cyclus wordt afgesloten van 2000 jaar en zijn dit uitingen uit de maatschappij die serieus bezig zijn om hun leven op te schonen = De planeet is hard aan het stijgen in frequentie en ik snap nu waarom dit proces geleidelijk moet gaan…😮 Van alle shit die naar boven komt kan ons lichaam maar zoveel verdragen om niet gaar gekookt te worden 🫠 Misschien voel je je zo… Gaar gekookt🥴https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657 = Schumann & Zonnestormen
  Klachten en symptomen = Het beinvloed het zenuwstelsel.
  Hersenactiviteit — evenwicht, Plotselinge emoties, Nerveusiteit, Angstig of paniekaanvallen, Bezorgd, Duizelingen, Geïrriteerd, Slaperig, Vermoeid, Gejaagd, Vergeetachtig, Stijgende lichaamstemperatuur, Koude rillingen, Beladen wakker worden, Ander slaapritme, Licht gevoel, Grieperig gevoel, Spanningen in kaak en nek, Hoofdpijn, Oorsuizen-pieptonen in de oren, Maagpijn, Druk op de maag, Maagzuur, Ontstekingen, Tandpijn, Droge ogen, jeukende ogen.

 2. COVID-FACISME ; de mensheid d.m.v. angst te terroriseren laat zien hoe de EVIL macht elites door het creeeren van een onzichtbare vijand mensen instaat zijn VRIJWILLIG hun GRONDRECHTEN af te staan in de ijdele hoop daarmee hun “”vrijheid”” terug te krijgen.
  Kijk waar Europa (WERELD) in beland is : oorlogen , klimaat crisis, voedsel schaarste , woning crisis , water tekorten , bezuinigen in de zorg , politie, asielzoekers /gelukszoekers , energie schaarste, en de vele kanker gevallen , doden en bijwerkingen van de COVID injecties. etc, etc. DIT ALLES BEWUST GECREEERD DOOR DE EVIL GLOBALISTISCHE ELITE .
  Het GROTE obstakel voor wereld wijde openbaring welke agenda hier achter zit wordt uitstekend in deze documentaire uiteen gezet.
  IEDEREEN MOET DIT ZIEN ………….

 3. Geweldig dat er deze docu hier met Nederlandse ondertiteling is. Hetanderenieuws: BEDANKT!

 4. Mooi om David Martin eens te zien op dit kanaal!

  Een zeer interessante man die “er” bovenop zit, die heel goed begrijpt en heel duidelijk uit kan leggen hoe “big pharma” haar spelletje(s) speelt om zonder risico rijk te worden aan onverantwoorde rotzooi!

  DAVID MARTIN !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *