Stichting Vaccinvrij

Docuserie: Never again is now global – holocaust overlevers over de gelijkenissen tussen toen en nu

‘Never again is now global’ is een docu-serie – geregisseerd door Holocaust-overlevende en mensenrechtenactiviste Vera Sharav – die recentelijk bij Childrens Health Defense in première ging.

De documentaire duikt diep in het verboden onderwerp van de vroege repressieve stadia onder het naziregime die culmineerden in de Holocaust. De nazi-interventies – de opschorting van vrijheden, het opleggen van lockdowns, gedwongen medische procedures en identiteitspaspoorten – lijken griezelig veel op de hedendaagse dictatoriale beperkingen opgelegd aan burgers wereldwijd.

In de vijfdelige serie delen mede-overlevenden en hun nakomelingen over de wreedheden uit een verleden waarvan 75 jaar geleden werd beloofd dat het nooit meer zou voorkomen.

Verontwaardigde stemmen van historici, onderwijzers, artsen, rabbijnen, activisten en wetenschappers uit de hele wereld, waaronder de voormalige vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, laten zien dat hier niet veel van terecht is gekomen.

“Never Again Is Now Global” onthult de financiële belangen en de bedrijven die de Holocaust aanstuurden. En overlevenden leggen uit hoe hedendaagse bedrijven, waaronder General Motors, Ford Motor Company, IBM en conglomeraten als IG Farben, in het geheim profiteerden van de slavenwerkkampen en industriële genocide.

De 32 deelnemers aan de serie vertellen hun verhaal, delen hun mening en slaan alarm met een dringende boodschap: het valse verhaal van vandaag, de opschorting van vrijheden, medische dictaten en schendingen van de mensenrechten doen denken aan het draaiboek van de nazi’s. Maar deze keer zijn de repressieve maatregelen niet beperkt tot Joden. Het huidige valse verhaal is gericht op de hele wereldbevolking.

Sharav deelt het belang van dit project:

“De Holocaust werd mogelijk gemaakt door massale gehoorzaamheid aan het gezag. Onze overleving berust op onze bereidheid om ons te verzetten tegen bevelen die ons onderdrukken. Degenen die zich verzetten – door hun identiteit te vervalsen, door van de treinen naar Auschwitz te springen en zich bij de partizanen aan te sluiten – hadden een hogere overlevingskans dan degenen die gehoorzaamden.”

Deel 1 – Here We Go Again On Steroids

Deel 2 – Anyone Who Wants To Start A War Has To Lie

Deel 3 – Breaking the Veil of the Real Conspirators

Deel 4 – This Time Around We’re All Jews

Deel 5 (laatste deel) – Never Give In – Never Give Up

Tekst en bron: VaccinVrij – https://stichtingvaccinvrij.nl/never-again-is-now-global-holocaust-overlevers-over-de-gelijkenissen-tussen-toen-en-nu/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 1.305 times, 1 visits today)