Overige

Dr. Clare Craig onthult hoe Pfizer hun klinische onderzoeksgegevens voor jonge kinderen verdraaide

Er waren 4526 kinderen gerekruteerd voor de trial. 3000 hebben het eind van het onderzoek niet gehaald (dropoff van tweederde van de deelnemers) maar het is niet duidelijk waarom. Zonder antwoord is het onderzoek nietig en ongeldig.
Pfizer definieerde “ernstige COVID” als het hebben van een licht verhoogde hartslag, of een licht verhoogde ademfrequentie. Meer niet. Er waren slechts 6 kinderen (2-4 jaar) die “ernstige COVID” hadden in de vaccin groep en maar 1 in de placebogroep.

1 gevaccineerd kind moest worden opgenomen in het ziekenhuis met koorts en een epileptische aanval.

Pfizer gaf de tweede dosis 3 weken na de eerste dosis. 34 van de gevaccineerde kinderen kregen “gewone COVID” en 13 uit de placebogroep. Dus 30% méér kans in die 3 weken om COVID te krijgen in de vaccingroep. Pfizer negeerde dit verder.

Er zat 8 weken tussen dosis 2 en 3 en in die periode kregen weer veel kinderen uit de vaccingroep COVID. Ook enkele weken na de derde dosis kregen gevaccineerde kinderen COVID, wat ze wederom negeerden.

Uiteindelijk heeft Pfizer 97% van de COVID gevallen tijdens de trial gewoon genegeerd!
Ze stellen dat 3 kinderen uit de vaccingroep COVID hebben gekregen, en 7 uit de placebogroep. Dit is hun “bewijs” voor de effectiviteit.

Ze hielden bij hoeveel kinderen voor de tweede keer COVID kregen in de twee maanden follow-up periode na de derde prik: Er waren 12 kinderen die een tweede keer COVID kregen, waarvan slechts 1 uit de placebogroep kwam. De meesten hadden dus 3 doses gehad.

Wat bezielt Pfizer? Ze gebruiken slechts 10 kinderen om te beweren dat hun “vaccin” werkt, met slechts een verschil van 4 kinderen. En bedenk je dan even dat COVID niet gevaarlijk is voor kinderen en dat er geen lange termijn gegevens zijn over de veiligheid van de “vaccins”.

Hoe kan een ethische commissie zoiets goedgekeurd hebben voor baby’s? Een Emergency Use Authorization is bedoeld voor ziektes met een ernstig risico op schade of overlijden. Kinderen onder de 5 jaar lopen helemaal geen risico!

Gemiddeld 6 weken na het eind van de trial zijn de groepen gedeblindeerd en zijn de kinderen uit de placebogroep gevaccineerd. Er is geen controlegroep meer (red: ook in de volwassen trials is dit gedaan).

Het is een schande.

Brongegevens: https://phmpt.org/pfizers-documents/

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 874 times, 1 visits today)
One thought on “Dr. Clare Craig onthult hoe Pfizer hun klinische onderzoeksgegevens voor jonge kinderen verdraaide
  1. Volgens mij zijn de trials van de spuiten voor volwassenen net zo vals verlopen. Hierbij verwijs ik naar de bekende vaccin-criticaster uit de US, Del BIg Tree. Die heeft gedetailleerd uitgelegd hoe dat is gegaan. Bizar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *