Overige

Dr. Marc Siegel: Het woord ‘desinformatie’ is tegen de wetenschap

Dr. Marc Siegel reageert op het wetsvoorstel van gouverneur Gavin Newsom van Californië dat artsen zou straffen voor COVID-informatie die hij als ‘vals’ of ‘misleidend’ beschouwt op ‘Tucker Carlson Tonight’.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 373 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Dr. Marc Siegel: Het woord ‘desinformatie’ is tegen de wetenschap
 1. Nu op fromrome.info: video: in Australie werden ‘covid’ acteurs ingezet om mensen angst aan te jagen voor dat vemeende virus en aan te zetten tot het nemen van het mRNA-vaccin.

 2. slaap lekker verder,der Ed …Dirker
  YouTube staat momenteel bomvol met the 4e en 5e…New Age> AN-gels en Aliens and the Pleiadians. Het zijn oude leugens in n one world Government….jasje. de aartsengelen van de Is-lam zijn dezelfde Mother F**Kers An-gels als die van MALTA Masons

  Return of Enki, ETs Preventing Nuclear War & Restoring Adamic DNA…?
  Enlil….OF/en Enki’s Return and Activating Humanity’s 12 Stranded Adamic DNA Blueprint ?>ONZIN

  https://goldenmean.info/enki/

  History seems to continuously repeat the story of the 2 brothers at war East of Eden. My brother’s name is Michael (another name used by Enlil / Yalweh), and we grew up in a town named East Eden – so you can see this might be my favorite story?

  Onthoud dat de engel GABRIEL – rechtstreeks uit Dee’s TABLET of NALVAGE – dezelfde kerel is die de oorsprong van het christendom aan MARY vertelde, de oorsprong van de moslims aan Mohammed, en de oorsprong van de mormonen aan Joseph Smith – dus… (als we deze bloedige godsdienstoorlogen willen beëindigen, kunnen we maar beter uitzoeken wat GABRIEL’s Seraphim – agenda werkelijk was! Het echte begin is dat een bloedlijn (de Seraphim- Uru / Dragon) een genetisch probleem had..

  EN hun vertegenwoordiger (ja dezelfde geheim agent) genaamd GABRIEL – kwam en kondigde een aantal noodzakelijke hygiëne maatregelen aan om:

  1. De Christenen (Maria sprak met Gabriel)

  2. De Mormonen (Joseph Smith sprak met Gabriel)

  3. De moslims ( Mohammed sprak met Gabriël).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *