Overige

Dr. Stephanie Seneff: Parkinson epidemie verwacht na prikjes – Nederlands ondertiteld

7 thoughts on “Dr. Stephanie Seneff: Parkinson epidemie verwacht na prikjes – Nederlands ondertiteld
 1. Alléén maar dat, ik dacht heel wat ergere dingen, de dood bijvoorbeeld? Men had het toch ook al over meer dan zes miljoen prikdoden dat ze onder de mat hadden geveegd wereldwijd? De EU geeft maar 6% van hun prikmoorden vrij, ja moorden, want er is geen bewezen virus dreiging! Men blijft wel paniekerig reageren als ze weer het toverwoordje besmettingen roepen!

 2. Ik denk dat het op zoveel verschillende schadelijke manieren in je lichaam werkt dat één specialist ze gewoon niet allemaal op kan noemen.
  Ik denk dat degenen die dit bedacht hebben hun ideeën op konden geven, en dat hebben ze allemaal ingebouwd.
  Ze ontdekken iedere dag weer een nieuw schadelijk effect.
  Er zijn nu al tientallen potentieel dodelijke bijwerkingen.
  En iedereen kijkt de andere kant op.
  Dat kan geen toeval zijn.

 3. De grote massa ziet niet wat er echt aan het gebeuren is, ze denken dat het moet allemaal voor hun gezondheid? Zelfs veel anarchisten die heel kritisch zouden moeten zijn voor politieke claims, vinden niet dat er om die reden gewapend verzet nodig is, …. Zucht …

 4. Gewapend verzet durft niemand goed.
  Dat betekent letterlijk bloed door de straten.
  Zelfs in Amerika zijn ze daar wat bang voor.
  Maar ze bereiden zich wel voor.

 5. Omdat er niemand met kogels wordt doodgeschoten nu, wil dat niet zeggen dat ze niet op een andere manier een bepaalde soort groep kan uitmoorden met priks & medisch bedrog! Anders was men al lang gestopt met het pushen van die prikrommel, in 2009 waren ze ermee gestopt, toen zou iedereen ook volgens de WHO sterven aan de Mexicaanse pandemie, was ook dik gelogen, nu blijven ze maar doorliegen & volharden in hun tirannie! Toen heeft men kapitalen aan aangekochte prikrommel gedumpt, de superrijken werden er nog rijker van, de armen stierven van de priks & de honger! Met protesten worden de handlangers overal van Tedros, de bezetters, niet opgeruimd, de genocide gaat gewoon door!

 6. Heb je ooit Parkinson gehad? ik wel. Je wenst het je ergste vijand nog niet toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *