Een Oorlog Reeds Verloren

Druppels in de rivier | # 3.90

De zomer breekt zo langzamerhand aan en vergeleken met de afgelopen twee jaar verkeren wij momenteel in een oase van relatieve rust. Een ideaal moment om te reflecteren op wat er allemaal is gebeurd; niet alleen sinds de start van de pandemie maar ook sinds de start van de podcast in oktober 2019, wat inmiddels meerdere mensenlevens geleden lijkt te zijn.

Wat zal de toekomst brengen? Gaat de wereld door op het ingeslagen pad of zal een ontwakende mensheid een nieuw begin inluiden? Ook voor Sven is dit het moment om alle wensen en prioriteiten voor de toekomst eens op een rijtje te zetten en mogelijk zelfs nieuwe paden in te slaan… maar niet voordat er nog een paar appelbomen zijn geplant.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 914 times, 1 visits today)
One thought on “Druppels in de rivier | # 3.90
 1. Sven

  Je bent geweldig: wat jij hebt gedaan in die 2 moeilijke jaren: zijn er weinig die je zullen nadoen.
  Als de mens een klein beetje nadenkt ziet die dat jullie dit doen voor het goede doel en voor de nakomelingen;
  iEMAND DIE GEBOREN IS MET EEN GROTE TAAK: SPECIAAL VOOR DEZE TIJD / maar ja dat begrijpt niet iedereen:

  Moesten alle mensen 1/100 ste doen van wat jij doet: meehelpen met de verandering door te voeren zou die bende daar in Davos geen pak meer hebben.
  Maar ja de meesten zien nog niet eens wat er aan de hand is daarom gaat het inderdaad zoals de schildpad.

  Verbod op moestuinenen dat begrijp ik niet: dat is iets waar de mensheid zich zal moeten tegen verzetten: ja we weten dat Gates de voeding in de hand wil houden en honger veroorzaken; maar God heeft de Aarde voor iedereen gemaakt, alleen moeten we die goed behandelen: ,dus wij zijn vrij om voeding te verbouwen….

  Ik kijk regelmatig naar je podcasten en wist direct dat jij een van de mensen bent die eerlijk dingen naar buiten bracht en de ogen wilde openen aan de mensen…..
  En mensen gaan terug moeten leren geduld hebben: er zullen nog vele angsten naar buiten komen: hopelijk beseffen ze dat we dit onszelf hebben aangedaan.

  Ben van Belgie: doe Energetisch werk in het ongeziene voor het collectief volgens de Maya ben ik ervoor geboren: we doen wat we zelf goed kunnen: hier komt ook nog niet veel van de grond……

  Ze wachten liever af en zien dan wel zeggen sommigen; maar dan is het alvast te laat: ik heb het opgegeven om wakker te maken: we kunnen er zoveel van zeggen: eigenlijk ben ik ook moe merk ik de laatste tijd en voel me niet meer van deze wereld….

  Wens jullie veel succes bij alle veranderingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *