Blckbx

“Dwang & Drang leidt tot discriminatie” zeggen Professoren over de Rijksvaccinatiecampagne…

“Onderscheid tussen dwang en drang is een spinsel. Het is een manier om toch om die dwang en plicht heen te lopen vanuit democratische overwegingen en dan die drang in een democratisch jasje te pakken maar vervolgens hetzelfde te doen” stelt emeritus hoogleraar mensenrechten Cees Hamelink in een boeiende column.

Hamelink hekelt de methodieken die momenteel worden toegepast om indirect toch tot een vaccinatieplicht te komen door mensen uit te sluiten van de samenleving. Het eigenlijke verschil tussen dwang en drang wordt door de oud docent van de UVA feilloos uitgelegd, maar het resultaat is in de huidige setting hetzelfde, aldus de 80-jarige die nog fit en kwiek door het leven gaat.

Debat tussen twee Hoogleraren over dwang & drang

Aan het einde van deze column volgt nog een promo van wat er komende week allemaal te zien gaat zijn bij BLCKBX. Zo zenden we woensdag 18 augustus een boeiend debat uit tussen twee hoogleraren die het oneens zijn over dwang en drang t.a.v. vaccinaties. Gezondheidsrecht Professor Mr. Dr. Martin Buijsen gaat het gesprek aan met Medisch Ethicus Professor Theo Boer en daarbij spatten de vonken er flink vanaf.

IPCC analyse Marcel Crok

Maandag 16 aug serveren we je een scherpe analyse over het alarmistische IPCC rapport waarbij wetenschapsjournalist Marcel Crok van Stichting Clintel een ander licht laat schijnen op de data en interpretatie ervan.

(Visited 353 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *