Overige

Een pakkend relaas van een verpleegster…

3 thoughts on “Een pakkend relaas van een verpleegster…
  1. Sterkte mevrouw! Respect hoor voor zoveel moed. Hopelijk volgen veel minder moedigen uw voorbeeld en komt er zo een eind aan deze tirannie!

  2. Groot respect voor je moed om dit verhaal te vertellen. Ik hoop dat veel mensen een voorbeeld aan jou nemen en ook hun rug recht houden. Dat is de enige manier om van deze tirannie af te komen.

  3. Goed zo! Rug recht houden! Niemand anders beslist over ons lijf! Niemand! Dat is een grondrecht! Ook ik werk in de verzorging en in 2020 werd al aangekondigd dat ooit de dag komt dat we zonder QR niet meer op ons werk geraken. Ook ik werkte het zweet tot in mijn bilnaad tijdens covid19 golf in 2020 en nu weer besmettingen onder de GEVACCINEERDEN! Nu ben ik nog goed om te komen en dan opeens een gevaar? Terwijl ik natuurlijke immuniteit heb door corona gehad te hebben. Ik buig niet! Nooit! We zijn niet alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *