Alternatief tv

Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink: De prik bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming

3 thoughts on “Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink: De prik bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming
  1. Mijn 14-jarige zoon kreeg dit ook 10 dagen na de tweede prik. Hij kreeg een prednisolon kuur en na enkele dagen begonnen er verbeteringen op te treden. Na enkele weken was hij volledig genezen. Ik heb me erg schuldig gevoeld dat ik hem heb laten vaccineren…

  2. EM,

    waarom heb je je eigen kind laten vaccineren ??? Dàt begrijp ik écht niet !!!

    Toen verleden jaar de Covid toesloeg en àlle kerken moesten sluiten, begreep ik direct dat iets anders aan de gang was : een aanval uit de HEL.

  3. De vaccinaties ondermijnen het afweersysteem en de kwetsbare constitutie laat zich dan zien, met corticosteroïden zijn de klachten onderdrukt, versterk zijn constitutie met klassieke homeopathie en ontstoor de vaccins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *