Geen categorie

Een zware aanslag op het voorstellingsvermogen – Satanisme in het hart van Europa – Nederlands ondertiteld

“Houd jij ze arm,” zei de priester tegen de edelman, “dan houd ik ze dom.”

Het was altijd al de opzet. Zonder de juiste informatie is het onmogelijk om de juiste conclusies te trekken, hoe intelligent je ook bent. Onwetendheid is het “virus” dat alles en iedereen besmet. Door het opzettelijk doen ontbreken van bepaalde informatie, maar de massa te laten geloven dat zij beschikken over alle informatie middels psychologische trucjes, creëert een kleine, zwaar psychopathische kring al eeuwen lang, wellicht al millennia, de perceptie van de massa. “Zo is het, en niet anders. Of anders…” Het creëren van een voortdurende angst maakt onderdeel uit van de methode.

Onwetendheid, of een gebrek aan informatie, tast het voorstellingsvermogen aan. Alles dat valt buiten de opgelegde “werkelijkheid” zal door de meesten worden verworpen als onzin, niet bestaand, een fenomeen dat bekend staat als cognitieve dissonantie.

Het is de enige reden voor het bestaan van dit kanaal en al het werk erachter, door middel van video’s de informatie te verstrekken die dient als het medicijn om het falen van het voorstellingsvermogen tegen te gaan, het te activeren zodat men de eigen perceptie, gebaseerd op die informatie, kan vormen. Zie het als een legpuzzel, maar er is geen voorbeeld. De video’s, de informatie die ze bevatten, zijn de puzzelstukjes. Hoe meer je kijkt, des te meer stukjes zullen op hun plaats vallen.

In de vorige video op dit kanaal kwam de waarheid al naar voren. Het principe draagt de naam “Honingval,” of “honey trap.” Politici en andere hooggeplaatsten worden naar “feesten” gelokt. Een niet te weerstane verleiding. Elke bijeenkomst biedt een gelegenheid om zaken te doen. Men kan zich makkelijk voorstellen dat iemand dronken wordt gevoerd of gedrogeerd, en verleidt door een mooie dame mee te gaan naar haar kamer. De ruimte is uitgerust met verborgen camera’s en het geheel wordt gefilmd. Wanneer het iemand betreft met een goed huwelijk kan dat aal voldoende zijn om zo iemand mee te chanteren; “doe wat we zeggen, wanneer we het zeggen, stem hier voor, stem daar tegen, of anders…”

Misschien is iemand niet getrouwd. Dan zou dergelijk filmmateriaal waardeloos zijn. Iedereen heeft seks. So what? Dan komen we bij de kern van deze video. Hetzelfde scenario. Maar nu, als het slachtoffer bewusteloos is geraakt, wordt de mooie dame vervangen door een paar kinderen en wordt een scène gecreëerd en op film vastgelegd waarin het lijkt dat het duidelijk herkenbare slachtoffer seksuele handelingen verricht met duidelijk minderjarige kinderen.

Zich nergens van bewust zal het slachtoffer met de beelden worden geconfronteerd, en wie zal, bij het zien van dergelijk overtuigend materiaal, zich nog durven verzetten tegen de eisen van de afperser? De volgende stap kan zijn dat zo iemand wordt uitgenodigd te worden geïnitieerd in Satanisme. En daarmee vervalt elke grens.

Een video over een mogelijk centrum van de Satanische Illuminati in het hart van Europa, in België, Kasteel Amerois, ook bekend als “de meest Satanische plek op aarde.”

Dit is een vervolg van deze video:

Docu: Sadistisch kindermisbruik in de hoogste Amerikaanse kringen (Conspiracy of Silence) – Nederlands ondertiteld

Wederom een documentaire vertaald Door Eric van Dijk,

Als er één persoon is die prachtig en nobel werk doet, is het Erick van Dijk wel. Onuitputtelijk en met uiterste precisie vertaalt hij de belangrijkste video’s van de huidige tijd. Vertalen opdat een ieder deze video’s kan zien en begrijpen. Vol trots en met diep respect plaatsen wij van Het Andere Nieuws graag de vertaalde video’s. Je kunt Erick volgen (zeker doen) op de volgende manieren:

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Erick heeft, zoals geschreven vele belangrijke video’s vertaald, een kleine selectie van zijn nobele werkzaamheden:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 2.800 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Een zware aanslag op het voorstellingsvermogen – Satanisme in het hart van Europa – Nederlands ondertiteld
 1. WIE GEEN EIGEN LICHAAM BEZIT BEZIT NIETS
  We kunnen eindeloos doorzeveren en de feiten stap voor stap achternalopen.
  De journalist kan ermee vooruit.
  Boeren protesten, asielzoekers, woningbeslag, einde eigen auto, digitaal geld enzovoort.
  Ook nu weer is het de journalist die de oorzaak van de huidige holocaust overal zoekt behalve in de abortusholocaust.
  Het is de journalist onder wiens leiding wij de beschikking over een eigen lichaam al lang geleden uit handen hebben gegeven aan politici en wetenschappen.
  In Nederland gebeurde dat officieel in 1984, we waren erbij, we stemden ermee in.
  Al lang voor die tijd werden in de duistere holen van de wetenschap experimenten gedaan met het ongeboren leven.
  Experimenten die o.a. bedoeld zijn het lichaam van alle mensen te schenden en te beheren.
  Alles wat wij de wetenschap toestaan te doen met het lichaam van de ongeborene zal uiteindelijk ons zelf treffen.
  Het totale onvermogen van de mens zich te kunnen identificeren, te kunnen vereenzelvigen met de ongeborene is even groot als hardnekkig.
  Wij hebben allen verkeerd in de staat van de ongeborene.
  Wie het doden van de ongeborene ervaart als gezondheidszorg, die ervaart vanzelfsprekend ook de dodelijke spuit als gezondheidszorg.

  Hier alles wat u niet mag weten van de journalistiek omdat ze weten dat u dit niet wilt weten.
  https://vriendenplek.nl/timeline&u=Anatole&ref=se

 2. Volgens `n documantaire van Janet Ossebaard
  zouden rutte en wilders ook zo`n ritueel bijgewoond hebben.
  Dat zou ook de beveiliging rond Wilders kunnen verklaren. (Tegen wie of wat moet ie nu eigenlijk ECHT bewaakt worden!?).
  Wilders commiteerde zich niet en liet zich niet chanteren
  daar waar rutte met z`n zieke brein wel wilde meewerken aan bepaalde agenda`s. (Geen beveiliging terwijl er genoeg reden voor is deze wel te nemen).
  Nu begrijp ik ook waarom het koninkshuis zo amicaal is met rutte, zij worden verbonden door misdrijven gepleegd in vereniging.

 3. Dag “het andere nieuws”

  Triest hoe uw inspanningen niet voortgezet worden.

  Ik mis uw kanaal en wens u sterkte met uw persoonlijke omstandigheden

  Ik heb zelf echter geen computer en hier ook onvoldoende verstand van om u te kunnen helpen

  Maar met enige begeleiding ben ik hier wel toe bereid..

  Groet, Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *