Ella Ster

Ella Ster*: Ole Dammegard brengt aanslag in Chili in verband met lithium en energietransitie

Ole Dammegard

Ole Dammegard kreeg bekendheid door zijn analyse van de moord op de Zweedse premier Olaf Palme en wordt nu gezien als de toonaangevende expert op het gebied van valse vlag-aanslagen. In zijn analyses van terroristische aanslagen heeft hij veel oog voor numerologie, symboliek en de subtiele boodschappen, waarmee de daders vaak een volgende aanslag aankondigen.

Een maand voor de verwoestende brand uitbrak, voorspelde hij dat er in Chili een aanslag met directed energy weapons (DEW) zou plaatsvinden. Hij legde de link tussen een naamplaatje met ‘Santiago’ erop, Space Force en DEW-wapens. Hij vermoedt dat DEW een rol heeft gespeeld in de precisiebranden in het Chileense kustgebied rond Valparaíso, de havenstad met een van de belangrijkste zeehavens aan de Stille Oceaan, dat ten noordwesten van de hoofdstad Santiago ligt.

Hij bespreekt de aanslag met voormalig marinesoldaat Michael Jaco in onderstaande video. “Ik zei destijds Chili, als ik me niet vergis, ze gaan het aanvallen met deze directed energy weapens.” Michael Jaco reageert: “Ongelooflijk!” Dammegard zegt: “Nee, niet ongelooflijk, maar voorspelbaar, zodra je de modus operandi gaat zien.”

Lees dit artikel verder bij Ella Ster*: https://www.ellaster.nl/2024/02/19/ole-dammegard-brengt-aanslag-in-chili-in-verband-met-lithium-en-energietransitie/

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 225 times, 1 visits today)