Ella Ster

Ella Ster*: Oncoloog Makis is geschokt dat een vaccin dat kanker veroorzaakt op de markt blijft

In Canada waren zorgverleners en artsen sinds oktober 2021 verplicht zich te laten vaccineren. Degenen die dat niet wilden, zijn op non-actief gesteld of uiteindelijk ontslagen. Als gevolg zijn tienduizenden zorgverleners hun baan kwijt geraakt. Met grote gevolgen voor de medische zorg en lange wachtlijsten. Makis spreekt over twintig uur wachttijd bij de eerste hulp.

Door de vaccinatieplicht concludeert Makis dat 99,9% van de medici is gevaccineerd. Juist in die groep ziet hij in 2022 een oversterfte van 53%, ten opzichte van cijfers uit 2019. Daarnaast is er een schrikbarend grote groep van zorgverleners met vaccinatieschade of ‘plotselinge overlijdens’ van jonge mensen in de zorg.

Medici meer blootgesteld aan spijkeiwit

Naast de vaccinatieplicht wordt deze beroepsgroep ook meer blootgesteld aan patiënten die het spijkeiwit uitscheiden. In de volksmond noemen we dat shedding, maar in de papers van de klinische proeven spreekt men over “blootstelling aan de omgeving” (environmental exposure).

De bijwerkingen myocarditis, pericarditis en bloedklonters zijn door de vaccinproducenten inmiddels toegegeven. Maar er zijn nog veel andere ernstige bijwerkingen. Makis ziet niet alleen een toename in kanker, maar ook andere vormen van agressieve turbokanker, waarbij patiënten een levensverwachting van slechts enkele maanden tot een half jaar hebben.

Lees verder bij Ella Ster*: https://www.ellaster.nl/2024/03/02/oncoloog-makis-is-geschokt-dat-een-vaccin-dat-kanker-veroorzaakt-op-de-markt-blijft/

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 525 times, 20 visits today)