Café Weltschmerz

Erik Boomsma in gesprek met Ronald Bernard

In deze aflevering gaat Erik in gesprek met een speciale gast: Ronald Bernard. Hij is de oprichter van de United People Foundation en de B-of-Joy en is voor velen reeds bekend van zijn interviews die op YouTube te zien zijn en waarin hij vertelt over zijn eerste leven, waarin Ronald in opdracht van de hoogste regionen van de wereldmachthebbers zorgde voor het onzichtbaar laten verlopen van de geldstromen om onder andere oorlogen te financieren. Totdat hij in die kringen geconfronteerd werd met gruwelijkheden waar ook kinderen bij betrokken waren en hij niet meer in staat was nog langer deel uit te maken van het systeem waarin hij werkzaam was.

Erik praat met Ronald over de drijfveren, achtergronden en de grote schadelijke gevolgen van financiële machtsstructuren in de wereld. En over de toekomstplannen van de wereldmachthebbers, die nu in rap tempo worden uitgerold over de mensheid. Het wordt duidelijk dat, indien de mens niet snel tot het maken van fundamentele keuzes komt, zij onderworpen gaat worden aan een totale digitale dictatuur en slavernij.

Ronald vertelt ook over zijn 2e leven na het uittreden uit de financiële (onder)wereld en zijn Bijna-Dood-Ervaring. Zijn ervaringen brachten hem ertoe om zijn leven nu in het teken te stellen van het creëren van een Nieuwe Wereld voor de mens en nog meer specifiek voor de kinderen. Hij is de grondlegger van de United People Foundation, waarin in de afgelopen 12 jaar hard gewerkt is aan de realisatie en manifestatie van een nieuw coöperatief financieel systeem met een eigen munteenheid (URA) en een Financieel/Economisch platform (URA-platform). Dat URA-platform is nu operationeel en kan gebruikt worden door alle mensen die kiezen voor een menselijke en liefdevolle wereld.

In het gesprek neemt Ronald ons mee door het URA-platform. Hij laat zien hoe het werkt, hoe het eruit ziet en op welke manier het de mensen een ontsnapping biedt en hen bevrijdt van de perversie en de dreigende digitale slavernij van het oude financiële systeem. En om de al voorbereide volgende fases van de ontwikkelingsplannen van de manifestaties van de United People Foundation te activeren roept Ronald iedereen op om mede-eigenaar te worden door het aanschaffen van een Eeuwigdurend Leden Certificaat (ELC) en lid en gebruiker te worden van het URA-platform. Zodat de mensen elkaar voor het leveren van producten en diensten voortaan in URA gaan betalen.

(Visited 3.326 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Erik Boomsma in gesprek met Ronald Bernard
 1. Dank je wel Ronald en Erik een heel duidelijk verhaal ! Exact de macht ligt bij ons het volk…een fundamentele keuze maken door de mensen…het goede gaat het kwade absoluut overwinnen !

 2. Mooi interview, ik denk alleen dat wanneer dhr Boomsma dhr Bernard had laten uitspreken ( en hij werd regelmatig afgekapt) er diepgaandere gesprekken hadden kunnen ontstaan.
  Ik had zo nu en dan de indruk dat er niet goed geluisterd werd,dat was jammer.
  Verder fijn dat dhr Bernard zijn verhaal heeft mogen doen.
  Een inspiratie voor allen ,en er is hoop dat er meer mensen zullen ontwaken !!

 3. Ik volg Bernard al een hele tijd.Wat ik nog niet duidelijk heb is of hij ook voor abortus is.
  Want hij heeft ook een nieuwe zienswijze op zijn platform.
  Hoe ver gaat hij hierin?Ben je nog baas in eigen buik?
  wie kan mij hierover meer info. geven?

 4. Afgelopen week heb ik een bijeenkomst van hem bijgewoond. Rondom abortus kreeg ik de indruk dat hij hier geen voorstander van is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *