Alternatief tv

Het Westen miskent Russisch perspectief. Ab Gietelink interviewt Marie-Therese ter Haar

Rusland-Oekraïne. Hoe moeten we het conflict in haar context begrijpen? Wat zijn de historische achtergronden ? Hoe zou het westen moeten reageren? We maken een historische analyse met Marie Therese ter Haar. Zij is directeur van de Rusland Academie. Zij woont het halve jaar in Moskou en schreef diverse boeken over Rusland.

Bron: https://www.alternatief.tv/

(Visited 1.008 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Het Westen miskent Russisch perspectief. Ab Gietelink interviewt Marie-Therese ter Haar
 1. De Wolfowitz doctrine werd geformuleerd in 1991, toen W. deputy secretary of defense was onder Bush senior. De kern van US foreign policy was consolidatie van haar nieuwe positie als ’the sole world super power’. Voorkomen moet worden, dat het EurAziatische continent zich zou ontwikkelen tot één vreedzaam en welvarend onderling handeldrijvend continent, waar de helft van de wereldbevolking woont. Dat zou N (& Z) America degraderen tot een minder belangrijk werelddeel. Het US heeft belang bij onderlinge verdeeldheid in Europa en Asia. Anno 2022 is die politiek met de Russische inval van de Ukraine succesvol (voorlopig). Het doet mij denken aan het beleid van Israel in het MO. De consul-generaal van Israel in New York liet zich 2 decennia geleden ontvallen dat een zo instabiel mogelijk MO in Israel’s belang is; Het is de enige nucleaire mogendheid in het MO. Ook daar is Israel (in nauwe samenwerking met de US) succesvol mee.

 2. Die zogenaamde ‘lentes’ die de vn hebben gecreëerd hebben niks dan ellende gebracht.
  Dat dit zich in Ukraïne voordoet is van hetzelfde duivelse concept, dat een zorgelijke ontwikkeling wordt en een tweespalt in de Europese volkeren veroorzaakt!
  Positief van M-T!

 3. FROLIMO heeft Barbara Baarsma uitgeroepen tot crimineel van het jaar.

  Maxima Zorreguieta| WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems (Je zult niets bezitten)

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economid Forum
  Pieter Abbeel – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)<<<<<<<<<<<<<<<
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum

 4. Ik heb een Russische vrouw, ik ken daarnaast vele Russische maar ook Ukrainse vrouwen en sommige mannen…..ik ben fan van de Russiche vrouw, ze zijn mooi, lief, vooral als ze echt van je houden, zien er vrouwelijk en sexy uit, ze zijn hoog opgeleid en het maakt niet uit waar ze wonen, inclusief Siberie. Ik heb een kennis, ze is kinderarts in Cheblinsk, diep in de Oeral, als je het daar ziet, als je haar ziet….liepen dat soort vrouwen maar hier in Nederland rond….zo een hoog nivo. Mijn eigen vrouw is advocate….een andere kennis is concertpianiste, woont ergens in het noorden…..en deze vrouwen staan vierkant achter Putin….en ik sta vierkant achter deze vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *