Blckbx

EU digital ID is verkapte staatsgreep”, legt financieel journalist Arno Wellens uit…

“Bouwen aan een Europese superstaat, met een gemankeerd Brussels parlement, leidt tot een autocratie”, opent financieel journalist Arno Wellens de – misschien wel – meest urgente uitzending van dit moment. Op zijn eigen platform wijdde hij er onlangs een onthutsende publicatie aan en dat was de aanleiding voor een diepgaand interview met programmamaker Flavio Pasquino.

“Er wordt wel eens gezegd dat er veel complottheorieën rondgaan deze dagen. Maar als je mensen achterdochtig wilt maken, dan moet je dit doen. Dan moet je iets dat je toch al wilde doen, nu doordrukken en de schuld geven aan corona”.

Ze waren het al van plan

Wellens doelt hier op de Corona Toegangsbewijzen (CTB) die in de horeca (en in de media) werden geïntroduceerd als een reactie op de Pandemie maar volgens de financieel journalist zit dat anders. “In 2019 waren er al vergevorderde plannen voor een proef in de horeca om met QR codes te experimenteren maar dat had nooit grootschalig gekund zonder grote urgentie. Corona was dus een welkome gast om te kunnen doen wat ze al wilden doen”, aldus Wellens.

Europees Digitaal Paspoort

“Als een andere instelling jouw paspoort gaat uitgeven. Een instelling die je niet daartoe hebt geautoriseerd, waar je geen controle over hebt en die je niet vertrouwd, dan is dat een soort staatsgreep”.

Wellens heeft het hier over de uitrol van het Europese digitale paspoort dat nooit aan de Nederlandse burger is voorgelegd ter goedkeuring. Intussen zijn de persen al op stoom en lijkt de uitrol onontkoombaar, als er geen grote weerstand vanuit de oppositie volgt.

eIDAS norm

En daarmee komen we bij het hoofdthema van deze uitzending. Het Europese digitale paspoort dat gestoeld is op de eIDAS norm, die tevens de basis is voor het Nederlandse VID (virtuele identiteit, uitgegeven door het RVIG), het internationale “Digital ID” van Thales en het CTB (Corona Toegangsbewijs). Zo zijn er tal van gelijksoortige initiatieven die het voor de meeste burgers ondoorgrondelijk maakt. En toch is er een gemene deler. Allen maken namelijk gebruik van de eIDAS norm die “attributen” (delen van je digitale identiteit) per situatie oproept en “veilig” beheert in je digitale wallet door de SSI-normering. SSI staat voor “Self Sovereign Identity” en impliceert dat je geheel zelf over je digitale identiteit beschikt, zonder dat Big Tech of andere partijen bij de gevoelige en persoonlijke informatie kunnen. En daar komt weer een complex vraagstuk om de hoek en wel de definitie van veilig. Volgens Wellens gaat het Blockchain-bases systeem criminelen uitnodigen de systemen te hacken en dat zou tot identiteitsfraude kunnen leiden van ongekende omvang. Pasquino wijst Wellens op een zorg die wel eens groter zou kunnen zijn, namelijk de macht die burgers aan overheden geven. Wellens is duidelijk; “dat is waar en maakt het dus nog erger. Het is niet of/of. Het is en/en en beide gevaren moeten we serieus nemen”.

World Economic Forum

”Het regeringsbeleid rondom het digitale paspoort is gebouwd door het World Economic Forum” toont Wellens aan met een brief aan de kamer “visiebeleid digitale identiteit” van 11 februari 2021 van Staatsecretaris Raymond Knops. Hele strofes zijn letterlijk overgenomen uit WEF documenten en daarmee is de invloed van het geesteskind van Professor Dr. Klaus Schwab niet meer te ontkennen. Iets wat Kamerleden als Gert-Jan Segers onlangs nog afdeden door het WEF te omschrijven als een onbeduidende praatclub die geen politieke invloed zou hebben.

Wat vast staat is, dat de QR code en de introductie van digitale paspoorten voorlopig niet van de baan zijn. Minister Ernst Kuipers verklaarde onlangs nog bij RTL op de site dat in 2022 nog zeker 29 miljoen zal worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van de Nederlandse Corona App. Daarmee is de afschaffing niet bepaald in zicht.

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.776 times, 1 visits today)
6 thoughts on “EU digital ID is verkapte staatsgreep”, legt financieel journalist Arno Wellens uit…
 1. Als zoiets dan “echt moet” dan Ik heb nog liever een vingerafdruk of irisscan systeem dan dat ik die telefoon de hele dag bij me moet hebben..

 2. Als je nu nog niet de effectieve bestrijdingsmiddelen opneemt dan is zelfs een levensverzekering
  niet meer af te te sluiten
  =========================================================================

  Bij OCCAM ’s militaire tak is al vaker gesteld dat volgens het natuurrecht het voor de redding van
  vele levens het absoluut noodzakelijk is de bezetting in tal van nationale staten de bezetting door
  het WEF uit te schakelen en wel bottom up en top down.

  Momenteel vindt de mondiale genocide plaats via drie wegen:
  -gefaseerde genocide via dodelijke vaccins die het natuurlijke afweermechanisme tegen infecties
  vernietigen.
  -inzet van biowapens op basis van miltvuur, pest, gemodificeerde vogelgriep, pokken etc,
  de WEF/VS-labo’s zijn daatoe ingericht in geheel Europa
  -uithongeren van de bevolking door venietiging van de Oekraine, inclusief de oekrainers en de
  naburige russen met een oorlog.

  Dit alles vanuit de rockefellerkringen en het strategisch moordcommando onder Klaus Martin Schwab,
  die met zijn WEF met thans circa 1300 werknemers, blijkbaar zijn er steeds meer menselijk helpers nodig,
  de grootste genocide op de mensheid uitvoert.
  Zie deze site voor verdere links:https://businessam.be/wef-voorziet-tussen-2018-en-2025-enorme-schokken-op-de-globale-arbeidsmarkt//

  Zoals gewoon in de vizie van Klaus Schwab, lees de beleidsbevestigende ‘wetenschappelijk geschriften’, zijn midden- en kleinbedrijf tot
  ondergang gedoemd omdat uw schoenmaker door een robot wordt vervangen. Vrije beroepen als artsen, advocaten, verpleegsters,
  kunstenaars, boekhouders, schrijvers, onderwijzers, boeren, fietsenmakers,gemeenteambtenaren en ook politici zijn in de totalitaire staat
  van de opperweffers na een aantal jaren niet meer nodig. (2025

  Nu al heeft het WEF verordonneerd dat werkgevers ongevaccineerden moeten ontslaan en vervolgens worden deze ongevaccineerden
  uitgesloten van uitkeringen en de voedselketen. De laatste tijdelijke werknemers worden gefaseerd vervangen door robots en AI. Gefaseerd
  houdt in door injecties en 5G de nutteloos geworden werkbijen af te maken.

  Voor de politici hebben Klaus Schwab en zij innercircle al lijsten klaar liggen voor niet meer nodige nutteloos geworden politici.
  Jesse Klaver, Attje Kuiken, Ernst Kuipers, van Dissel en zelfs Sigrid Kaag zullen na drie jaar als nutteloos door de wereldregering
  opgeruimd worden. Klaus zelf noemt dit de ‘lange messsen lijst’. Harari mag nog even meedoen als de nieuwe Jacques Attali.

  ——————————–OUDE VISIE ——————————————
  Een volk dat niet voor tyrannen zwicht?????
  Onkel Klaus Schwab hield het Maxima cs al voor dat de cojona een mooie gelegenheid zou zijn om het gepeupel verder te beroven van vrijheid, lijf en goed en de natuur verder op te stoken in de verbrandingsovens. Voor zover we weten is Lex nog niet gevraagd vluchten met andersdenkenden boven de Noordzee uit te voeren.
  Het zwijgen van het ‘koninklijke’ stel is oorverdovend. Zijn ze soms al gevlucht naar de atoomvrije kelder in de Cannerberg?

  Putin is coming to take them away on the second of may.
  Genocide gaat erg snel met een serie boostershots. Neem het hoofdstuk reeksen van je wiskunde boek erbij. Overigens zal de genocide ook zo gepland zijn.
  Voor de overlevenden en vaccinweigeraars gaat de bezetting Schwab ongetwijffeld over op vernietigingskampen, waarin de weigeraars als staatsvijandig en besmettelijk als eersten op meer traditionele derde-rijk-methoden naar de eindoplossing gaan.

  Jacqus Attali, de leermeester va Macron, had slechts gedeeltelijk gelijk:

  “…les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités. Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.
  La sélection des idiots se fera ainsi toute seule : ils iront d’eux-mêmes à l’abattoir!”

  De angstigen en de stomkoppen vragen om een injectie die de oplossing brengt. Ze gaan vanuit zichzelf naar het slachthuis! Vrij vertaald.
  —————————-
  Zet dit af op eIDAS dat bij het WEF staat voor: Extermination by Intelligent Data Acquisition System
  ============================================================================
  Een data gedreven artificieel intelligent systeem dat bij grafeengeinjecteerden via 5G het leven
  stop zet op grond van geaccumuleerde gegevens. Zo schakel je onwelgevallige elementen uit,
  zoals opposanten, overbodig geworden huurmoordenaars, niet meer nuttige politici, mensen
  die de houdbaarheidsdatum hebben overschreden!
  —————————-
  Maxima Zorreguieta| WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems (Je zult niets bezitten)

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economid Forum
  Pieter Abbeel – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
  Alexander De Croo – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Justin Trudeau | World Economic Forum
  Børge Brende | World Economic Forum
  Christia Freeland | WEF member of the Forum’s Board of Trustees (Canada Deputy Prime Minister)

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Jesse Klaver | deelnemer WEF
  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
  Maxima | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Frans Timmermans | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  Daria Kaleniuk | World Economic Forum (Ukraine)
  Volodymyr Zelenskyy | World Economic Forum

  Nederland Global Shapers, WEF:
  Hanna Verboom getitdone.org
  Aart van Veller Wij zijn Koel
  Erik Staijen Blue4Green
  Lyda den Hartog Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
  Katrin Ley Adidas Group
  H.R.M Jaime de Bourbon Parma Speciaal Gezant Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland
  Karien van Gennip ING Groep en voormalig staatssecretaris Ministerie van Economische Zaken
  Coen van Oostrom Oprichter en Ceo OVG Real Estate
  Lucas Simons Oprichter en Ceo NewForesight & SCOPEinsight, voormalig directeur Utz Certified
  Dennis Karpes NagaFoundation en voormalig oprichter van Dance4Life
  Ronald de Jong Philips

  Landverraders werden in de boeken onder oorlogsrecht tegen de muur gezet. Op een lange muur staat
  een tekst over een volk dat niet voor tirannen zwicht….

 3. WAKKER WORDEN OF IN JE SLAAP VERMOORD WORDEN

  Goed dat het eIDAS hier wordt benoemd. Het is weer typisch de ‘humor’ van de nazi Klaus Schwab.
  ‘Niets bezitten en gelukkig zijn!’ ‘World Extermination Fund’

  Het begrip biomassa schijnt bij het wef ook gebruikt te worden voor kinderen die misbruikt worden
  door en van voor chantage doeleinden. Bij de dutroux-zaak was dit al genoemd in de verhoren van
  getuigen. Feitelijk was het WEF al in volle gang onder vdB.

  DAAROM LAAT DIT TOT JE DOORDRINGEN EN HERLEES WAT HIER STAAT

  Zet dit af op eIDAS dat bij het WEF staat voor: Extermination by Intelligent Data Acquisition System
  ============================================================================
  Een data gedreven artificieel intelligent systeem dat bij grafeengeinjecteerden via 5G het leven
  stop zet op grond van geaccumuleerde gegevens. Zo schakel je onwelgevallige elementen uit,
  zoals opposanten, overbodig geworden huurmoordenaars, niet meer nuttige politici, mensen
  die de houdbaarheidsdatum hebben overschreden!

 4. Vermijdt onnodige bijvoegelijke naamwoorden:

  STAATSGREEP DOOR HET World Extermination Fund!

 5. Het omslagpunt is bereikt: Aanslagplegers op de kern van het wef en de omringde ‘elite’ zullen
  woorden toegejuicht.

 6. Zo grappig hoe bang mensen bang zijn om voor complotdenker uitgemaakt te worden. Eerst zeggen, ja er zijn zoveel complot theorieën maar ik denk dat het gegaan is zoals ze zeggen. Vervolgens uitleggen dat dit digitale systeem al ver van te voren is bedacht maar het was niet te verkopen en nu drukken ze het er door. Dat is dus een complot theorie slimpie. Zodra het bewijs dat jij presenteert algemeen is geaccepteerd wordt het een (bewezen)complot(feit).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *