11 thoughts on “Fellner Live: Gevaccineerde wordt boos op TV – Nederlands ondertiteld
 1. Ja ik ben net zo boos en verontwaardigd als deze meneer. Hij heeft helemaal gelijk om zo giftig te worden. Ik wou dat dat eens op de Nederlandse tv gebeurde.

 2. Eindelijk iemand die het op tv durft en kan zeggen …! Live, dit stond niet in t script waarschijnlijk 😁

 3. Eindelijk terechte kritiek. Het is een Gamechanger voor omzet. Voor Big farma: prachtig om een nieuw medicijn zo snel op markt te krijgen zonder testen een groot onderzoeksveld zonder gedoe van goedkeuring eerst leveren voor weinig geld introductie, schaarste creëren daarna opschroeven van verkoop prijzen.. Alles is sluw doordacht en afschuwelijk omdat er mensen onnodig dood gaan of zwaar gehandicapt na hersenbloeding blijven zitten. Door Corona restverschijnselen hebben is verre van onschuldig wat ook doelbewust gemaakt is om omzet te genereren……

 4. Het coronavaccin van Pfizer legt de Amerikaanse farmaceut geen windeieren. In het tweede kwartaal was het vaccin goed voor een omzet van ruim 8 miljard dollar (6,8 miljard euro). De totale omzet steeg naar 19 miljard in een kwartaal.
  Dat is een stijging van liefst 86 procent ten opzichte van een jaar eerder.
  Koek nog niet op
  En de koek is nog lang niet op voor de Amerikaanse farmaceut. In heel 2021 verwacht het bedrijf voor 33,5 miljard dollar, omgerekend 28,4 miljard euro, van het coronavaccin te verkopen. Dat is op basis van de 2,1 miljard doses die het bedrijf dit jaar verwacht te slijten.
  En dat levert niet alleen een gigantische omzet op, maar ook een enorme winst. De brutowinstmarge op het vaccin is namelijk tegen de 30 procent. Dat betekent dat Pfizer er zo’n 10 miljard dollar aan overhoudt, voor belastingen. Met een effectieve belastingdruk van 16 procent blijft er dan nog altijd een fraaie 8,4 miljard over.
  Pfizer is trouwens niet het enige bedrijf dat hard binnenloopt op dit vaccin. Het Duitse BioNTech, dat het middel ontwikkelde, krijgt ongeveer een even groot deel van de buit.
  Ook zonder het vaccin gaat het goed met Pfizer. De omzet steeg in het tweede kwartaal met 10 procent als het vaccin niet wordt meegeteld. Het bedrijf denkt in 2021 in totaal zo’n 80 miljard dollar omzet in de boeken te zetten.
  Gaan we een stukje meer begrijpen over deze Plandemie!!!!
  Jij laat je prikken, en zij cashen.

 5. Dacht je dat Clown Hugo op televisie in discussie gaat met iemand, die misschien beter geïnformeerd is?
  Clown Hugo kan alleen op de man spelen, en emoties bespelen.

 6. Alleen voor omzet hoeven ze er geen grafeen oxide en aluminium en dergelijke in te doen.
  Alleen voor omzet hoeven er ook geen mensen te sterven door die rommel.

 7. Dit alles gebeurt om diverse redenen.
  1) Het financieel systeem staat op omvallen, en dan gingen er in het verleden heel nare dingen gebeuren die dat hebben hebben laten gebeuren.
  Vroeger, als een overheid zijn beloften niet meer waar kon maken omdat ze geen geld meer hadden, begonnen ze gewoon een oorlog.
  Dat leidt af, en je bent van een groot deel van het volk af.

  2) Crypto is erg in opkomst, en dat vindt de “elite” geen goed idee.
  Zij zijn dan hun macht kwijt, want zij hebben geen macht over Bitcoin en dergelijk, en banken heb je er niet voor nodig.
  Ook belastingen zijn heel moeilijk te heffen, omdat je geen zicht hebt op transacties.

  De mensen die nu aan de touwtjes trekken zetten nu razendsnel een nieuw systeem op, terwijl straks een groot deel van het volk dood en begraven is.
  Zij zullen KOST WAT KOST de macht behouden.
  Ben je ervan bewust wat er gebeurt en waarom.
  Zet geen spaargeld op de bank, maar koop crypto.

 8. sorry John Leuk als je in El salvador woont ? op n keer moet je ze ergens ….ook n keer inwisselen ? Tegen die tijd krijgen we te horen u moet 30%…. plus TAX +n boete betalen op U luchtcoins ?
  Bitcoin (BTC) adoption in El Salvador as a legal tender.
  Most of El Salvador Citizens Disagree with Bitcoin Law, Survey Finds
  Most of Salvadorans also aren’t interested in using the government’s e-wallet Chivo.

  Cellebrite Crypto Tracer | Uncover Bitcoin And…
  [Zoek op domein cellebrite.com] https://www.cellebrite.com/en/crypto-tracer/
  Cellebrite Crypto Tracer empowers teams to reveal solid evidence on individuals who use Bitcoin and other cryptocurrencies for money laundering, terrorism, drug and human trafficking, weapon sales, and other crimes.

  Jahweh god bibi op je mobieltje?

  Ik…. geloof meer in div zilvere muntjes 1 troy ounce
  € 25,00 Gewicht: 31,103 gram (1 troy ounce)
  Verpakt per 10 stuks in een tube en los in muntencapsules of etui
  Of koop goude muntjes a 1 troy ounce gouden munt
  € 1.630,00
  Je mag op reis volgens mij voor max 10.000 euro meenemen ?

  Handig voor als ze mettertijd de stekker der ff uit trekken…of n cyber bs storing komt .
  Ze gaan tot het uiterste.
  een dag geleden mijn email gehackt …32 tekens zijn n makkie voor ……. zij die je niet mag noemen…https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/

  En ik begrijp Pieter Stuurman ook niet met zijn Parallelle Samenleving? zie Gesprek Ad Broere en Pieter Stuurman.
  Alleen 500.000 duizend man de straat op en dreigend je banksaldo leeg te zullen halen…zet ze voor het blok !!!!!!!!!
  Want als Hond Hugo schwab honger krijgt zakt de besmettelijkheid als sneeuw voor de zon !

  Silver In Electronics

  Silver is found in virtually every electronic device. If it has an on/off button, it’s likely that silver is inside. On a sectoral basis, electronics & electrical demand dropped a modest 4% primarily due to the COVID-19 impact on global industrial production. From a country perspective, losses were experienced in China/Hong Kong, Germany, India and South Korea while gains were witnessed in Japan and the United States in 2020.

  Silver’s excellent electrical conductivity makes it a natural choice for everything from printed circuit boards to switches and TV screens.

  Silver membrane switches, which require only a light touch, are used in buttons on televisions, telephones, microwave ovens, children’s toys and computer keyboards. These switches are highly reliable and last for millions of on/off cycles. Silver is also used in conventional switches likes those used for controlling room lights.

  For printed circuit boards, used in consumer items from mobile phones to computers, silver-based inks and films are applied to composite boards to create electrical pathways. Similarly, silver-based inks produce RFID tags (radio frequency identification) antennas used in hundreds of millions of products to prevent theft and allow easy inventory control. RFID’s are also used in prepaid toll road passes. Many plasma display panels are also fabricated using silver and silver’s use in the evolving 5G deployment is a plus for silver.

 9. Je denk er hetzelfde over als ik, want ja, wat als ze het internet platleggen, dan heb je aan bitcoins ook niets, tenzij je fysieke bitcoins hebt (geen idee of die er zijn, heb er geen verstand van).
  Ik ga ook voor zilver en goud. Van zilver de munten (maple leaf 99,99% zilver), omdat je over munten geen 21% BTW hoeft te betalen, voor baren wel.
  En van goud de baren (999.9% goud). Ik kies voor het merk Häfner, die zijn goedkoper dan Umicore, terwijl het gewicht en goudgehalte hetzelfde is, baren zijn goedkoper dan munten.
  Bestellen kan heel makkelijk en vertrouwd bij Hollandgold o.a.

 10. Ik zou behalve deze onrustige, opgeblazen mijnheer ook wel het antwoord willen zien. Waarom zier ik die niet? De man die het moet aanhoren blijft in ieder geval heel kalm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *