Blckbx

Getuigen van de Waarheid: wat er werkelijk gebeurde…- Nederlands ondertiteld

Zeventien getuigen van de harde waarheid spreken zich uit over wat zij meemaken in de zorg: de onmenselijkheid en schade van alle maatregelen, de overdreven maar alles verlammende angst en de talloze bijwerkingen van de vaccins, die steeds zichtbaarder worden.

Journaliste Elsa Mittmannsgruber deed een oproep aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten en iedereen die werkzaam is in de zorg. Honderden zorgprofessionals meldden zich bij haar met hun verhaal. De zorg is echter een sector die wordt gekenmerkt door tegenwerking en stigmatisering van iedereen die ook maar de kleinste kritische noot durft te uiten over het coronabeleid en de vaccins. Daarom willen de meesten van hen anoniem blijven. Maar deze zeventien dappere getuigen – uit Duitsland, Oostenrijk en Oost-Tirol – durven met naam en toenaam de noodklok te luiden: het gaat niet goed.

Het ging al niet goed tijdens de eerste fase van deze zogenaamde pandemie. Door de overdreven angst voor het onbekende virus werden belangrijke afdelingen van ziekenhuizen gesloten om personeel en bedden vrij te spelen. Dit alles voor een golf patiënten die nooit zou komen. Terwijl veel coronapatiënten ook nog eens prima thuis hadden kunnen revalideren, maar nu – bevangen door een irrationele angst – in het ziekenhuis lagen. En zorgpersoneel zat zonder klachten thuis vanwege een positieve test. Was er daarom wel sprake van een overbelaste zorg?

In de reguliere media gaat het nog maar weinig over de steeds zichtbaarder wordende bijwerkingen van de vaccins. Radiostilte voert de boventoon. En wat we wel horen is vooral de boodschap dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn. Terwijl er toch steeds meer aanwijzingen zijn dat ze meer schade veroorzaken dan dat ze leed voorkomen. Deze zeventien zorgprofessionals doorbreken de stilte, ook namens hun honderden collega’s die anoniem willen blijven. Ze vertellen ons over de enorme toename van allerlei gezondheidsklachten onder gevaccineerden en de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen om deze te rapporteren. Genoeg is genoeg, zeggen zij nu.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.984 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Getuigen van de Waarheid: wat er werkelijk gebeurde…- Nederlands ondertiteld
  1. Ik blijf uit die zogenaamde zorg altijd buiten, ik zorg zelf voor mezelf … Wie wil er naar de politieke klinieken? Ik niet! Wie wil er naar dokters? Ik niet! Wie wil er naar de politieke bejaardengevangenissen? Ik niet! Je moet zelf leren naar je eigen lichaam luisteren, niet naar bemoeials! Zag ik daar weer niet die tiran kop van de WHO? Die zijn kop moeten ze gewoon openbaar afhakken! Het zal rap gedaan zijn met hun tirannie dan! Stop met dat love love love met tirannen, dat hoort niet, dat is zelfmoord!

  2. Zoveel mensen weigeren in te zien wat er werkelijk aan de hand is. Bij politici, gezondheidsautoriteiten, rechterlijke macht, politie, media en ambtenaren gaat het veelal om kwaadaardige opzet. Maar de bevolking zelf is in zoverre niet ‘onschuldig’, dat zij zich irrationele angst heeft laten aanpraten. Een andere categorie is onverschillig, en onwillend om de waarheid onder ogen te zien; een verbazend grote groep burgers blijft, verbijsterend hoe dat ook is, vertrouwen op ‘het bevoegd gezag’. Deze giftige cocktail heeft immens corrupte multimiljardairs als Bill Gates, George Soros, de Rotschilds en Rockefellers etc. in staat gesteld Jan & alleman om te kopen en hun zin door te drijven. Iemand als Reiner Fuellmich kan praten als Brugmans, maar hij krijgt veel te weinig gehoor, geholpen door genadeloze censuur door overheden en big tech op internet. Met de wereld economie op instorten lijkt er eindelijk een kans te ontstaan, dat de wereldbevolking uit haar lethargische slaap moet ontwaken. Zij moet zich ontdoen van het juk van UN/WHO, BIS, IMF, EU/ECB en de NGO’s van de multimiljardairs (en het WEF).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *