Overige

Grafeen in regenwater, chirurgische maskers, PCR-doekjes en C19-flesjes

Dr. Ana Maria Mihalcea, MD, PhD interviewt ingenieur Matt Taylor die zijn onderzoek presenteert naar het vinden van grafeen in regenwater, chirurgische maskers, swabs en C19 flesjes. Dr. Matt Shelton, met tientallen jaren ervaring in patiëntenzorg en milieugeneeskunde voegt zich bij ons met Live Bloed Analyse video’s. We maken allemaal deel uit van een internationale onderzoekssamenwerking om de C19 flesjes en het bewijs van Nanotechnologie te beoordelen.

Dr. Ana Mihalcea is een gediplomeerd internist en president van AM Medical LLC, een integratieve gezondheidskliniek met een focus op anti-aging en omkering van alle ziekten. Dr. Ana is de bekroonde auteur van het boek “Light Medicine – A New Paradigm – The Science of Light, Spirit and Longevity”. Ze is ook een voorstander van medische vrijheid.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.786 times, 1 visits today)