17 thoughts on “Griep-19 is gewoon een verkoudheidsvirus, de experts zeggen het zelf
 1. Juist in dat geval brengt massa vaccinatie grote gevaren met zich mee omdat het virus er alles aan zal doen te onsnappen aan het vaccin. Dit ontsnappen kan alleen doordat het virus zich agressiever opstelt. Liefst doet het virus dat niet. Een virus heeft er niets aan zijn host te doden want dan dood het op termijn ook zichzelf voorzover een virus dood kan gaan. Massa vaccinatie die vandaag gebeurd heeft dan ook een ander doel dan gezondheidszorg. De kunstmatig gemaakte pandemie (door wijziging van de definitie van pandemie, van groepsimmuniteit, van immuniteit en vaccineren) is een instrument om de onderliggende instorting van het fiat geld systeem te maskeren en tijd te winnen een central bank digital currency te implementeren. Dat hierbij honderdduizenden onnodige slachtoffers gemaakt worden is van geen belang voor de heersende elite. Zij zitten namelijk in een doodstrijd om de macht. Voor ons is het afwachten wie die strijdt gaat winnen. Het probleem van de massa is de onwetenheid over dat wat echt aan de hand is. De hersenspoeling heeft een ongekend niveau bereikt en gaat vanaf de geboorte via het onderwijs, de media door tot aan het graf. Deze hersenspeoling moet doorbroken worden. Als dat gebeurd is het afgelopen met de heersende elite op alle niveau’s.

 2. Vertrouw geen politici, dat zei ook Edward Snowden, maar dat interesseert de Jezus freaks niet, die volgen de Paulus dictaten dat je de keizers & koningen van deze planeet moet gehoorzamen, hoe corrupt ze ook zijn, echt verzet verbiedend, volgens hen moest men al twee jaar tijd zitten verdoen met bla bla bla tegen deze tirannieke fascisten! Jezus freaks leiden altijd tot masochistisch zelfmoord! Ik zei al twee jaar tegen hen dat het niets zou uithalen! Ik heb er ook al kritiek over geuit tegen Robert Jensen met zijn Trump geloof! Wat zei Trump over Snowden? Dat hij de doodstraf verdiende toen hij nog niet aan de macht was, daarna draaide hij naar, ”ik zal er nog eens moeten over nadenken”, want hij ligt daar niet echt van wakker! Als het Trump niet interesseert zegt hij altijd ontwijkend, ”ik zal er nog eens moeten over nadenken, want deze vindt dit & de andere dat”, kontendraaierij voor de stemmers!

  Wij moeten volledig afstappen van de verticale partijpolitieke staatstructuren, die moeten éérst opgeruimd worden alvorens we echt ”build back really better” kunnen beginnen met een horizontaal volksbestuur! Zo op deze manier met de kraan open blijven dweilen heeft geen zin! Te ver is te ver! Wat deze fascisten dicteren is het tegenovergestelde van de uitgangspunten van de Neurenberg-codes! Malatesta stelde dat absolute geweldloosheid niet de juiste methode is tegen fascisten, je moet te werk gaan als een dokter die de kanker gezwellen aanpakt, niet de kleintjes, maar de opdrachtgevers pakken & opruimen, er is geen andere weg mogelijk, tegenover fascisten is er geen andere oplossing mogelijk, tenzei men zelf ook fascisten wil worden, of zich door hen wil laten uitmoorden!

 3. we worden voor de gek gehouden!!iedereen sluit zn ogen maar en doet precies wat de overheid zegt!!verkoudsheid virus,hierdoor moet heel nederland op slot en ook nog QR code!!zeg dan gewoon eerlijk:we gebruiken de coronaregels of vanuit hieruit alles te kunnen digitaliseren!punt.

 4. Maar houdt hem wel verantwoordelijk voor de psychische schade toegebracht aan de mensen!

 5. Edward Snowden had correct voorspeld wat vandaag overal aan het gebeuren is (AD), ”deze politici zijn extreem tirannieke heersers, het gaat niet meer over goed of slecht, maar over wat kan & niet kan!”

 6. Van Ranst zijn tirannieke smoel wil ik niet meer in beeld zien, hij is een bewezen smerige pusher als die Ab Osterhaus, die zijn totaal gewetenloze sadistische fascisten die alle oppositie totaal met de goedkeuring van deze politici & hun officiële willen & zullen bannen, neerknallen dat tuig! Van de eerste dag dat ik die bezig zag, dacht ik, godverdomme wat denkt dat monster dat hij is!

 7. Zeer juiste analyse ,niet enkel de hersenspoeling van de massa , maar ook het gevaar van de vaccinaties zijn een verzwegen feit !Officieel volgens de EU commissie en de raad voor Europa zijn er al meer dan 6.000 doden door de spit zelf ,Volgens andere bronnen reeds 23.000 en om en bij de twee miljoen personen met zware bijwerkingen ,(bron Frontnieuws) daarom wil de EU maffia een ‘fonds’ oprichten om de slachtoffers van ‘het vaccin’ te helpen , De producenten van het vaccin verdienen nu 1.000€ per SECONDE ! Follow the money

 8. Hier de echte virussen voor een tribunaal:

  Wat denk je bij een depopulatie-agenda?
  Kunnen we ons beter doodvechten dan laten doodspuiten?

  Kabinetsleden voeren genadeloos de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen uit:
  -+ -+ -+ -+ -+ RIP -+ -+ Memento Mori -+ Ipsos Mori (verkiezingsfraude) -+ –+ [ O-<–<]
  niets bezitten en gelukkig zijn?

  Met Huig Plug: NIET VERGETEN!

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt <—————)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januari 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

 9. Ranst en Gommers willen zich uit het schwab-NWO-complot draaien om
  te ontsnappen aan de strop!

 10. Graag zou ik van iemand willen weten of de seizoensgriepprik nog veilig is om te nemen. Haast u svp met antwoorden daar deze voor zaterdag zijn gepland. Ik kreeg die elk jaar tegen longontsteking door astma en auto-immuunziekten. Bij voorbaat hartelijk dank

 11. Eerst wil ik een voorbeeld beschrijven om duidelijk te maken hoe er onderzocht kan worden wat het effect van bepaalde biologische onderdelen of bepaalde stoffen op het lichaam is.
  Stel, de stelling die we willen onderzoeken is de volgende: De cafeïne in koffiebonen verhoogt, bij orale inname door mensen, de bloeddruk.
  Om te beginnen laten we tijdens het eerste experiment 10 proefpersonen een aantal koffiebonen doorslikken. Na enige tijd stijgt bij 9 van de 10 de bloeddruk. Hebben we nu bewezen dat dat komt door de cafeïne uit de koffiebonen? Nee, koffiebonen bevat naast cafeïne een heel arsenaal aan stoffen en een aantal mineralen en vitaminen. De bloeddrukstijging zou bij inname van hele koffiebonen ook door een van de andere stoffen in de koffiebonen kunnen komen.
  Het experiment wordt herhaald, maar nu worden de koffiebonen gemalen, in een capsule gedaan en door de proefpersonen ingenomen. Gevolg de bloeddruk van 9 proefpersonen verhoogt weer. Hebben we met dit experiment bewezen dat de cafeïne in de koffiebonen de bloeddruk verhoogt? Nee, net als bij het eerste experiment, zitten de stoffen die in de koffiebonen zitten ook in de gemalen koffiebonen. Dus er is nog niet bewezen dat de bloeddrukverhoging veroorzaakt wordt door de cafeïne in de koffiebonen.
  Bij het derde experiment filteren we de koffie, we zetten eigenlijk een bakkie koffie. Het oplossing die we hiermee vormen is de koffie. Wat achterblijft in het filter zijn de gemalen resten van de koffiebonen. Nu laten we de proefpersonen de koffie drinken en bij 9 van de 10 personen verhoogt de bloeddruk weer. Echter, we kunnen nu nog steeds niet beweren dat de bloeddrukverhoging veroorzaakt wordt door de cafeïne die in de koffiebonen zit. Koffie bevalt nog steeds veel stoffen die de bloeddruk zouden kunnen verhogen.
  Als laatste experiment gieten we de koffie in een reageerbuis en centrifugeren we deze. Door het centrifugeren worden de stoffen die in de koffie zitten gescheiden naar massa. Deze vormen een soort banden in de reageerbuis. In elke band zit een stof met een ander massa. De stof met de grootste massa komt onder te liggen en de stof met de kleinste massa bovenop. In onderstaand figuur is dit schematisch weergegeven. (Zie pagina 41: https://wissenschafftplus.de/uploads/article/Dismantling-the-Virus-Theory.pdf)

  Vervolgens kan de pure cafeïne uit de reageerbuis gehaald worden. Nu moeten we verifiëren dat de stof die we uit de reageerbuis hebben gehaald cafeïne is. We kunnen de cafeïne nu chemisch analyseren en onder een microscoop bekijken. Daarnaast moeten we de stappen die we gedaan hebben om aan de pure cafeïne te komen beschrijven zodat het mogelijk is voor andere partijen om het onderzoek te herhalen en te controleren.
  Dan kan de pure cafeïne in een capsule worden gedaan en aan proefpersonen worden gegeven. Wederom verhoogt de bloeddruk bij 9 van de 10 personen. Nu kunnen we met zekerheid zeggen dat de bloeddruk veroorzaakt wordt door de cafeïne in de koffiebonen. Om helemaal zeker te weten dat dat alleen door de cafeïne komt, zou je de test kunnen herhalen met de stoffen die achterblijven in in de reageerbuis en het overblijfsel in het filter.
  En om de experimenten nog beter uit te voeren moeten we eigenlijk 20 proefpersonen gebruiken. Tien krijgen de hierboven beschreven capsules en de overige 10 capsules met water of suiker.De onderzoekers mogen van te voren niet weten wie welke capsule krijgt. Hiermee zou je andere oorzaken ook kunnen ondervangen.
  En om het helemaal compleet te maken zou je ook nog kunnen onderzoeken waarom die ene persoon niet reageert op cafeïne.

  Stel nu dat de koffiebonen gemixt worden met thee, groene thee, matcha en nog een aantal cafeïnehoudende producten. Vervolgens herhalen we de stappen, het mengsel wordt gemalen, gefilterd en gecentrifugeerd. De cafeïne wordt uit de reageerbuis gehaald, en aan de proefpersonen gegeven. Kunnen we nu zeggen dat het de cafeïne uit de koffiebonen is die de verhoging in bloeddruk veroorzaakt. Nee, omdat er ook cafeïne van andere bronnen in het mengsel zit kunnen we nu niet met zekerheid zeggen dat de bloeddrukverhoging veroorzaakt wordt door de cafeïne in de koffiebonen.
  Voor zover het voorbeeld. Ik heb dit voorbeeld gebruikt van een filmpje, hier de (https://www.bitchute.com/video/3Gy2sddhd6b7/) (min. 3.20 tot 11.00).
  Zo zou je de cafeïne ook uit het bloed kunnen halen. Hiermee zou je kunnen vaststellen dat cafeïne een van de, of de rede van de hoge bloeddruk is.

  Nu wil ik kijken naar het onderzoek waarmee de primers (kleine stukjes van een virus) ontwikkeld zijn die gebruikt worden voor het detecteren van corona. Om een idee te hebben waar we het over hebben, hieronder een schematische afbeelding van de opbouw van een virus. Een virus bestaat van binnen naar buiten uit:
  nucleïnezuur (rood), dit is het DNA of RNA van het virus.
  een eiwitmantel, capside (blauw)
  de enveloppe (alleen bij dierlijke virussen) (geel en groen)
  (virusdeeltje: https://www.microbiologie.info/bouw%20van%20een%20virus.html)
  Volgens Zhang, die als eerste de volledige RNA streng van het coronavirus publiceerde, is de totale lengte van de RNA streng van het coronavirus 29903 nt lang (nt = nucleotiden). Hieronder zullen we naar dat onderzoek kijken. Op de afbeelding hieronder is een schematische weergave van een RNA en van een DNA streng te zien. De lengte van de RNA streng in bovenstaande afbeelding is 19 nt. Er bestaan 4 soorten nucleotiden.
  (RNA en DNA naast elkaar: https://www.mrchadd.nl/academy/vakken/biologie/dna-rna-wat-is-het-en-wat-is-het-verschil)
  Voor de PCR test worden er een klein stukje van de volledige RNA streng van het virus gebruikt, dit kleine stukje heet een primer. Corman heeft voor het coronavirus 9 primers ontwikkeld waaruit een producent van een PCR test kan kiezen. Deze primers, de kleine stukjes RNA, zijn de basis voor de PCR test. Deze primers zijn unieke stukjes van de volledige RNA streng die alleen voorkomen in het coronavirus en niet in die volgorde in het DNA of RNA van een mens, dier, plant of een ander virus. Als er geen primer(s) is/zijn kun je geen PCR test uitvoeren. Houd hierbij in je achterhoofd dat de PCR test ook gebruikt wordt om het coronavirus in de lucht, op deurknoppen of in je huisdier aan te tonen.
  Zowel op de site van het RIVM als door het WHO wordt verwezen naar hetzelfde onderzoek voor de primers die voor een PCR test gebruikt kunnen worden. Beide verwijzen naar een onderzoek van Corman, zie Aanvullende informatie diagnostiek COVID-19, hfst 2. Moleculaire testen en PCR-targets (hier https://lci.rivm.nl/covid-19/bijlage/aanvullend). En hier de link (https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2) voor het document van het WHO (onderaan pagina 3). De primers voor de PCR test voor corona zijn niet langer dan 21 nt.

  Laten we kijken hoe Corman aan de primers is gekomen.
  In het artikel van Corman staat in de Abstact (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6988269/):

  The ongoing outbreak of the recently emerged novel coronavirus (2019-nCoV) poses a challenge for public health laboratories as virus isolates are unavailable while there is growing evidence that the outbreak is more widespread than initially thought, and international spread through travellers does already occur.
  We aimed to develop and deploy robust diagnostic methodology for use in public health laboratory settings without having virus material available.

  Vertaald:
  De aanhoudende uitbraak van het recent opgekomen nieuwe coronavirus (2019-nCoV) vormt een uitdaging voor volksgezondheid laboratoria, aangezien er geen virusisolaten beschikbaar zijn, terwijl er steeds meer aanwijzingen zijn dat de uitbraak wijder verspreid is dan aanvankelijk werd gedacht, en internationale verspreiding via reizigers al plaatsvindt.
  Ons doel is een robuuste diagnostische methodologie ontwikkelen en implementeren voor gebruik in laboratoria voor de volksgezondheid zonder dat er virus materiaal beschikbaar was.

  En in de Discussion melden ze het nog een keer:

  The present report describes the establishment of a diagnostic workflow for detection of an emerging virus in the absence of physical sources of viral genomic nucleic acid.

  Vertaald:
  Het huidige rapport beschrijft de totstandbrenging van een diagnostische workflow voor de detectie van een opkomend virus in afwezigheid van fysieke bronnen van viraal genomisch nucleïnezuur.

  De onderzoekers hebben de volledige RNA streng van het coronavirus niet tot hun beschikking gehad om de primers te ontwikkelen, ze wisten dus niet hoe de volledige RNA streng van het corona virus eruit zag. Om het koffie voorbeeld erbij te pakken, ze hebben de geïsoleerde cafeïne uit de koffiebonen niet tot hun beschikking. Als ze niet wisten hoe de volledige RNA streng van het coronavirus er uit zag, dan kunnen ze dus niet met zekerheid zeggen dat de primers die ze ontwikkeld hebben uniek zijn voor het coronavirus. Hoe zijn ze dan aan RNA strengen gekomen om dit toch te kunnen doen?

  Op pagina 3 onder Results staat:
  Before public release of virus sequences from cases of 2019-nCoV, we relied on social media reports announcing detection of a SARS-like virus. We thus assumed that a SARS-related CoV is involved in the outbreak. We downloaded all complete and partial (if>400 nt) SARS-related virus sequences available in GenBank by 1 January 2020.

  Vertaald:
  Voordat virus sequenties (=delen van de gehele RNA streng) uit gevallen van 2019-nCoV openbaar werden gemaakt, waren we afhankelijk van rapporten op sociale media waarin de detectie van een SARS-achtig virus werd aangekondigd. We gingen er dus van uit dat een SARS-gerelateerde CoV bij de uitbraak betrokken was. We hebben alle volledige en gedeeltelijke (indien> 400 nt) SARS-gerelateerde virus sequenties gedownload die voor 1 januari 2020 beschikbaar waren in GenBank.

  Er zijn dus primers ontwikkeld op basis van rapporten op social media waarin gesuggereerd werd dat het om een SARS achtig virus ging, en op een vermoeden van de onderzoekers dat het om een SARS achtig virus zou gaan. Ondanks dat ze de specifieke RNA streng niet tot hun beschikking hadden, hebben ze toch primers ontwikkeld met de tot dan toe (01-01-2020) beschikbare SARS gerelateerde virus sequenties.

  Corman verwijst voor de volledige RNA streng naar Zhang, zie ref.2 van het onderzoek van Corman (Hier de RNA streng vermelding in de database (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MN908947) en hier het onderzoek dat geleid heeft tot de volledige RNA streng (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7094943/pdf/41586_2020_Article_2008.pdf)). Of en hoe Corman de volledige streng van Zhang gebruikt heeft wordt niet vermeld door Corman in zijn artikel. Laten we er gemakshalve vanuit gaan dat Corman deze gehele RNA streng van Zhang tot zijn beschikking had voor het ontwikkelen van de primers voor de PCR test, ondanks dat Corman zelf schrijft dat dit niet het geval was!! Dan had hij uit die volledige RNA streng een aantal unieke stukjes RNA kunnen ‘knippen’ voor de PCR test. Nu wordt het nog wat technischer, maar dit is misschien wel het belangrijkste om te begrijpen.

  Zhang en zijn collega’s hebben de volledige RNA streng gemodelleerd, dus niet geïsoleerd zoals we zullen zien. Zhang heeft van 1 patiënt een bronchoalveolar lavage fluid (BALF) afgenomen. Dit is vocht uit de onderste luchtwegen, zie hier (https://en.wikipedia.org/wiki/Bronchoalveolar_lavage). Vervolgens gebruiken ze de BALF voor het uitlezen van een heleboel RNA strengen van verschillende lengte. Het monster (BALF) bestaat uit het vocht / slijm uit de onderste luchtwegen. In dat monster zit niet alleen het virus, maar waarschijnlijk veel meer genetisch materiaal van de patiënt zelf en/of andere micro organisme. Dit mengsel van genetisch materiaal gebruikt Zhang vervolgens om de gehele RNA streng te modelleren.

  Op pagina 270 staat onder RNA library construction and sequencing het volgende:
  Total RNA was extracted from the BALF sample using the RNeasy Plus Universal Mini kit (Qiagen) following the manufacturer’s instructions.

  Op dezelfde pagina onder Data processing and identification of the viral agent staat:
  Sequencing reads were first adaptor and quality trimmed using the Trimmomatic program. The remaining 56,565,928 reads were assembled de novo using both Megahit (v.1.1.3) and Trinity (v.2.5.1).
  Megahit generated a total of 384,096 assembled contigs (size range of 200–30,474 nt), whereas Trinity generated 1,329,960 contigs with a size range of 201–11,760 nt.

  Vertaald:
  Totaal RNA werd geëxtraheerd uit het BALF-monster met behulp van de RNeasy Plus Universal Mini-kit (Qiagen) volgens de instructies van de fabrikant.

  De uitlezingen werden eerst adapter en kwaliteits bijgesneden met behulp van het Trimmomatic-programma. De overige 56.565.928 uitlezingen werden de novo samengesteld met behulp van zowel Megahit (v.1.1.3) als Trinity (v.2.5.1).
  Megahit genereerde in totaal 384.096 geassembleerde contigs (grootte bereik van 200–30.474 nt), terwijl Trinity 1.329.960 contigs genereerde met een groot bereik van 201–11.760 nt.

  Oke, hier de uitleg over wat dat allemaal betekent.
  De stukjes RNA worden rechtstreeks uit het monster (de BLAF) gehaald. Er wordt nergens beschreven of en hoe ze alleen de RNA stukjes van het coronavirus uit het monster isoleren.
  Het trimmen van de dataset is het ‘schoonmaken’ van de dataset, zie hier vanaf minuut 1.06 (https://www.youtube.com/watch?v=nOJ5RGkKwnQ). De overige 56 miljoen uitlezingen laden ze in een computer en laten 2 softwareprogramma’s mogelijke verbindingen tussen deze kleine stukjes RNA berekenen / modelleren, of te wel ze werden de novo samengesteld. (Hier de links naar de beschrijving van de 2 software programma’s, Megahit (https://core.ac.uk/reader/38078096?utm_source=linkout) en Trinity (https://github.com/trinityrnaseq/trinityrnaseq/wiki).)

  Definitie van assembled de novo, (https://thesequencingcenter.com/knowledge-base/de-novo-assembly/).
  De novo assembly is a method for constructing genomes from a large number of (short- or long-) DNA fragments, with no a priori knowledge of the correct sequence or order of those fragments.

  Vertaald:
  De novo-assemblage is een methode om genomen (RNA strengen) te construeren uit een groot aantal (korte of lange) DNA-fragmenten, zonder a priori kennis van de juiste volgorde of volgorde van die fragmenten.

  En Contigs overlappende stukjes DNA of RNA, zie hier (https://en.wikipedia.org/wiki/Contig).

  Zhang gebruikt voor het modelleren van de volledige RNA streng het vocht uit het monster, zonder dat hij eerst de virusdeeltjes scheid van het overige genetische materiaal.
  Daarna maakt hij met één computerprogramma van 56565928 stukjes RNA, 384096 langere stukjes RNA met verschillende lengte, en met een ander computerprogramma maakt hij van 56565928 stukjes RNA, 1329960 langere stukjes RNA met verschillende lengte. Hieruit wordt vervolgens, na vergelijking met een vleesmuizenvirus (het template), de uiteindelijke RNA streng gekozen. En de RNA streng die als vergelijkingsmateriaal dient bestaat zelf ook alleen als computermodel, en is nooit rechtstreeks uit een vleermuis of een van zijn vloeistoffen geïsoleerd. En wat zou er gebeuren als Zhang de 2 computerprogramma’s nog een berekening had laten maken met een tweede monster, zou er dan een andere RNA streng berekend zijn? Een mutatie? Deze controle is niet uitgevoerd door Zhang. Ook heeft hij niet gecontroleerd of hij bijvoorbeeld het mazelen virus, of het waterpokkenvirus uit het monster kan modelleren.

  De volledige RNA streng is dus een fictieve streng die alleen in een computerprogramma bestaat, vandaar dat Corman geen fysiek virus materiaal tot zijn beschikbaar had. En zo zijn er meerdere onderzoeken waarin de RNA streng alleen met behulp van een computerprogramma wordt berekend / gemodelleerd. Het coronavirus is nog nooit rechtstreeks uit een mens of een van zijn vloeistoffen geïsoleerd! Dus wat tonen ze aan met de PCR tests, als de volledige RNA streng niet beschikbaar was ten tijde van het ontwikkelen van de primers of als er een computermodel van de RNA streng gebruikt wordt. Ook zijn een aantal primers niet uniek, en behoren niet alleen tot het coronavirus, zie een van de punten hieronder.
  Ik zeg niet dat de mensen die ziek zijn geworden niet ziek zijn geworden, integendeel. Maar er mist elk wetenschappelijk bewijs dat dit door een overdraagbaar virus komt.

  Met bovenstaande in het achterhoofd zou ik je een aantal artikelen van Stefan Lanka willen adviseren. Hij heeft 7 basispunten geformuleerd om aan te tonen dat de bewijzen voor het isoleren en aantonen van het coronavirus niet wetenschappelijk onderbouwd zijn. Als je zijn naam googled krijg je meteen verwijzingen naar artikelen die schrijven dat hij €100.000,- moest betalen omdat Lanka beweerde dat het mazelen virus niet bestaat. Lanka had een beloning uitgelooft van 100.000 voor het aanleveren van een wetenschappelijk artikel waarin het mazelenvirus is geïsoleerd en de diameter van het virus kon worden aangetoond. In eerste instantie moest Lanka inderdaad betalen, tijdens deze zitting is er niet gekeken naar de artikelen die als bewijs voor het bestaan van het coronavirus dienden. In hoger beroep is Lanka in het gelijkgesteld. Er waren 6 wetenschappelijke artikelen aangeleverd die als bewijs moesten dienen voor het bestaan van het mazelen virus. In geen van deze 6 artikelen werd het bestaan van het mazelenvirus aangetoont.

  De 7 basis punten: The causers of the corona crisis are clearly identified Virologists.
  (http://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologists.pdf)

  Hier een goede analyse van de 6 artikelen die tijdens het proces als bewijs voor het mazelenvirus dienden: https://telegra.ph/What-is-a-scientific-fact-A-small-case-study-The-measles-process-10-06

  Verdere informatie:
  Twee duitse journalisten hebben verschillende onderzoekers aangeschreven en gevraagd of de foto’s in het artikel dat ze gepubliceerd hebben een foto is van het pure virus. Dus een foto van alleen het virus en niets anders. Dit was in geen van de gevallen het geval.
  https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

  Een van de primers is exact gelijk een stukje genetisch materiaal van een mens!
  De tweede sequence van het WHO voor de PCR test (https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2): CTCCCTTTGTTGTGTTGT, is exact gelijk aan Homo sapiens chromosome 8 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide/NC_000008.11?report=genbank&log$=nuclalign&from=63648346&to=63648363#goto568815590_0): CTCCCTTTGTTGTGTTGT (onderaan de pagina)
  BLAST is een zoekmachine die gelijke stukjes RNA in een database zoekt. Als je een van de primers in vult in BLAST kom je er achter dat er bijna geen een uniek is voor het corona virus.
  Primers: https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2
  BLAST = Basic Local Alignment Search Tool (https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi)
  BLAST finds regions of similarity between biological sequences. The program compares nucleotide or protein sequences to sequence databases and calculates the statistical significance.

  Site met veel info over het virus en de PCR test. https://telegra.ph/Corona-Investigative-09-26

  Waar is het waterpokken virus?: https://odysee.com/@drsambailey:c/chickenpox-parties-and-varicella-zoster:f
  Een artikel uit 1919, toen gebruikte ze nog geen vakjargon, makkelijk te begrijpen. Het bleek een hele kunst om mensen te besmetten met de Spaanse griep!! https://jamanetwork.com/journals/jama/article-abstract/221687

 12. Niet geheel logisch, want al voor 1980 zijn de depopulatie agenda’s ontwikkeld en worden nu met de technische mogelijkheden
  door de ‘denktank’ Schwab uitgerold. Weinig te maken met geld; alleen met hebzucht en moordzucht door een kleine elite. De zogenaamde
  crash is namelijk ook totaal fake. Komt er een crash dan is het een crash van verdampen van ‘rijkdom’ van beleggers, in praktijk
  en principe is er voor echte productiemensen bijna niets aan de hand.

 13. PS Voorwaarde is wel het drastisch uitdunnen van de weffers voor een poosje stabiliteit.

  Wat denk je bij een depopulatie-agenda?
  Kunnen we ons beter doodvechten dan laten doodspuiten?

  Kabinetsleden voeren genadeloos de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen uit:
  -+ -+ -+ -+ -+ RIP -+ -+ Memento Mori -+ Ipsos Mori (verkiezingsfraude) -+ –+ [ O-<–<]
  niets bezitten en gelukkig zijn?

  Met Huig Plug: NIET VERGETEN!

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt <—————)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januari 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

 14. de griepprik schijnt sinds 2019 vernieuwd te zijn en ook mrna te bevatten.
  weet de bron niet meer dus je moet zelf verder zoeken.
  persoonlijk zou ik hem voorlopig overslaan, maar dat is mijn mening,sterkte in jouw beslissing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *