Klagemauer

Griep-19 maatregelen: Genocide-Aanklacht ingediend in Den Haag – Nederlands ondertiteld

Nauwelijks opgemerkt door het grote publiek, is het eerste internationale strafproces, tegen degenen die verantwoordelijk zijn en die aan de touwtjes trekken van de Corona-pandemie, in aantocht. Een Britse groep rond de voormalige vicepresident van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, heeft bij het Internationaal Strafhof in Den Haag een klacht ingediend tegen hooggeplaatste en bekende personen. Zij worden onder meer beschuldigd van “misdaden tegen de menselijkheid”, schendingen van de Neurenberg-Code, oorlogsmisdaden en “misdaden van agressie” in het Verenigd Koninkrijk en ook in andere landen. De klacht werd op 6 december 2021 in ontvangst genomen. De aanklagers roepen het Internationaal Strafhof op om met “de grootste spoed” een einde te maken aan “de invoering van COVID-vaccinaties, de invoering van onwettige vaccinatiebewijzen en alle andere vormen van illegale oorlogsvoering tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk”.

(Visited 4.275 times, 1 visits today)
12 thoughts on “Griep-19 maatregelen: Genocide-Aanklacht ingediend in Den Haag – Nederlands ondertiteld
 1. Och die krombanken van de NWO mag je niet op rekenen! Al!emaal 1 grote hoax ook! Dat staatisme, dat moet men opruimen! Dat is het gevaarlijkste geloof dat er bestaat, (Larken Rose).

 2. Tja, blijf de vijand buiten je als schuldige zoeken en altijd vinden. Of het nu de NWO of jouw staatisme is. Je blijft binnen de slachtofferrol opereren. En natuurlijk kun je niet op hen rekenen want wij zijn als mensheid gezamenlijk al eeuwen en eeuwen onderdeel van dat dwaze spel. Ook wij zijn degene die de NWO een Bill Gates of Klaus Schwab de aandacht geven. Wij kiezen er als mensheid voor aandacht te geven aan oorlogen, strijd en vijanddenken ofwel wij voeden zelf voortdurend hetgeen ons van buiten wordt aangereikt. Kijk hoe mensen zich opnieuw laten inpakken door de Rusland/Oekraïne propaganda. Wij creëeren met zijn allen deze wereld. Zolang wij in vijandschap en goed/kwaad blijven geloven/denken zal er niets veranderen. De verandering zit in de mens zelf. Verleg je aandacht!

 3. De aloude, hardnekkige vertaalfout: crimes vs humanity zijn misdaden tegen de mensheid.
  Misdaden tegen de ‘menselijkheid’ alias de vriendelijkheid BESTAAN NIET!

  Kijkt u eens in uw woordenboek Engels-Nederlands.

 4. Kijk naar corona ausschuss.de (Vivian Fisher en Reiner Fuellmich). Het zijn lange zittingen elke vrijdag. Inmiddels zitting 96. Heb je deze gevolgd ben je goed op de hoogte en weet je alle ins en outs van de asymetrische oorlogsvoering tegen de wereldbevolking met een geplande pandemie en vaccinaties die in de kern biowapens zijn deels gericht op genocide en op chipping van de overblijvers.

 5. Iedereen kan een klacht bij het ICC indienen.
  Dat betekent niet dat er ook maar iets mee wordt gedaan hoor.
  Daarvoor hebben ze ook belangrijker zaken onder handen.

 6. Ze heeft het niet begrepen, staatisme is het probleem dat je moet opruimen, ze maken u altijd tot slaaf, hun blijven u als slaaf behandelen, dom mens! Zolang je hen aanvaard & erop blijft stemmen, blijf je hun oorlogen & misdaden mee in stand houden! Totaal hersenloos hee!

 7. Dat is een onderzoek en bedoeld als documentatie en dossier opbouw. Daarnaast probeert men hiermee aan te tonen wat er gebeurd en wie hierachter zitten, met als doel dat steeds meer mensen het inzien en vanuit hier samen op te staan!

 8. 10000000000000000 bewijzen kun je hier neerplempen, maar alles gaat volgens plan gewoon door. Mensen zijn dom.

 9. Ik zeg toch dat die hun krombanken u bedriegen, geen recht spreken, dat is al veel langer aan de gang dan twee jaar! Kijk maar wat voor uitspraken dat die gedaan hebben over de zinloze maatregelen in verband met de Corona hoax! Wij weten toch dat het bedrog is, daar hebben wij hun krombanken toch niet voor nodig! Vertrouwen in diit smerig systeem is de oorzaak van alles! Je moet dat politiek tuig overal opruimen, ze voeren tegen ons een oorlog met niets dan bedrog & leugens! En daar zetten ze ook nog eens hun gewelddadige machtsapparaten voor in, voor een totaal verkeerd doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *