Café Weltschmerz

Hahnemann’s Homeopathie herschreven – Maarten Oversier en Ewald Stöteler

Maarten Oversier, regressie- en reïncarnatietherapeut en auteur van het recent verschenen boek ‘Bestaansrecht’, in gesprek met de vermaarde klassieke homeopaat en filosoof Ewald Stöteler (1957). Ewald herschreefde ‘bijbel’ van de homeopathie: ‘Hahnemann Homeopathy’ van Samuel Hahnemann (1755-1843), grondlegger van de homeopathie, met actualisaties naar onze huidige tijd.

In 1977 besloot Ewald de opleiding tot klassiek homeopaat te volgen. ‘Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met homeopathie ging voor mij het licht aan’, zegt hij. Als verpleegkundige deed hij veel klinische ervaringen op, die hem hielpen in zijn beroep als homeopaat. Inmiddels staat hij bekend als een grootheid in dit vakgebied. Nog steeds past hij zijn ongelooflijke kennis van ziekte en gezondheid toe in de dagelijkse homeopathische praktijk. Als internationaal docent aan opleidingsinstituten in Zwitserland, Japan, Engeland, Duitsland en Nederland verspreidt hij zijn kennis in opleidingen, bij- en nascholingsseminars en specialisaties.

Homeopathische, holistische principes zijn feitelijk op ieder wezenlijk menselijk, sociaal vraagstuk van toepassing, zo leert ons Ewald. Zijn inzichten in fysiologische processen, zijn kennis van het functioneren van het menselijk lichaam, organen en orgaansystemen, weefsels en de processen van het menselijk bewustzijn zijn uniek. Evenals zijn kijk op de actuele gecompliceerde wereldwijde ontwikkelingen blijken zijn inzichten en ervaringen in gezonde en pathologische processen en de miasma-leer, zoals ontdekt en beschreven door Hahnemann, van onschatbare waarde.

Een bijzondere combinatie voor het herschrijven van dit boek. Zijn ruim 40 jaar ervaring in een homeopathische praktijk en het eindeloos bestuderen van de ‘Organon der Chronische ziekten’, maken het boek van onmetelijke rijkdom. Ewald beschikt over een ongekende kennis over ziekte en gezondheid, de immuniteitsleer en de ‘effecten’ van vaccinaties. In deze uitzending deelt Ewald onder andere zijn visie en wijsheid over de huidige coronatijd.

Over het boek: net als Hahnemann is Ewald in staat om de waardevolle en specifieke tijdlijn te ontdekken die Hahnemann doormaakte tijdens de ontwikkeling van zijn klassieke homeopathie, afgerond in de 6eeditie van Organon. Homeopathie is wereldwijd gebaseerd op de 4eeditie van Organon. De 5e en de 6e editie zijn vrijwel genegeerd door de rest van de wereld. Ewald vult het gat tussen de twee uitersten: de 4e en de 6e editie van Hahnemann’s Organon en zijn boek The Chronic Diseases. Hierdoor wordt duidelijk dat het gelijkheidsbeginsel zoveel meer is dan alleen het kiezen van de juiste remedie. Het in het Engels geschreven boek ‘Hahnemann’s Homeopathy’ is een waar geschenk geschreven door een man die zijn liefde voor de homeopathie, zijn praktijk en zijn patiënten boven alles stelt en die weet dat dit zijn doel is in het leven.

https://ewaldstoteler.com/

(Visited 637 times, 1 visits today)
One thought on “Hahnemann’s Homeopathie herschreven – Maarten Oversier en Ewald Stöteler
 1. DE VERSLAVING AAN SEKSUELE OPWINDING EN ORGASME
  Zijn de nieuwe media een product van de wereldelite?
  Die vraag rijst als de nieuwe media zwijgen en de indruk wekken dat de genocide op de ongeboren mens en de kunstmatige productie van de mens exclusief christelijke problemen zijn.
  Dat zijn ze allerminst.
  Ze gaan elk mens aan en zijn desastreuzer dan ooit.
  Nu zwijgen is tekenen voor de psychopathologische agressie van de wereldelite tegen de wereldbevolking.
  Een wereldelite die ogenschijnlijk de strijd aanbind met drugs, alcohol en tabak maar zijn macht bestendigd met de internationale exploitatie van de verslaving aan seksuele opwinding, orgasme en de angst voor de dood.
  De nieuwe media leiden ons, al dan niet welbewust, rechtstreeks naar de ondergang door te zwijgen over de grondslagen onder de nieuwe wereld.
  De gewettigde kunstmatige productie van de mens en de genocide op de ongeboren mens zijn grondwetten waarmee politiek, wetenschap en hun media de instrumenten in handen hebben voor de universele aantasting van de lichamelijke integriteit van elk mens, op welke wijze dan ook.

  Onder het mom van de vooruitgang van medische therapieën, met inbegrip van regeneratieve geneeskunde – in dit opzicht zou Covid zelfs een godsgeschenk zijn geweest voor het doorbreken van ethische barrières – is zojuist een nieuw taboe doorbroken: Chimerische mens-apen embryo’s werden gecreëerd.
  (https://www.frontnieuws.com/de-aapmens-eerste-chimera-achtige-embryos-van-de-moderne-tovenaarsleerling/)

  Zoals wij er voor hebben gekozen te kunnen beschikken over het ongeboren leven zo zullen de heersers beschikken over ons lichaam en bestaan.
  Zoals wij toestaan dat wereldelite de natuurlijke evolutie doorbreekt met een kunstmatig verwekte mens van wie de lichamelijke integriteit op voorhand al is aangetast en de status heeft van consumentenproduct, zo ook zullen wij worden aangepast aan de wensen van de wereldheersers.
  De wereldelite kent de mens niet anders dan dat zij zichzelf kent, als een aan seksuele opwinding en orgasme verslaafde gender en consument.
  Hoewel al lang in de planning kon de wereldelite eerst effectief zijn slag slaan met de komst van het massamedium televisie en verwierf de almacht met de zogenaamde seksuele bevrijding, die niets anders inhield dan ‘De vernietiging van de vrijheid uit naam van de vrijheid’. (Gabriële Kuby)

  DOODSANGST
  De dodelijke tirannie van de wereldelite ontkomen we niet met behoud van de verslaving aan seksuele opwinding en orgasme en een dodelijke industrie uit naam van gezondheidszorg.
  De wereldelite doet er alles aan de ijzeren wurggreep van seksuele opwinding en orgasme op de komende generaties te behouden.
  Comprehehensive Sexuality Education (CSE) is de blauwdruk voor de ‘seksuele vorming’ van kinderen die via VN en WHO over de wereld wordt verspreid.

  Een aantal van de meest duivelse experimenten die op mensen zijn uitgevoerd dateren uit de vorige eeuw in periodes waar de wreedste dictators aan de macht waren.
  Als je de lange lijst neemt van de verschrikkelijke gebeurtenissen die bij het nazisme horen, dan blijken die maar slechts één donkere bladzijde in de geschiedenis te beslaan.
  De waardigheid en het respect van en voor de medemens scheen te zijn verdampt in het niets.
  (https://www.curioctopus.nl/read/10313/10-weinig-bekende-experimenten-met-menselijke-proefkonijnen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *