Overige

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Nu de mainstream media ten onder gaan aan hun eigen onkunde en het continu verspreiden van desinformatie, is het tijd dat we als mensen het roer zelf in handen gaan nemen. Dat begint met elkaar informeren, zonder censuur, zonder propaganda. Het Andere Nieuws wil daarin een rol spelen. Elk verhaal heeft meerdere kanten, het verhaal van de MSM en de politiek kennen we nu wel. Het is hoog tijd voor het andere verhaal. Het Andere Nieuws wil daar ruimte voor maken, ruimte voor niet alleen video- en podcastmakers, maar ook voor opinieschrijvers, columns, maar ook ruimte voor zaken als, alternatieve gezondheid, zowel geestelijk als fysiek. Zo blijkt dat er in de talloze Telegram groepen fantastische schrijvers en video-makers, ook zij zijn van harte uitgenodigd!

We bieden een plek voor elke organisatie of individu die iets kan toevoegen aan de andere kant van de MSM, Het Andere Nieuws dus. Het is een portaal naar de nieuwsvoorziening anno 2024. Van en door de mensen. Doe mee, en meld je club, organisatie of jezelf aan en neem de ruimte om te delen op een professionele manier. Het kost je niets om mee te doen! Laten we samen werkelijk verbinden en voorzie de wereld van censuurvrije en propagandavrije informatie. Wij werken ondertussen aan een nieuwe site, zodat we klaar zijn voor vrije nieuwsverspreiding.

 

Preview van de nieuwe website

Mee doen? Stuur je mail: https://www.hetanderenieuws.nl/over-contact/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2:

https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Mee doen met Het Andere Nieuws?

Mail: https://www.hetanderenieuws.nl/over-contact/

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 1.270 times, 2 visits today)