Overige

Het Andere Nieuws: Moving Forward!

Beste Het Andere Nieuws bezoekers,

Afgelopen 8 januari brachten we het nieuws naar buiten dat we noodgedwongen vanwege familie omstandigheden onze werkzaamheden moesten staken. We waren en zijn erg verheugd dat er al snel hulp werd geboden naar aanleiding van ons verzoek aan de Vereniging van Vrije Journalisten (VVJ). Via hun oproep onder de leden kwam als snel reactie van Ella Ster en Paul de Bruin. Zij hebben de afgelopen vijf weken de website van video’s en artikelen voorzien.

Twee collega’s,  hoogwaardige, zeer gerespecteerde (onderzoeks)journalisten die diepgaande kwaliteitsartikelen schrijven en publiceren waar menig MSM copy/paste journalist een les uit zou kunnen trekken. Onze diepe dank gaat uit naar deze twee collega’s. Met de grootste vanzelfsprekendheid adviseren wij u dan ook hun websites op te nemen in uw favorieten. Zij dragen enorm bij in de waarheidsvinding in deze turbulente tijden. De linkjes staan onder aan het artikel.

Ditzelfde geldt ook voor de Vereniging van Vrije Journalisten. Een vereniging, waar u eigenlijk meteen lid van zou moeten worden als u zich bevindt in de onderzoeksjournalistiek. Allemaal journalisten die stuk voor stuk met een mooi hart en prachtziel op zoek zijn naar wat er werkelijk aan de hand zou kunnen zijn in deze mooie wereld. Allemaal gewone mensen die gedreven worden vanuit diezelfde ziel die aangeeft: “something is very wrong!”

Vanzelfsprekend hebben wij aan zowel Ella als Paul gevraagd of ze  willen blijven deelnemen aan Het Andere Nieuws. Wij kunnen vol trots en blijdschap aankondigen, dat zij daarop positief hebben gereageerd. Naast stukken die wij zelf weer volop gaan plaatsen vanaf morgen, maandag 13 februari, zult u dus ook regelmatig artikelen tegenkomen van Ella Ster en Paul de Bruin. Wij zijn er zeer trots op!

Zoals geschreven gaan we vanaf morgen, maandag 13 februari weer op volle kracht van start en hopen wij dat u ons weer zal vinden en misschien belangrijker nog, niet alleen onze, maar ook de artikelen van Ella en Paul massaal gaat delen. Want alleen door massale (kennis)verspreiding kunnen we elkaar bereiken. En dat is zeer hard nodig! Doet u weer mee?

Site Ella Ster: https://www.ellaster.nl/

Site Paul de Bruin: https://ezaz.nl/

Site Vereniging Vrij Journalisten: https://vvj.nu/

Voor Laura

Bron: https://vriendenplek.nl/DeDuizendQuotes  

 

(Visited 1.308 times, 1 visits today)